Dodaj do ulubionych

dobry hematolog w zg

16.03.09, 16:34
czy mógłby mi ktoś polecić dobrego hematologa przyjmującego
prywatnie w zielonje górze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:55
      Myślę ,że dobrym hematologiem jest pani dr Świderska . Przyjmuje
      odpłatnie w przychodni na Placu Pocztowym .Przychodnia chyba Medica
      albo podobnie.
      • 08-fukiel Re: dobry hematolog w zg 20.04.17, 17:13
        nie radził bym dr. Świderskiej miałem skierowanie po tygodniowym pobycie w szpitalu na oddziale naczyniowym zdiagnozowana zakrzepica żył głębokich na skierowaniu do hematologa był napis badania w kierunku trembofili krwi będąc u p. dr. na wizycie przeprowadziła badanie w następujący sposób zmierzone cisnienie 138/78 następnie stetoskopem głębokie i płytkie oddechy naciśnięcie na brzuch ze cztery raz boli nie boli to pan zakończył badanie u mnie jako hematologa dalsze badanie u lekarza POZ rodzinnego w kierunku choroby nowotworowej i tak odbyło się leczenie dzisiaj po pół roku wszystkie wartości w morfologi krwi mi pospadały i są już na krawędzi niedokrwistości lekarz rodzinny szuka nowotworu gdzie po zrobieniu USG, Kolonoskopii, gastroskopii, prześwietleniu płuc, wszystkie wyniki są w normie tylko ta krew.
    • Gość: Kamila Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:49
      Dr Świderska na Placu Pocztowym w Zielonej Górze
      przychodnia "Mediko". Polecam !!!!!
      • Gość: margarita871 Re: dobry hematolog w zg IP: *.aster.pl 16.03.09, 18:20
        tylko wlasnie ona nie przyjmuje juz prywatnie. moze znacie jakiegos
        innego ktory by przyjmowal prywatnie?
        • Gość: Gość Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:55
          W Medikrolu /chyba ul.Szczekocińska/ przyjmuje dr Lidia Gil z
          Kiliniki Hematologii w Poznaniu.Do Zielonej przyjeżdza 1 raz w
          tygodniu.Jest też świetna.
          • Gość: gość Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:43
            Najlepsza to dr Świderska.Poznańska szkoła.Najlepszy hematolog w Polsce
            przyjmuje w Poznaniu.Już tylko prywatnie/ były ordynator Oddz.hem.Kliniki w
            Poznaniu/Znakomity diagnosta i jest na bieżąco.
          • Gość: xyz Re: dobry hematolog w zg IP: 195.164.30.* 20.03.09, 17:29
            Wiem wiele o hematologach na trasie Zielona Góra - Poznań. Dr Gil
            polecam bardzo - profesjonalny lekarz, z dużym doświadczeniem.
            Prowadziła mój przeszczep w Poznaniu. Mówiąc zupełnie szczerze,
            jeżeli Twoje podejrzenia są powazne, po prostu jedź od razu do
            Poznania.
            www.sk1.am.poznan.pl/hematologia/pracownicy.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka