Gość: ustek IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 08.06.04, 22:55 www.vodafone.com a pozniej choose country: Poland. jak to jest z tymi opami? czy kazdy do kogos juz nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwm Re: ciekawostka unijna 08.06.04, 23:22 To akurat zadna nowosc... Plus nalezy do Vodafone. Pewnie z tego powodu bedac w Erze nie moge wysylac SMSow do portugalskiego Vodafone! Era nie lubi Plusa, Vodafone nie lubi Deutche Telecom (wspolwlasciciel Ery) a ja w koncu przechodze do Idei. Ciekawe co zgotuje mi Idea... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ciekawostka unijna 08.06.04, 23:33 Z idei też chyba smsy nie idą do Portugalskiego vodafone. Jak złapię kumpla na uczelni to się podpytam, bo dziś wysyłał smsy do tego kraju z fona z kartą idei i coś marudził. Pewnie nie mógł wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
mwm Re: ciekawostka unijna 08.06.04, 23:40 Nie strasz!!! Jutro jade podpisywac umowe w Idei! SMSy do Portugalii to dla mnie najwazniejsza rzecz w komorce. 3 tygodnie temu probowalam wysylac z Idei i nie bylo problemow. Chyba zanim podpisze umowe z Idea bede musiala kazac im wyslac przykladowego SMSa. To bedzie proba... Jesli nic z tego nie wyjdzie to pozostanie mi juz tylko Plus. A tego bym nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ciekawostka unijna 09.06.04, 10:01 Już wolałbym iść do plusa. Za dużo się nasłuchałem lamentów na idee. Odpowiedz Link Zgłoś
mwm Re: ciekawostka unijna 11.06.04, 18:56 Mam nadzieje, ze w Idei nie bedzie zle. W srode bylam w salonie i dealer (po dlugich namowach (bo bal sie szefa) wyslal SMSa do Portugalii. SMS na szczescie doszedl, choc dowiedzialm sie o tym dopiero w nocy, gdy dodzwonilam sie do Portugalii i dowiedzialam sie, ze SMS z Idei dotarl. Dealer nie mial w komorce raportu i nie potrafil mi odpowiedziec, czy SMS doszedl do adresata! :-( Nie wyglada to dobrze, ale pocieszam sie, ze w kazdym punkcie obslugi klienta mozna trafic na ciolka. Umowe podpisze jutro. O Plusie nie mysle, bo nie maja zadnych fajnych promocji. Czy kolega z uczelni dodzwonil sie w koncu do Portugalii? Ostatnio sa z tym niemale problemy (i to na wszystkie sieci). To chyba wina Mistrzostw Pilki Noznej - beda teraz tam mieli mocno nadwyrezone lacza. Odpowiedz Link Zgłoś