maryann 01.09.11, 20:53 Wielu z was własnie wybrało sie do nowej szkoły więc czy jesteście zadawoleni z nowej klasy i wychowawcy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Nowa klasa 01.09.11, 23:18 z klasy niekoniecznie jestem zadowolona (jest 6 dziewczyn i 21 chłopaków) ale z wychowawczyni już tak c; Odpowiedz Link Zgłoś
love.it Re: Nowa klasa 02.09.11, 06:21 Klasa jest mało fajna , bo jest tylko 6 fajnych osób , Ale to nieważne , przecież i tak na przerwach będziemy do innych klas chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
adela69 Re: Nowa klasa 02.09.11, 14:43 Stara klasa, paru nowych nauczycieli, ogólnie jest spoko. Chyba oprócz tego, że na początek roku szkolnego się rozchorowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Benadziejnie ! 02.09.11, 14:48 Klasa straszna ! 5 chłopców, 24 dziewczyn ! ;//Szkoła taka starodawna i straszny tłok na przerwach . Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:06 A i jeszcze jestem chora. Nie byłam dzisiaj w szkole ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca28 Nowa klasa 02.09.11, 20:09 klasa masakra, w ogóle nie mogę się odnaleźć w niej. Ale skupiam się na nauce, a nie na kontaktach towarzyskich, chociaż przyjaciółka by mi się przydała., Boje najlepsze przyjaciółki są w innej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Benadziejnie ! 11.09.11, 19:28 Klasa nawet fajna, wiadomo zawsze się ktoś trafi, kogo nie lubimy. Nauczyciele okropni- szczególnie babka od fizyki. Wychowawczyni też średnio, bo jest od matematyki w klasie humanistycznej, z drugiej strony do matury może dobrze przygotuje Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_i_c_e_ Re: Nowa klasa 02.09.11, 14:46 ja teraz chodzę do trzeciej gimnazjum, więc wychowawca się nie zmienił. ale klasa owszem.. wiele osób przeszło drastyczne zmiany charakteru- na gorsze, niestety. ale przede wszystkim, moja przyjaciółka już nie chodzi ze mną do tej szkoły, klasy... przeprowadziła się... Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Nowa klasa 02.09.11, 14:50 Bardzo pozytywnie. Wychowawczyni sympatyczna, w klasie w większości fajni ludzie, chociaż dużo ich nie ma (16 osób ). Jestem zadowolona i ciekawa dalszych lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0612 hmmm 02.09.11, 18:59 22 dziewczyny (w większości pudernice) 2 chłopaki do tego bliźniaki ;/// Ehhh wychowawczyni to miła ale wymagająca i a dużo pudru używa...<br /> A szkoła ma "szpitalny klimat" i ogólnie masakra i załamka bo znam tylko 2 osoby w mojej nowej klasie a na nauczycielach to się jeszcze nie poznałam... Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka Re: Nowa klasa 03.09.11, 20:36 jestem w drugiej klasie . teraz jest nas 25 osób , w pierwszej klasie 17 ale to dlatego że szkoła musiała zlikwidować klasę 'd' bo miała za mało pieniędzy. pozmieniało się trochę nauczycieli. ale na razie jest wpożąsiu Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Re: Nowa klasa 02.09.11, 14:50 Ja mam trochę hardcorowo w szkole ;D wychowawczynię mam ostrą, nauczyciele stawiają takie wymagania, że stwierdziłam, że z moim móżdżkiem wybór liceum ogólnokształcącego z profilem biologiczno-chemicznym, to był mój życiowy błąd, ale co tam jeszcze tylko trzy lata! xD Ale chociaż klasę mam fajną Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly.. :) 02.09.11, 16:37 Ja mam łączone gimnazjum i podstawówke. Więc ten sam budynek. Mam nową wychowaczynie,jest całkiem spoko. Koledzy też sie nie zmienili,oprócz tego że z 2 innych szkół do nas doszli. Jest nas 28 osób w klasie I jest fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
littleflair Re: :) 17.09.11, 15:14 Klasa nawet fajna, chociaż jest parę dziwolągów. Natomiast wychowawczyni wymagająca, trochę postrzelona, ale sprawia wrażenie sympatycznej Odpowiedz Link Zgłoś
anetaaa23 Re: Nowa klasa 02.09.11, 17:52 ja podobnie jak emily_15 wybrałam profil biologiczno- chemiczny. Jak na razie nie żałuje, a nawet jestem zadowolona z wyboru. Zobaczę jeszcze jak chemia ale jest ok Wychowawca to facet- nauczyciel biologii- bardzo fajny !Nauczyciele też ok. Co do klasy to jest 38 osób w tym 2 chłopaków. Średnio mi się to podoba . Wszyscy są ok. ale tak z 3-4 osobami dogaduje się najlepiej. Zastanawiałam się nad językiem : rosyjski czy francuski?Jak na razie wszystko w szkole mi się podoba. aczkolwiek są korki (ponad 800 osób w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou kocham moją nową klasę <3. 02.09.11, 14:56 ludzie są tak pozytywni i pokręceni,że ich uwielbiam wychowawca spoko , nauczyciele też to będą piękne 3 lata liceum Odpowiedz Link Zgłoś
caitlin44 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:00 wychowca nawijał przez 30 minut i według niego to otwarcie się na znajomośći . Jestem jedyną dziewczyną w klasie ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jest 3 chłopców ,więc nie wiem co będzie mam plan lekcji na tydzień tylko ,bo ulegnie zmianie ,no zobaczymy co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:05 Jeszcze w tym roku mam starą szkołę, ale plan już mnie wkur*ił na samym początku 7 lekcji w piątek i jeszcze ostatnia matematyka i polski ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
trzynastka13 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:10 ja jestem w tej samej szkole i mam nauczyciela, którego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:15 jestem w 1 gimnazjum i klasa i wychowawca mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
miunka213 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:16 my co roku mamy inną panią od... zerówki Odpowiedz Link Zgłoś
martix_140 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:19 Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja wychowawczyni to stara jędza !! Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Nowa klasa 02.09.11, 15:41 Ja co prawda nie zmieniałam szkoły, ale i tak trochę się zmieniło. Do klasy doszła nowa osoba, jedna odchodzi, a dwoje naszych jedynych facetów się przepisało do innych szkół. Typowo babska klasa się zrobiła. Nikomu nie życzę się w takiej znaleźć bo strasznie głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka No jest tak... 02.09.11, 15:43 11 osób znam (10 chodziło ze mna do tamtej klasy) a i jestem w ,,A'' reszta to nowi, no i ogólnie jest spoko 23 osbowa klasa wszyscy sympatyczni czuje że klasa bedzie fajna chociaż moja przyjaciółka poszła do ,,B'' ale się z nią widuje na przerwie, ale to nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
tencolubikeshe Re: :D 02.09.11, 15:47 Znam już wszystkich Jestem W B 29 osób najliczniejsza klasa w szole Odpowiedz Link Zgłoś
wychnamuzie Re: 02.09.11, 17:13 z mojej nowej klasy znam 4 osoby z poprzedniej szkoły jest 5 chłopaków i 20 dziewczyn więc jest wesoło jeden chłopak jest fajny i nawet, nawet ciacho a prawie wszystkie dziewczyny są spoko więc na klase nie narzekam a za to szkoła jak to większość liceów w polsce stare i małę ale ma swój klimat Odpowiedz Link Zgłoś
drupi Re: No jest tak... 02.09.11, 18:58 jestem teraz w szkole srednie 1LO mam fajnych ludzi w klasie ale niektore typki to plastiki chociaz nic sie nie odzywaja narazie mysle ze bd ok a wychowawca tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
karolazz No mi sie podobaa . ; D 02.09.11, 15:45 Teraa 1 gim . ; D <br /> Wychowawca .. no nawet może być , chociaż jest troche powalonaa. <br /> Klasa .. Oprócz nas, i paru osób .. takie jakieś śroty sie wydają . ; P<br /> Ale ogólnie Zajeeebiście . Koledzy .. którzy nie zdalii .. no wgl . Mi sie podobaa. Czekam na poniedziałekk . Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... 1 gim... 02.09.11, 16:19 Ja jestem w 1 klasie gimnazjum. Wychowawczyni jest bardzo fajna i nauczyciele jeśli chodzi o skład to tez tyle że wszyscy moi znajomi są w A a ja w B Jestem sama z nową znajomą która do nas doszła (podstawówka połączona z gimnazjum) i chodzimy razem na przerwie. Na dzień dobry dostaliśmy 2 testy z języków, żeby nas dopasowali do klas zaawansowanych i podstawowych. Ogólnie jest tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Nowa klasa 02.09.11, 16:28 Ja jestem bardzo zadowolona, co prawda nie zdążyłam się jeszcze poznać z większością osób, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Kilka osób znam już z gimnazjum. Jest nas w klasie aż 36, więc ciężko zapamiętać wszystkie imiona, a co dopiero nazwiska. Nowa wychowawczyni jest świetna. Naprawdę mi się w tej szkole podoba, w przeciwieństwie do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo_juska Re: Nowa klasa 02.09.11, 16:44 ja teraz poszłam do 1 liceum. no i jest tak sobie. ludzie tacy sobie. nie poznałam jeszcze wszystkich. narazie musze sie do tego wszystkiego przyzwyczaić, bo wszystko nowe. a potem mam nadziję że bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
lolka203 Re: Nowa klasa 02.09.11, 16:45 Wychowawczyni jest miła ale trochę wymagająca, klasa nawet okey, ogółem myślę że będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś