Dodaj do ulubionych

Internet i GPS w telefonie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 10:19
Witam! Mam zamiar zakupić telefon LG Swift Me P350. To będzie mój pierwszy telefon z internetem i GPSem w telefonie. Chcę się dowiedzieć czy korzystanie z Google, Facebooka oraz GPSa w telefonie jest płatne? Jeżeli tak to jak wysokie są to koszty?
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • needmoney Re: Internet i GPS w telefonie 17.06.11, 12:30
      Gość portalu: gość. napisał(a):

> Witam! Mam zamiar zakupić telefon LG Swift Me P350. To będzie mój pierwszy tele
      > fon z internetem i GPSem w telefonie. Chcę się dowiedzieć czy korzystanie z Goo
      > gle, Facebooka oraz GPSa w telefonie jest płatne? Jeżeli tak to jak wysokie są
      > to koszty?
      > Z góry dziękuję za pomoc.
      Jak będziesz ciągnął przez wifi to nie a jak przez telefon to zależy od operatora i tego jaki masz abonament ? Opłaca się wykupić jakiś pakiet danych (wielkość dobrać do intensywności korzystania) .
      Jak na kartę to polecam
      www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_offer?category=PREPAID_ORANGE_FREE
      jeżli zainteresuje Cię ten temat poszukaj na : www.bez-kabli.pl/
      • Gość: daniel Re: Internet i GPS w telefonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:18
        pytanie podstawowe, zamierzasz go kupować na wolnym rynku, czy raczej brać w jakimiś mixie, abonamencie, np. choćby wspomnianej wyżej Orange?
        • Gość: gość Re: Internet i GPS w telefonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 10:44
          Zamierzam go wziąć w mixplusie.
          • prze-mcio Re: Internet i GPS w telefonie 20.06.11, 08:59
            > Zamierzam go wziąć w mixplusie.

W Mixplusie? Ale będzie płacz :D Dobrze Ci radzę, jeśli chcesz dobry telefon, za dobrą cenę i aby nie płacić jeszcze za wiele w tym miksie to skorzystaj z oferty Heyah. Tanie aparaty i z GPS i do internetu, a poza tym najniższe w miksie stawki do sieci krajowych i za granicę. Poza tym możesz sobie obniżyć koszta połączeń wybierając jeden z dostępnych pakietów, jak np. 300 sms do wszystkich lub taniej do wszystkich (29gr/min).
    • needmoney Policz sobie zanim podpiszesz umowę 20.06.11, 09:27
      Lepiej na kartę a telefon sobie kupić wyjdzie taniej i funkcjonalniej (podlicz sobie koszty i sprawdź ) np. www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_offer?category=PREPAID_ORANGE_FREE i lepszy telefon np. Samsung S5660 Galaxy Gio www.ceneo.pl/11509545
      • Gość: daniel Re: Policz sobie zanim podpiszesz umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 14:21
        jeżeli planujesz aktywnie korzystasz z internetu w telefonie, to warto wykupić sobie jakieś dodatkowe pakiety danych.Coś w stylu np. pakietu internetowego XXL w pre-paidzie, czy ekstra pakietów roamingowych w Orange. Sądzę, że u pozostałych operatorów, również są dostępne takie pakiety.
        Trzeba tylko się rozejrzeć.
        • needmoney Dla mających kłopoty z liczeniem 22.06.11, 10:29
          Dla mających kłopoty z liczeniem polecam www.skrzydelko.pl/ podlicza całkowity koszt umowy abonamentowej oczywiście zakładając że nie przekroczy się abonamenty nawet o sekundę ...
          • Gość: terefere Re: Dla mających kłopoty z liczeniem IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 15:49
            Sprawdziłem na sobie i nikt mi nie wmówi, że są lepsze prepaidy od Heyah. W Nowej Heyah mam wszystko to co dają w różnych taryfach, a czego nie można połączyć. Do wszystkich w sieci dzwoni się i pisze esy za darmo, jest pakiet neta z nielimit. transferem i inne ciekawostki. Warto, lecz każdy wybierze co dla niego najlepsze.
            • Gość: bene tylko Orange Free IP: *.e-wro.net.pl 28.06.11, 13:29
              pewnie tez nikt ci nie wmówi ze twoje 10cm to naprawde mało...ehh twoj wybor.
              jak chcesz to żyj w niewiedzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka