Gość: Marzena IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.03, 16:30 Gdzie Waszym zdaniem jest najlepsza muza w Zielonej Górze ? Lubię hip - hop i lekko zakręcone granie - pasuje mi np. to co w nocy grają w Radiu Zielona Góra. Wasze sugestie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AMG Re: Muzyka w Stacjach Radiowych IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.03, 20:44 Radio Zielona Góra najlepsze w miescie przez całą dobe,ostatnio wieczorem mozna usłyszec 50 Cent-a co jest w polskich rozgłośniach raczej rzadkie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Muzyka w Stacjach Radiowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 16:50 Ja wyslyszalem nowa Lise Maffie In Love bardzo przebojowy i przyjemny kawalek - brawo za gust dla Radia Zielona Gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Muzyka w Stacjach Radiowych IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.03, 13:33 AMG - No to lekko nie wiesz co sie gra i gdzie :) 50CENT "IN DA CLUB" jak i "P.I.M.P" tłucze na okrągło RADIO ESKA 89 FM. Grają to jak i 100 innych aktualnie na topie kawałków razem z dysko banżo, hip-hop'em i rockiem włącznie - i tak w kółko :) Plus tego radia jest taki, ze kiedy nie włącze to leci to co aktualnie jest najpopularniejsze. Radio Zielona Góra niestety coraz częsciej puszcza smuty. A to co robią na weekend to totalna klapa. Po co grać to co grają Złote Przeboje przez cały roboczy tydzień ? Jedyna muzyką jaka mnie na 97 i JEDEN kręci to warkot żużlowego silnika lecz to dopiero usłyszę w maju. Wporządku muzycznie jest też Radio PLUS 91,7 FM - tu tez przeboje tyle ze bardzo spokojnie i klasycznie a nie disco,hiphop i rock. 3majcie sie ciepło, bo zima idzie ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Muzyka w Stacjach Radiowych IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.03, 17:01 Hehe ale mi hip-hop w tym radiu zielona góra - sama viva, ja lubie hip hop najlepszego wydania i też polski więc zdecydowanie polecam radio Index, najbardziej w niedzielę po 22:00. Lubie też techno i też słyszę je tylko w Indexie wprawdzie tylko w srody i czwartki ale zawsze, bo w innych lokalnych stacjach tego się nie uświadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Muzyka w Stacjach Radiowych IP: 213.199.250.* 30.10.03, 19:35 Witam ! Słuchaj moja droga... włącz 3 PROGRAM POLISH RADIO u nas odbiera na 94,1 - w kazdy piatek i sobote (chyba tak) od 22.00 zaczyna sie KLUBOWE GRANIE .. miodzio nie z tej ziemi ! ! ! Nie chodzi mi oczywiscie o jakąś łupanko-napierdalanke w stylu INDEXu i i ich Klubowej Listy Przebojów - tylko taki CHILL-OUT, spokojniuśki DRUMik i AMBIENT, ze miłość i rozluźnienie opanują cię całą. Mniam ! Odpowiedz Link Zgłoś