stefan_sputnik 14.04.09, 17:47 Czy ktoś wie, gdzie w ZG można kupić kaszę jaglaną? Kiedyś bez problemu można było ją dostać w Lewiatanie na Skłodowskiej-Curie. Ale zniknęła. Później kupowałem ją w delikatesach w Focusie, ale też już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: br Re: Kasza jaglana IP: 95.178.22.* 14.04.09, 18:04 Niedawno kupiłem w Intermarche na Jędrzychowie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_sputnik Re: Kasza jaglana 15.04.09, 17:35 Br, Be_em, dzięki za szybką odpowiedź! Coś nie miałem dzisiaj szczęścia. W Intermarche na Jędrzychowie remont, a w Billi nie mają. Do Auchana nie zajechałem, ale pamiętam, że szukałem przed tamtymi świętami i też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Kasza jaglana IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 19:02 Dzisiaj widziałam kaszę jaglaną na ryneczku przy ul. Wiśniowej (w pobliżu Billi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: Kasza jaglana IP: 92.244.44.* 15.04.09, 21:04 Myślę, że powinna być w każdym sklepie ze zdrową żywnością. Znam 2: jeden na deptaku niedaleko fontanny a drugi koło Biedronki przy Parku Piastowskim. Smacznego! :) Odpowiedz Link Zgłoś