Gość: żenia IP: *.chello.pl 25.01.10, 22:15 pomóżcie. chcę zablokować przyjmowanie SMS od jednego numeru. Czy jest to możliwe w Avilli? Jeśli tak, poprowadżcie krok po kroku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: Avilla, chcę zablokować przychodzące SMS IP: *.chello.pl 30.01.10, 17:35 ustawienia-Aplikacje-połączenia-wszystkie połączenia-Automatyczne odrzucanie- i tam masz do wyboru załączenia usługi i wybór numerów telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol.O Re: Avilla, chcę zablokować przychodzące SMS IP: *.chello.pl 02.02.10, 17:24 Niestety nie jest to własciwo odpowiedz. Nie da się w Avili zablokowac SMS Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: Avilla, chcę zablokować przychodzące SMS 02.02.10, 17:55 Oczywiście jest to prawdziwa odpowiedz da się zablokować SMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Avilla, chcę zablokować przychodzące SMS IP: *.chello.pl 03.02.10, 18:01 organisto a ujawnnij ta tajemna wiedzę której nawet w serwisie Samsunga nie znają. Chodzi o przychodzące sms Odpowiedz Link Zgłoś