agnes406 09.08.09, 18:23 Proszę o rady tych co byli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piot-rex Re: Portugalia- z jakim biurem 12.08.09, 12:57 zasadnicze pytanie kiedy chcesz lecieć i na jak długo?! bo tak patrzę po ofertach biur podróży że Itaka ma spory wybór hoteli z all inclusive lub kto woli hb, trochę lastów a poza tym wydaje mi się że ceny nie są tak kosmiczne! Co Ty na to, przeglądałaś może? Odpowiedz Link Zgłoś
julita.kozakiewicz Re: Portugalia- z jakim biurem 13.08.09, 12:52 A do tego jakie hotele! Spodobała mi się nawet ta Vila Gale Albacora na wybrzeżu Algarve w takich basenach to sobie można dopiero porządnie poszaleć, nie wspominając już o pokojach i standardzie całego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Portugalia- z jakim biurem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:24 W ubiegłym roku byłam z Itaką, bez zarzutów, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinguś Re: Portugalia- z jakim biurem IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.09, 10:23 bierz objazdówkę o nazwie Atlantycka Ślicznotka, zwiedzanie TOMAR, klasztoru założonego przez wielkiego mistrza Templariuszy, Fatimy, klasztoru Cystersów czy Hieronimitów, dzielnicy Belem, muzeum morskiego nie może pozostać obojętne. Dobry program wycieczki to gwarancja udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
dunaa Re: Portugalia- z jakim biurem 21.08.09, 10:31 Samolotem? Orbis ma bardzo fajne oferty, wprawdzie ceny różne (zależy jaki standard Ci pasuje), chociaż czasem w first lub last minute się coś trafi - znajomi byli w przyzwoitym hoteliku 3* i bardzo chwalili, szczególnie że można sobie dobrać na miejscu jakieś wycieczki fakultatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantrane Re: Portugalia- z jakim biurem IP: *.centertel.pl 21.08.09, 11:07 kto ma taniej: Alfa Star, Itaka czy Tui? Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: Portugalia- z jakim biurem 24.08.09, 14:11 Ja byłam tylko z Alfastarem więc ewentualnie tylko na ten temat mogę się wypowiedziec. Nie wiem jak w innych biurach, ale z tym spędziłam bardzo fajne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: Portugalia- z jakim biurem 12.09.09, 12:01 Wielkie dzięki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Portugalia- z jakim biurem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 12:31 Witam, Bardzo proszę o więcej informacji na temat tej objazdówki, ponieważ zamierzam się wybrać na tą objazdówkę i wszelkie cenne wskazówki będą mi potrzebne: jaki pilot, ile kosztują wstępy do zwiedzanych obiektów, jakie warto wykupić fakultety, jaki zarezerwować hotel na pobyt, itp. Z góry bardzo dziękuję za każdą informację. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś