norwich_city 15.06.10, 20:52 mam problem z połaczeniem tel i kompa. Program nokia pc suit, windows 7. może brak mi jakiś sterowników? Sam nie wiem co jest nie tak, program ani komputer nie widzą telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: problem z połączniem nokia E51 IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.10, 07:42 a w jaki sposób łączysz telefon z kompem? kabel, podczerwien, bluetooth? może połączenia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: problem z połączniem nokia E51 19.06.10, 09:00 kablem, na początk wyskakuje komunikat instalacja oprogramowania sterownika, a po chwili- nie powiodła się...skąd mam wziąć do tego sterowniki. nie wierzę żeby win7 nie obsługiwał programu nokia pc suit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: problem z połączniem nokia E51 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.10, 20:14 Windows 7 obsługuje Nokia PC Suite. Ja podłączam e51 przez kabel USB, ale kupowałam go kilka lat temu i jest to oryginalny kabel Nokii. Pamiętam też, że gdzieśtam było napisane, że Nokie mogą nie chodzić na nie-oryginalnych kablach (natomiast nie wiem na ile to prawda, a na ile po prostu Nokia chciała zarobić też na kablu). Był do niego CD ze sterownikiem i na poprzedniego laptopa (z XP) go wgrywałam. Na obecnego chyba nie, ale głowy sobie uciąć nie dam. W każdym razie na Win7 chodzi na pewno. Może na stronie Nokii coś o tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: problem z połączniem nokia E51 IP: *.multimo.pl 19.06.10, 20:46 nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe Odpowiedz Link Zgłoś