gordon10 20.12.03, 18:13 Pojawiła się znowu w kablówce Kotłownia Kulturalna. Czy ktoś widział?? Jakieś opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janoosh Re: Kotłownia Kulturalna 21.12.03, 12:38 widziałem... i musze przyznać Kris, że jest naprawdę ok. powiem więcej, byłem pod wrażeniem:) ex kk-team Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan cogito Re: Kotłownia Kulturalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.03, 12:54 nowego programu nie widziałem natomiast w starym beznadziejne było prowadzenie, pełne drewno a i program czasami się dłużył jakby ktoś włączył kamerę i zapomniał jej wyłączyć niemniej był to jeden z najlepszych programów kablówki, nie, to był najlepszy program! wczoraj oglądałem wiadomości kablówki zresztą powtarzane z zupełnie innego dnia?! i trzy wiadomości na pięć mówiły o... samej kablówce! a to jakaś akcja z prezentami, a to jakiś durny pomysł z mikołajem z drogówką i coś tam jeszcze, no nie, czy już nie ma innych tematów w tym mieście niż drewniana autopromocja? wciąż nie kumam pokazywania audycji radiowej nagrywanej ciągiem, to co słabo wypada w radio zg (białogłowy do sportu, tam się sprawdza) to bezsensu zupełnie wypada w tv.. tak więc generalnie czekam na KK bo w sumie ten program starał się podejmować lokalną problematykę w ciekawy telewizyjnie sposób Odpowiedz Link Zgłoś