Dodaj do ulubionych

Podły starter HEYAH

IP: *.a.jawnet.pl 09.04.04, 08:30
Czy Wy też się nacieliście na starter kupowany w sklepie? Ja ostatnio poszłam
się zaopatrzyć w HEYAH z banknotem dzwudziestozłotowym, a tu koleś mi mówi,
że starter, owszem 20 zł, ale sprzedje się go tylko z dwoma zdrapkami, czyli
60 zł w sumie. No to ja grzecznie podziękowałam i teraz zastanawiam się czy
tylko ten facet miał taką pokopaną ofertę, czy też wszędzie mają taki
poroniony zestawik?
Obserwuj wątek
    • Gość: konjjo Re: Podły starter HEYAH IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 09.04.04, 08:49
      To tylko był chwyt sprzedawcy. Ja tez sprzedaje Heyah i nigdy nie slyszalem o
      pakiecie ze zdrapkami. Olej tego sprzedawce i kup starter w innym sklepie za 20
      PLN pozdrawiam
      • Gość: Dominika Re: Podły starter HEYAH IP: *.a.jawnet.pl 09.04.04, 09:02
        Ok dzięki;)
        To jakiś głąb musiał być.
    • Gość: tomek Re: Podły starter HEYAH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 09:45
      Wiesz, ja kupiłem starter za 20 zł. i nie było mowy żeby kupić go razem ze
      zdrapkami. Sprzedawca który to oferuje przegiął. Olej go.
      • daber2004 Re: Podły starter HEYAH 09.04.04, 13:21
        Niezły sciemniacz z tego typa. Ja tez kupilem za 20 zl.
        • Gość: Peppers ???? IP: *.acn.pl 09.04.04, 17:31
          I naprawde podoba sie wam HEYAH? Bez WAPu, GPRSu, JAVY, MMSow? Naprawde
          kupiliscie ich karty?

Pozdrawiam!
          • Gość: SPHINX Re: ???? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.04.04, 17:43
            BARDZO! wiekszosc ludzi nie uzywa tej kupy wiec nie ma sensu za to placic. ja
            mialem i wap i mms i gprs i jave i wiesz co, przez dwa lata uzylem tego moze 3
            razy. niech sie wala na ryj wszystkie inne sieci. HEYAH!
            • zenek_spod_b Re: ???? 09.04.04, 21:52
              Taaaa :) Więc powiem Ci tak;

NIE STAĆ MNIE NA MARNOWANIE KASY NA WAP ,który i tak działa wooolno i niewiele w nim jest, a jest drooogi. MMS-y i GPRS mnie nie dotyczą,jak większej częsci użytkowników PRE-PAIDÓW. Bo heyah nie jest dobra na wszystko, ja się nie przestawię ze wzgłedu na PIE_*)(*)()( BRAMKE SMS ERY która maksymalnie utrudnia zycie tym, co nie mają ery a kcą na nią wysłać smsa z netu. natomiast jest to najtańszy (narazie - bedzie jeszce taniej po maju) PRE-PAID na rynku.
              • lookdawn Re: ???? 10.04.04, 13:38
                ja tez kupiłem heyah :P
                A jeszcze! uzyliście swoich starych telefonów prawda?? :P :P :P
    • Gość: kemot Re: Podły starter HEYAH IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 10.04.04, 14:56
      przy kupnie sprawdzajcie starter bo "cwaniaczki" wciakają starter z 5 złotowym
      stanem a nie 15.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka