Gość: sma-KOSZ Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 11:20 JEST TYYYLKO JEDNA!!!!!!!!!!!!!!! www.mcdonalds.pl/ tak jak w dowcipie " g..no jest smaczne - miliony much nie moga sie mylic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnica Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.aster.pl 11.01.09, 21:50 Zdecydowanie Winnica na Placu Pocztowym! I ich pyszne tiramisu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zenekblus Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? 12.01.09, 01:47 zdecydowanie McDonald..zdrowo,smacznie,kulturalnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.netdrive.pl 12.01.09, 08:27 Tak, McDonalds ale tylko w Focusie. To jest teraz trendy w Zielonej Górze :] Później spacer alejkami sklepowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwaj_w_zg Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? 12.01.09, 11:08 W Rubenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: 62.148.94.* 12.01.09, 14:30 nie jadlem w rubenie, polanie i tej kolo baszty. z pozostalych najbardziej odpowiadala mi winnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek -Jadek Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:58 W impresji tej koło baszty już nie zjesz bo od 1 go stycznia trwa tam inwentaryzacja i coś to za długooo. więc zapowiada się zamknięcie. Szkoda bo mam wrażeni,że u nas ubywa lokali i nie moge rozkminić dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.aster.pl 12.01.09, 23:59 tez słyszałem ze impresję zamykają ale tam była knajpa miernota,ci co ją mieli to nie potrafili prowadzic jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: 212.109.148.* 13.01.09, 10:31 potwierdzam - Winnica - smacznie, ładnie podane, niewygórowane ceny i dobra obsługa. Przede wszystkim bez zbędnego nadęcia vide Figaro. Chciałem zaznaczyć, że nikt z obsługi, właścicieli Winnicy nie jest ze mną spokrewniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Najlepsza restauracja w Zielonej Górze? IP: *.wup.zgora.pl 13.01.09, 11:51 Zaułek samków na przeciwko Impresji koło baszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz ws Figaro IP: *.aster.pl 13.01.09, 23:48 Tak tak "Figaro" należy unikać, fatalna kuchnia , fatalny personel. i w zwiąku z tym pusto , głucho, drogo i niegrzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś