martawiktoria 30.06.09, 16:59 Którą kosmetyczkę, salon moglibyście polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ślimak Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 17:31 Tandetna próba reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.netdrive.pl 30.06.09, 18:24 Reklama czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 19:03 idiotkę tniesz czy co?Jednak wyjaśnię z grubsza;A więc zaczynają pi_zdencje opisywać niby swoje dobre i złe wrażenia z wszelkich zakł.kosm.Potem zaczyna się głupawka niby dziwnym trafm zdarzają się wpisy dotyczące jednega i tego samego zakładu,tylko i wyłącznie "pochwalne"Tak robią cieniasy ktorzy zaczynają swoja działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakosc Re: dobra kosmetyczka poszukiwana 30.06.09, 19:22 Wbrew temu, co pisze ta niewyparzona morducha, polece Ci salon, ktory po prostu nie wymaga reklamy, bo sam sobie wypracowuje opinie od dobrych paru lat. Troche mnie w Zielonce nie bylo, ale pani Marzenka na pewno nadal prowadzi dzialalnosc. Nie znam numeru, ale sprobuje wytlumaczyc, w ktorym miejscu salon sie znajduje. Ulica to Niepodleglosci. Idziesz za Bankiem Ślaskim (uwaga! kolejna tandetna proba reklamy, tym razem bankowosci) od rynku po prawej stronie. Tam bedzie taka kamienica kolo przedszkola i chyba jest jakis baner. Pani jest profesjonalistka, zawsze doradzi, udzieli wyczerpujacej informacji i nie naciagnie Cie na zbedne zabiegi. Ja bylam zapisana na jakistam inwazyjne oczyszczanie twarzy, ale pani Marzenka powiedziala, ze absolutnie moja cera tego nie potrzebuje (podobno pupa niemowlaka:P ) i zrobilysmy zwykly peeling. Co do paznokci, stop, to teraz jak przyjechalam, kolezanka powiedziala mi, ze kolo Mrowiska jest studio Marylin. Nie ylam tam, ale podobno dziewczyny zwolnily sie z jakiegos salonu i razem otworzylu gabinet. Slyszalam tylko o paznokciach, stopach, co do reszty zabiegow, nie wiem czy dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 20:04 Nooooooooooo proszę i jest!To jest upór,cyt"inwazyjne oczyszczanie twarzy"Aż prosi się ażeby wprowadzono zabieg inwazyjnego oczyszczania mózgownicy z głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
ewakosc slimak slimak... 30.06.09, 20:12 Przyjmujemy Twoje slowa autokrytyki z nieukrywanym zdumieniem. Tymczasem idz porozwalaj inne watki, bo nikogo nie obchodzi to, co masz do powiedzenia na temat swojej pustej glowy. Czasami tylko zastanawiam sie, co pcha ludzi do bycia takim niemilym. Przyjaciol nie masz, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martawiktoria Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.uz.zgora.pl 30.06.09, 20:12 Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 20:21 martwa-wiktoria i koścista-ewa pogadajcie sobie.Już widzę te pełne "treści" mądrości buha ha ha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobra kosmetyczka poszukiwana IP: *.kimsufi.com 01.07.09, 19:42 Polecam także salon kosmetyczny City Spa w miejscu oddalonym od centrum Zielonej Góry, przy ul. Wiśniowej 19A. Odpowiedz Link Zgłoś