Dodaj do ulubionych

Alcatel OT 311...pomoc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 15:40
Witam,mam zamiar kupic zestaw pop z tym telefonem i chciałabym sie
dowiedziec calej prawdy o nim tzn: ile tak naprawde wytrzymuje bateria,czy
jest w popie w nim nowy soft(jezeli ktos wie czy ma gry?),czy ten
manipulator rzeczywiscie jest tak wadliwy?czy da się na niego sciągać logo i
melodyjki oraz prosze o wszelakie opnie na jego temat,czy radzicie go
kupić,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pavvel Re: Alcatel OT 311...pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:08
      mam aten tel od roku!!! bateryjka wytrzymuje okolo 4 dni nawet dos czestego
      urzywania kilka minut rozmowy kilka smskow odebranych!!! gry ma napewno ale
      badziewne ja nawet w nie nie gram!!!
      Ostatnio mi sie cos zawierza ten mamipulator z ok znaczy nie zawsze chce sie
      wczisnoc potwierdzenie :( ale tel ma juz roczek i dos czesto go urzywam i
      przezyl pare upadkow!!! poza tym malym mankamentem jest ok
      • Gość: gaga Re: Alcatel OT 311...pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:54
        dzięki za info,a powiedz mi jeszcze czy ten telefon ma wymienne panele,i czy
        orientowales sie w jakiej one są cenie? a czy na moim miejscu wybralbys OT 311
        czy OT 320?,pozdrawiam
        • pavvel Re: Alcatel OT 311...pomoc 23.01.04, 22:42
          panele ma wymieniane!!! ceny nie znam na allegro sa cale obudowy za mniej
          wiecej 20 zl oczywiscie nie orginalne. Co do wyboru to nie widzialem ot320 ale
          to pewnie mniej wiecej to samo moze ma te wady ot311 jakos lepiej rozwiazane z
          tego co widzialen na foto to nie ma tego manipulatora ktory mi sie chszani!!!
          • Gość: gaga Re: Alcatel OT 311...pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 15:08
            Ale ogólnie polecasz do kupienia czy raczej z powodu tego manipulatora
            odradzasz?a Ty w jakiej masz sieci? pop?
            • Gość: pavvel Re: Alcatel OT 311...pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 21:54
              ogulnie robi fajne wrazenie malutki zgrabny dlugo bateria trzym nawet w te
              mrozy. poztym ma fane bursztynowe podswietlanie. wsumie jestem z niego
              zadowolony rok dziala bez zarzutu :)
    • Gość: Konrad polecam IP: *.gadow.wroc.net 25.01.04, 23:04
      1. Bateria trzyma około tygodnia
      2. Jest nowy soft, tzn. są gry, inna sprawa, że beznadziejne :D
      3. Po ponad roku użytkowania, oceniam manipulator na 4. Troszkę się niedawno
      zaczął zacinać przy dawaniu go w dół, ale już sam przestał. Ostatnio zresztą
      tel. spadł mi ( nie pierwszy raz!) na manipulator "OK" który wgniutł się do
      środka/do góry, przez co przestała mi działać cała klawiatura ! Zdenerwowany już
      naprawiłem tel. fizycznie przesuwając manipulator mocnym pchnięciem spowrotem na
      miejsce i ... działa wszystko bez problemu :D
      4. Tak, da się ściągać loga i melodyjki chyba też.
      5. Radzę go kupić :D
      6. Ma wymienne panele. Dzisiaj na giełdzie na Świebockim (wrocek) qpiłem tylny
      panel + przedni + całe mocowanie na przedni panel z szybką i klawiaturą za 10 zł
      :) W sklepie drożej - 15 zł za sam przedni i tylny panel, w dodatku prześwitywał
      i musiałem pomalować dodatkową warstwę srebrnej farby od wewnątrz !

No i na koniec jeszcze raz POLECAM !
      • Gość: gusia Re: polecam IP: *.veranet.pl / *.veranet.pl 28.01.04, 14:10
        Czy wiecie moze jak po sciagnięciu melodyjki połaczyc ją w całość- przyszła mi
        w częsciach!
        Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka