kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 07:36 a wiesz czemu? bo niektorzy tylko czytaja, a nic nie pisza, zdziwilbys sie, ale pozniej to wyjasnie:> Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 07:36 aha i rozumiem ze twoj okrzyk ma nas motywowac?:> Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 10:22 Rzeczywiście, motywujace do pisania! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 10:26 A myślałam, że dyżurnym forumowym malkontentem jest Ny4 (bez urazy pliss bo jednoczesnie b. zaangazowanym, twórczym i sweet ironicznym). Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 10:47 jakie to typowe i oklepane. Wymyśl coś bardziej extra. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 16:28 Wow !!! Dobra reakcja ! Ja co jakis czas bede tak bluzhal. Nie ma to jak lekka prowokacja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 17:37 i juz jest te 6 postow, wynik jak na nasze forum oszalamiajacy:> Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 19:59 Moja suwalszczyzna to jedna z piękniejszych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 20:29 No tak, cale szczescie , ze nie ma statystyki kilobajtowej a tylko na ilosc. Bo tak bysmy cienko wypadli, a tak...Jakos to idzie pomalutku. A stronka jest faktycznie przepiekna, trzeba ja i nasza Suwalszczyzne jakos promowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 19:57 nie ma potrzeby bluzgać ani stosować małych albo większych lub całkiem wielkich prowokacji. To modne a le czy koniecznie musimy małpować Cejrowskiego Jagielskiego albo innych . Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 30.04.04, 20:28 Musiec nie musimy, ale "cel uswieca srodki" A celem jest przegonienie Elku...Jesli 5 osob ma napisac kilka tysiecy postów noooo...to ciezko jest....wiec srodki sa adekwantne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 02.05.04, 18:04 no w 5 to nie da rady. Sądzę że trochę więcej osób ma możliwości pisania na tej stronie . Moze im się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Do dupy to nasze forum :( 12.05.04, 16:19 Ale ostatnio sie rozkreciliśmy... Sweet Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 12.05.04, 17:12 do czasu... jak ma byc do dupy, tak ma byc... a to tylko wypadek przy pracy ze ktos cos tu pisze :) pomylilo sie nam,,, Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: Do dupy to nasze forum :( 12.05.04, 18:50 tiaaaa zawsze sie myli w zasadzie to nawet nikt tu nie zaglada nawet my:) Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 12.05.04, 19:24 wcale nie do dupy . pisze się więcej niż poprzednio i nie każdy musi być od razu sienkiewiczem albo Majcherkiem. Trochę wyrozumiałości. Poziom taki jak tych co piszą i dobrze, bo takie jest życie. Tematyka też. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 12.05.04, 23:05 No widzicie ? Nikt tu nie zaglada...ciemnosc widze wszedzie !!! Jade ja do Suwalk... Nie bedzie tam neta ale przynajmniej odetchne pare godzin. Najgorsza to tylko ta jazda pociagiem.... 2 dni w domu+1 dzien w pociagu.... Jak wroce - ma byc 3000 na liczniku :) Nie wiem jak wy to zrobicie, ale to nie takie trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 09:45 Eee wcale nie do du..y to forum. Zaglądu tu pięć osób może sześć (raczej spoza Suwałk), coś się powoli rozkręca. Ja dzięki forum obłatwiłem wymianę mapek :) (Wolfgang => miłego odjazdu pociągiem!!!) Ja też robię przerwę w necie, wyjazd do Mielca, teraz im zbuduje ul. Pułaskiego. pozdrawiam w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 13:57 Swoja droga to ciekawe, że raczej wypowiadaja sie ludzie spoza Suwałk. A co z tymi na miejscu? przegladałam stare wątki: duuużo wieksze zróżnicowanie piszacych. Gdzie np podział sie Wojtek_kosynier? Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 21:17 no ja jetsem jeszcze w suwalkach:> Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 13:18 Wykonać,zbudować,i nie pytać czy ma sens. w. Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 19:21 Bierzta ludzie sprawy w swoje ręce jak mawiał nasz nieoceniony Lech W. Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Do dupy to nasze forum :( 13.05.04, 21:33 wiem, że do dupy, ale staramy się. Rzućcie jakiś temat, to pogadamy wiecej. A wszyscy są poza S-kami i nikt nie wie co się dzieje, to o czym tu gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 14.05.04, 08:53 no nie wszyscy, nie wszyscy, pamietac o mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Do dupy to nasze forum :( 14.05.04, 12:41 Nikt nie narzuca tematyki i nie musi być koniecznie o Suwałkach bo to stanie się nudne. O wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 16.05.04, 14:13 Koniecznie o Suwalkach ! Inaczej wykopiemy delikwenta :) A poza tym ludziska, ta prowokacja dziala za bardzo na was ! Forum jest jakie jest (jak w temacie) ale bez przesadyzmu :)) Pojawiaja sie nowe twarze (nicki raczej) wiec nie jest tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Do dupy to nasze forum :( 16.05.04, 15:37 no wlasnie zastanwia mnie skad taki wysyp nowych ludzi u nas? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
masato Re: Do dupy to nasze forum :( 16.05.04, 17:24 Ja też jestem z Suwałk i forum znalazłem przypadkiem szukając czegoś tam. Zainteresował mnie temat Kamaoki "To ja taka głupia czy radio5", a potem już zacząłem włączać się w dyskusję. Stąd się wziąłem. A skąd reszta nowych, nie wiem. Trzeba może jakieś "Kuszące" tematy wymyślać, żeby ci, co tylko czytają poczuli chęć wpisania. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Do dupy to nasze forum :( 16.05.04, 19:34 OK. witamy...O to chodzilo. Pisac aby pisac a w koncu ludzie sie zjada do knajpy i bedziem pic juz nie tylko do sciany ! Ja moge robic za nastepna reklame. Walnę wątek "Czy ja jestem z Suwalk, czy glupi ?" Mysle ze ktos to podchwyci,heh... Odpowiedz Link Zgłoś