Dodaj do ulubionych

Nocleg Zielona Góra

17.04.09, 10:47
Witam wszystkich
Mam prosbe taka o podrzucenie jakiejs informacji o dobrym, w miare
tanim hotelu w Zielonej Górze, wybieram sie do Waszego pieknego
miasta, niestety na smutna uroczystosc.
znalazlem jakis nocleg na Placu Słowiańskim co prawda pisza ze 140
zł za 2 osobowy ale pisza ze do negocjacji jeszcze nie dzwonilem i
jeszcze Hotelik sportowy ul. Urszuli. Jesli mozecie to podrzuccie
jakies info na ten temat.pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Nocleg Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:45
      Nie"piszą"tylko "jest napisane"!!
      Hoteli jest mnóstwo i ceny podobne.
      • Gość: Gość Re: Nocleg Zielona Góra IP: *.netdrive.pl 17.04.09, 23:12
        Oni piszą, więc jest OK...
        Zapytaj w Villa Minerva
      • Gość: Maciej Re: Nocleg Zielona Góra IP: 109.232.30.* 25.08.14, 12:11
        na wątek trafiłem przypadkowo szukając restauracji na wesele ale jeśli mogę pomóc i polecic Noclegi Na Placu Słowiańskim 14 myślę, że jest to dobry wybór blisko centrum i możliwość wynajęcia długoterminowego
    • v.t.s Re: Nocleg Zielona Góra 17.04.09, 19:09
      Leśny
      * pokój 1 - osobowy: 90 - 110 zł
      * Pokój 2 - osobowy: 130 - 170 zł
      * Pokój 3 - osobowy: 171 - 210 zł
      * Apartament: 280 zł
      * 2-osobowy pokój dla niepełnosprawnych 200 zł

W cenie pokoju: śniadanie, pokoje z łazienkami, w pokoju: TV, radio, telefon.
    • Gość: Amator Re: Nocleg Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.14, 17:56
      No właśnie a ja uważam że warto tu zareklamować
      Hotel Stary Zajazd który jest na wijeżdzie do miasta Zielona Góra
      Tu macie link
      Czysto schludnie., wszystko dopięte na ostani guzik
      przy okazji jest tam duży parking.
      Ja byłem świetnie przyjęty - jest doskonały kontakt z właścicielami, wszyztko cicho ładnie i
      mega ślicznie.
      • Gość: krysia Re: Nocleg Zielona Góra IP: *.icpnet.pl 16.10.14, 22:37
        ja bywam w Zielonej Górze regularnie, służbowo i zawsze śpię w apartamentach na placu Słowiańskim, bo zależało mi na dobrej lokalizacji, ale też np. na aneksie w apartamencie, poza tym miła obsługa i ceny spoko :)
    • karolinatuzimek Re: Nocleg Zielona Góra 15.09.17, 10:35
      Polecam noclegi w Zielonej Górze w apartamentach Studio przy Deptaku oraz apartamentach Platinum przy Focusie szczegóły na noclegi Zielona Góra
    • karolinatuzimek Re: Nocleg Zielona Góra 28.09.17, 12:34
      Noclegi Zielona Góra tutaj znajdziesz najlepsze Apartamenty w Zielonej Górze
    • jagoda285 Re: Nocleg Zielona Góra 28.09.17, 15:59
      Dużo noclegów można znaleźć przez stronkę meteor-turystyka.pl. Meteor jest chyba jednym z lepiej zaopatrzonych w ogłoszenia serwisów tego typu w polskim internecie. Też mi się podoba tutaj że wyszukiwarka jest prosta w obsłudze, łatwo idzie dotrzeć do tych ofert które mnie interesują, z konkretnego regionu i konkretnego typu – kwatera, hotel, agro itp.
    • kingaszajek74 Re: Nocleg Zielona Góra 25.10.17, 11:36
      Witam. Za każdym razem, kiedy jestem służbowo w Zielonej Górze korzystam z Apartamentów Studio przy Deptaku lub Apartamentów Platinum przy Focusie. Te drugie są przestronne i 2 piętrowe, co jest pozytywną rzadkością w Polsce. Podrzucam Ci stronę z filmem na których możesz je zobaczyć: http://www.apartamentyzielonagora.pl</p><br>www.apartamentstudio.com<br>www.apartamentyplatinum.pl
    • januszpopiel Re: Nocleg Zielona Góra 21.12.18, 10:53
      Wybierz apartamenty. Ceny hoteli w Zielonej Górze są wysokie i nie adekwatne do jakości. Wybierz jedne z najlepszych apartamenty w Zielonej Górze na stronce www.apartamentyzielonagora.pl
    • januszpopiel Re: Nocleg Zielona Góra 19.03.19, 12:37
      Polecam Ci gamę super apartamentów w dobrych cenach na stronie Apartamenty Zielona Góra
    • kamaj99 Re: Nocleg Zielona Góra 13.04.20, 09:19
      Wypróbuj poniższe apartamenty:

Noclegi Zielona Góra

Bardzo fajne apartamenty w dobrej cenie w samym centrum. Bezkonkurencyjny metraż w tej cenie.
    • kamaj99 Re: Nocleg Zielona Góra 13.04.20, 09:23
      Załączam fotki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka