majka042004 29.05.09, 10:22 Zapisałam się do dr Halimy Szumlicz na Wyspiańskiego. Mam dość swojego pediatry. Czy to dobry wybór ??? Mała ma przewlekły katar i kaszel a moja tylko wali antybiotyki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mi Re: Pediatra godny polecenia. 29.05.09, 10:27 a moze sprobuj dostac sie do alergologa, polecam Pania doktor Sokołowska. Moja pediatra tez caly czas leczyla przewkekly katar i napady kaszlu syropami i innymi lekami, az w koncu wydebilam skierowanie do poradni pulmonologicznej do w/w Pani doktror. W koncu dostal odpowiedie leki i wszytko sie skonczylo. cenie sobie Pania Sokolowska. U Pani doktor Szumlicz tez raz byla, podobno dobry specjalista, ale uderzylo mnie to ze zapisuje sie na wizyte prywatna, place troszke pieniazkow i stoje w kolejce wsrod chorych dzieci, bo Pani doktor nie wyznacza orientacyjnej godziny wizyty. Chyba ze cos sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordnung,mus,zein Won na forum "dla rodziców" !!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 10:42 Miałem zacząć ładnie ,ale z doświadczenia wiem że że zacznie się wymądrzanie itd.Po prostu paszły stąd!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_mi Re: Won na forum "dla rodziców" !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.05.09, 12:52 A w czym Ci przeszkadza że wymienimy się opiniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy czerwcowy Re: Won na forum "dla rodziców" !!!!!!!!!!!! IP: 212.109.148.* 29.05.09, 13:23 Dokładnie, można pisać bluzgi typu Falubaz-Stal a nie można wymienić sie opiniami na temat lekarzy w Zielonej Górze. Chyba coś się młodzieży poprzestawiało, porządku pilnuj u siebie w toalecie a nie na publicznym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy czerwcowy Re: Pediatra godny polecenia. IP: 212.109.148.* 29.05.09, 11:09 Witam Polecam panią dr Katarzynę Błasińską - bardzo dobre podejście do dzieci, trafne diagnozy, kiedy trzeba to antybiotyk a kiedy jest możliwość "powalczenia" dziecka z chorobą przepisuje lżejsze lekarstwa. Elastyczność jeżeli chodzi o kontakt telefoniczny, zawsze można zadzwonić i zadać pytanie jeżeli jest coś niepokojącego. Korzystaliśmy z jej wizyt prywatnych kilkukrotnie, poza tym jesteśmy zapisani w przychodni "MUSI" gdzie ona przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordnung,mus,zein Won na forum "dla rodziców" !!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 12:02 sio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna973 Re: Won ordnung 29.05.09, 13:43 gościu widzę, że tylko zmieniasz nazwy użytkownika i skaczesz po wszystkich tematach wszędzie dopisując coś głupiego. Jeśli tamat ci nie odpowiada po czorata to czytasz . Powodzenia życzę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordnung,mus,zein Jest forum tematyczne "Dla rodziców" IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 12:57 Nie zmieniam nazwy użytkownika tylko parę osob korzysta z komputera i tyle!!Temat którego tak bronisz ?jest strona na ktorej możesz to "wałkować "ile chcesz.Tym bardziej że widzę tam ten sam temat,co chcesz zaistnieć w szerszym gronie?Zarzucasz mi że jeżeli mi nie odpowiada to po czorta czytam ..???Otóż nie odpowiada mi że wpychasz się z tematem na forum o innej tematyce.Inie obrażaj bo będziesz obrażana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra godny polecenia. IP: *.aster.pl 31.05.09, 11:30 Ja nie polecam p. Błasińskiej po kilku miesiącach leczenia dziecka miałam dość ciągłego upominania że mama przewrażliwiona itd o co nie zapytałam tak było, ponad to żdnych skierowań, ja jestem alergikiem i w tym kierunku obserwowałam swoje dzieci jednak p. doktor nie znosi jak ktoś coś sugeruje,u niej nie ma dyskusj i przeniosłam się do innego piediatry gdzie zrobiono szereg badań i co się okazało... dziecko musi być pod kontrolą poradni specjalistycznej bo jest podejrzenioe astmy, a ciągle dostawał antybiotyki poza tym moja koleżanka też miała z nią same problemy... a napewno bardziej sie przykłada "po znajomości" co kolwiek to znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Pediatra godny polecenia. IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.09, 18:16 Myśle,że to dobry wybór!Mojej wnuczce bardzo pomogła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pediatra godny polecenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:55 po pierwsze pragne podtrzymać temat, żeby powkurzali się inni:)))po drugie - Szumlicz ok, leczyłam u niej syna przez pierwsze 3 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inni Re: Do gościa,gościówy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 18:19 Leczyłaś??ok,a sama kiedy się udasz do tego z gumowym młotkiem?Powiedz synowi że chcesz trochę podymić na forum,no i ze o nim jest tam też mowa,a coooo. Pomyśl o kupnie bluzy z kapturkiem dla swojego muminka,widać takich sporo pętających się w poszukiwaniu"wrażeń" .Rób tak dalej a w przyszłości będziesz wystawała w soboty,niedziele przed dyżurką na Łużyckiej w oczekiwaniu na widzenie ze swioją "pociechą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BATON Re: Do gościa,gościówy IP: *.aster.pl 30.05.09, 20:43 MARIA ZAPOTOCZNA NA JAGIELLONKI NIE POLECAM NIKOMU !!!! PRZYJMUJE NIBY OD 8 GODZINY ,A PRZYCHODZI O 9.30 !!! I NA DODATEK BAŁAGAN W REJESTROWANIU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ooo.la Re: Do gościa,gościówy 31.05.09, 10:00 Karolewicz - lekarz ze szpitala - przyjmuje w Zawadzie . Miło , sympatycznie i bez kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franke Re: Do gościa,gościówy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 10:19 Dr CHlamtacz senior ,świetny dla waszych pociech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Do gościa,gościówy IP: *.aster.pl 31.05.09, 11:36 ja też polecam karolewicza jeśli to ten sam - Leszek, dobry lekarz jak na nasze warunki, przede wszystkim chce, zawsze jak trafiam z dzieckiem do szpitala jesteśmy pod jego opieką, jak pytasz duzo powie bo jak nie to jak każdy - zbędzie Odpowiedz Link Zgłoś