Gość: chill out Re: Nokia - Asha 302 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 11:22 Witam :) mam w pisoadaniu Asha 302 i powiem tak bateria mi trzyma 3 dni przy normalnym uzytkowaniu , telefon nie jest dotykowy wcale co mnie bardzo cieszy :) osobiscie jestem z niego zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabra Re: Nokia - Asha 302 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 10:38 Ostatnio pyknęłam sobie fajny dzwonek Sabaton :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nokia - Asha 302 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 17:10 A ja mam problem z założeniem maila w tym telefonie. Mam maila na serwerze webd.pl i nie mogę za nic w świecie się z tym połączyć. czy ktoś miał problemy z mailem w tym telefonie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
edzka30 Re: Nokia - Asha 302 20.01.13, 17:55 Witam. Od niedawna mam Nokie Asha 302 i jestem z niej bardzo zadowolona. Mam tylko jeden problem. Pobrałam pełną wersję gry Fast Five The Movies i dostałam sms-a z kodem do tej gry, niestety nie wiem jak ten kod wprowadzić. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiak Re: Nokia - Asha 302 IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.13, 12:20 Właśnie pomocy . Jak rozwiązać ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYJEK Re: Nokia - Asha 302 IP: *.piaseczno.vectranet.pl 02.05.13, 19:07 PROSZE O POMOC MAM PROBLEM MAM NUMERY ZAPISANE W POŁĄCZENIU WYWOŁAWCZYM I NIE MOGE ICH WYKASOWAC POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
bella9018 Re: Nokia - Asha 302 15.02.13, 13:50 Witaj! Mam Nokie Asha302. Jest to bardzo fajny telefon. długo mi trzyma baterie i jak świeci słońce to na ekranie wszystko widać. Jednak z Wifi są u mnie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: Nokia - Asha 302 15.02.13, 14:23 Mam Nokię , ale C5 i ładuję ją co 1,5 tygodnia i jestem w sieci Orange.Nie mam abonamentu, tylko doładowuję ją raz na trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chouchou Re: Nokia - Asha 302 IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 17.04.13, 07:38 Mam problem. Od kiedy córeczka zaczęła się bawić telefonem zrobiła coś, że nie można usunąć pierwszej pozycji z listy połączeń. Najczęściej dzwonie do męża więc czasem jest to denerwującej, że zawsze jako pierwsza jest koleżanka. Już próbowałam przywrócić ustawienia fabryczne, wykasować rejestr połączeń i usunąć osobę z kontaktów - nic nie pomaga. Nawet jak nie ma koleżanki w kontaktach to wykrywa jej numer w rejestrze połączeń. Czy można to jakoś usunąć? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas Re: Nokia - Asha 302 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 12:16 mam ten sam problem ! usunełam nr z kontaktów a w liscie polaczen nadal widnieje ;/ moze ktos pomoze co z tym zrobic ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usiu Re: Nokia - Asha 302 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.14, 08:27 też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relo Re: Nokia - Asha 302 IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 21:25 WYŁĄCZENIE 3G Ustawienia//Urządzenie//Tryb sieci//GSM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Nokia - Asha 302 IP: *.dynamic.mm.pl 04.05.13, 14:40 Jak zrobić aby utwory w Nokii Asha 302 automatycznie się przełączały i odtwarzały? Ustawianie na powtarzanie utworów nic nie daje, bo utwór się tylko przełącza, ale nie odtwarza a wyjmowanie telefonu z kieszeni po każdej piosence mija się z celem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absurda flash/HTML 5 i odczyt pdf/doc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 11:50 Jakie przeglądarki i/lub aplikacje mają obsługę flash/html 5, tak żeby oglądać filmy, seriale online? Gdzie mogę je pobrać? Jak nazywają się i skąd mam wziąć aplikacje do odczytu PDF i DOC? Proszę o odpowiedź. Wi-Fi w telefonie: USTAWIENIA->Konfiguracja->Własne ustawienia->Dodaj->Web; Cofnij się do Konfiguracji-> DOMYŚLNE USTAWIENIA KONFIGURACJI ->Własna konfiguracja Aby muzyka była samoczynnie odtwarzana, wystarczy ją włączyć w MUZYKA ->MOJA MUZYKA, nie-w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doćka Re: Nokia - Asha 302 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.13, 12:34 Telefon nokia asha to prosty telefon z klawiaturą qwerty, masz go do wyboru w dwóch kolorach w kolorze białym i ciemno szarym. Bateria wytrzymuje bardzo długo potrafi nawe tydzien , jak ten telefon bedziesz ładowała to musisz poczekać, aż sam się wyłączy z wyczerpania baterii ponieważ inaczej popsujesz baterie i w niedługim czasie telefon i trzeba go ładować przez 12 godzin nawet i 13 mozna jak bedzie trzeba. W tym telefonie podono nie da się wyłączyć 3G. Ale nie martw się 3G oznacza lepszy dostęp do internetu i sieci wlan - WIFI. Nie zużywa on baterii nic, a nic tak więc spokojnie możesz sobie kupic ten telefon, ja go mam i jest bardzo wytrzymały i jestem z niego bardzo dumna. pozdrawiam. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravio Re: Nokia - Asha 302 IP: *.opera-mini.net 29.09.13, 02:32 Po aktualizacji przeglądarki systemowej Nokia Xpress, przy każdej próbie połączenia przez WiFi (po 2min.) wyskakuje komunikat "W tej chwili nie można załadowac strony. Spróbuj ponownie za chwilę." lub "W tej chwili.......Sprawdź sygnał". W przypadku internetu z sieci wszystko w porządku. Ponadto nie można zmienić jakości przy video na youtube. Na wcześniejszych przeglądarkach była taka możliwość. Jak to naprawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn nokia asha 302 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.13, 21:02 nie umiem wstawić w sms polskiego znaku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorata POMOCY IP: *.135.160.89.static.kolnet.eu 11.02.14, 11:18 Wczoraj otrzymałam Nokię Asha 302 i już się załamałam. Czy w tym telefonie można wysyłać masowo sms... po wpisaniu jednego numeru nie mogę wpisać kolejnego aby wysłać do większości odbiorców. Pomocy .... Odpowiedz Link Zgłoś