Gość: Maciej D. IP: *.visp.energis.pl 14.04.04, 18:25 Pamiętajcie, że dodatkowe minuty( w usłudze Plus Tobie) trzeba samemu aktywować! Trzeba to zrobić po 18 i po 36 miesiącach! To się nazywa dobry operator.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmaly Re: DO URZYTKOWNIKÓW TARYF PLUS W PLUSIE 14.04.04, 20:16 Gość portalu: Maciej D. napisał(a): > Pamiętajcie, że dodatkowe minuty Hm. No nie wiem, ja mam już staż w sieci sześć lat, ale pamiętam, że gdy wchodziły te dodatkowe minuty, to ja po prostu dostawałem SMS i zaczęło się naliczać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: DO URZYTKOWNIKÓW TARYF PLUS W PLUSIE IP: *.visp.energis.pl 14.04.04, 21:26 bo masz starą taryfe, w nowych trzeba samemu właczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: DO URZYTKOWNIKÓW TARYF PLUS W PLUSIE 14.04.04, 21:49 Wiem, ze w taryfach Czasami, Czesto i Nonstop nie trzeba bylo tego robic. Za to w tych nowych Plus20,40 itd trzeba przekrecic. W sumie to chyba mala CENA za cos co sie dostaje za friko? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: DO UZYTKOWNIKÓW TARYF PLUS W PLUSIE 14.04.04, 21:56 Gość portalu: Maciej D. napisał(a): > To się nazywa dobry > operator.... To sie nazywa plan taryfowy. Ps.: "uzytkownik" piszemy przez "z", tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: DO URZYTKOWNIKÓW TARYF PLUS W PLUSIE IP: *.visp.energis.pl 14.04.04, 23:17 spoko plus ma super plant taryfowe minuta w szcycie 2zł spoko! fakt że dostajesz je zadarmo, tylko, że ja wiem, żę trzeba to właczyć alewięksośćludzi, gdyż są przyzwyczjeni ze op. to sam właczy. ps. ja dosaje 10dod. mamuska 30... Odpowiedz Link Zgłoś