margarita871 16.03.09, 16:34 czy mógłby mi ktoś polecić dobrego hematologa przyjmującego prywatnie w zielonje górze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:55 Myślę ,że dobrym hematologiem jest pani dr Świderska . Przyjmuje odpłatnie w przychodni na Placu Pocztowym .Przychodnia chyba Medica albo podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
08-fukiel Re: dobry hematolog w zg 20.04.17, 17:13 nie radził bym dr. Świderskiej miałem skierowanie po tygodniowym pobycie w szpitalu na oddziale naczyniowym zdiagnozowana zakrzepica żył głębokich na skierowaniu do hematologa był napis badania w kierunku trembofili krwi będąc u p. dr. na wizycie przeprowadziła badanie w następujący sposób zmierzone cisnienie 138/78 następnie stetoskopem głębokie i płytkie oddechy naciśnięcie na brzuch ze cztery raz boli nie boli to pan zakończył badanie u mnie jako hematologa dalsze badanie u lekarza POZ rodzinnego w kierunku choroby nowotworowej i tak odbyło się leczenie dzisiaj po pół roku wszystkie wartości w morfologi krwi mi pospadały i są już na krawędzi niedokrwistości lekarz rodzinny szuka nowotworu gdzie po zrobieniu USG, Kolonoskopii, gastroskopii, prześwietleniu płuc, wszystkie wyniki są w normie tylko ta krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:49 Dr Świderska na Placu Pocztowym w Zielonej Górze przychodnia "Mediko". Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita871 Re: dobry hematolog w zg IP: *.aster.pl 16.03.09, 18:20 tylko wlasnie ona nie przyjmuje juz prywatnie. moze znacie jakiegos innego ktory by przyjmowal prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:55 W Medikrolu /chyba ul.Szczekocińska/ przyjmuje dr Lidia Gil z Kiliniki Hematologii w Poznaniu.Do Zielonej przyjeżdza 1 raz w tygodniu.Jest też świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry hematolog w zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:43 Najlepsza to dr Świderska.Poznańska szkoła.Najlepszy hematolog w Polsce przyjmuje w Poznaniu.Już tylko prywatnie/ były ordynator Oddz.hem.Kliniki w Poznaniu/Znakomity diagnosta i jest na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dobry hematolog w zg IP: 195.164.30.* 20.03.09, 17:29 Wiem wiele o hematologach na trasie Zielona Góra - Poznań. Dr Gil polecam bardzo - profesjonalny lekarz, z dużym doświadczeniem. Prowadziła mój przeszczep w Poznaniu. Mówiąc zupełnie szczerze, jeżeli Twoje podejrzenia są powazne, po prostu jedź od razu do Poznania. www.sk1.am.poznan.pl/hematologia/pracownicy.html Odpowiedz Link Zgłoś