arteyu 13.06.09, 22:09 Po całej Zielonej Górze wiszą nekrologi chłopaka, który zmarł po przedawkowaniu dopalaczy. Ktoś wie o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Nekrologi Jacka Kupca IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.09, 13:07 Teź je widziałem na mieście, ale nie wiem o co chodzi. Szkoda chłopaka, 16 lat i zmarł poprzez użycie takiego gł..na :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WolfDobry Nekrologi Jacka Kupca - ot cała prawda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:02 Zdarzył się wypadek. Panie świeć nad jego duszą. Nie zachęcam do brania jakichkolwiek srodków ! Sam od 15-lat regularnie zazywam amfetamina. Zdaza mi sie przyjmowac MDMA (extasy), kokainę oraz LSD. Stronię od opioidów. Zaczalem na studiach, teraz mam rodzinę,firmę, zdrowie i pieniądze. W niczym mi te narkotyki nie przeszkodziły. To tak jak z alkoholem. Jedni piją i normalnie funkcjonują, a inni kończą w rynsztoku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TenSamWolf Palę jeszcze marichuanę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:29 Zapomniałem dopisać. P.S. Nikogo nie zachęcam do zażywania środków psychoaktywnych. Będę podbijał ten wątek cierpliwiej od władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydrug Admin kasuje duperele a prpagowania narkotyków nie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 21:30 No to "fajnie"za chwilę zbiegną się cpuny na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palestyna Tu nikt nie nakłania do zażywania ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:45 Wypowiedź godna uwagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydrug Propagowanie narkotyków,Admin nie śpij!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 21:53 A wpis "Dobrego Wolfa"?No nie za chwilę znajdzie się ktoś kto napisze instrukcję "jak bezpiecznie ćpać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Nie złamano regulaminu forum ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:54 Ani prawa RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydrug Re: Nie złamano regulaminu forum ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 21:58 A gdy napiszę że "mamy durnia za prezydenta?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasia Re: Nekrologi Jacka Kupca IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.09, 09:11 też zastanawiałam się o co chodzi z tymi nekrologami i trafiłam na następującą informacje: www.tygodnikkrag.pl/pl/krotko.php?action=show&id=1709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KatolikNiefanatyk Jacek Kupiec, to postać fikcyjna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:59 Za taką "akcję", to właśnie powinni wsadzać pie...lonych ekstremistów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19latka Re: Jacek Kupiec, to postać fikcyjna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 02:18 Toi ten Kupiec, to ściema ? No to zadnej prawicy juz w nic nie uwieze i pietnascie tysiecy moich kolezanek i kolegow tez. Choc wiekszosc z nas chodzi regularnie do kosciola, to juz zadne kazanie,czy homilia nie przekona nas do partii prawicowych. Oglaszam Wielki Koniec Poparcia Prawicy - WKPP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Nekrologi Jacka Kupca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:29 Ale ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiercNa5 Kupiec to postać fikcyjna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 00:51 Można sobie robić żarty z czyjejś śmierci ? Nawet jak była by to wyimaginowana śmierc ? Odpowiedz Link Zgłoś