Gość: kylo IP: *.pl / *.enterpol.pl 03.08.04, 09:24 siema zarejestrowalem sie wczoraj w popie i dotej pory nie dostalem tych 10 zl co tak glosno bylo z ta platna rejestracja czyja to wina ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eshka Re: rejestracja pop 03.08.04, 09:38 Musisz cierpliwie czekać. Jest masz pusty telefon, to to może być przyczyną. Po dładowaniu przeze mnie konta, dycha wpłynęła. Rejetrowałam się w salonie Idei i też to trochę trwało. Musieli wysłać zgłoszenie itp. Może weryfikują Twoje dane? Ale kasę dostaniesz na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylo Re: rejestracja pop IP: *.pl / *.enterpol.pl 03.08.04, 09:46 dzieki zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdhdghdh Re: rejestracja pop IP: 213.76.136.* 03.08.04, 12:03 Dla pewności radzę zadzwonić *22 (1zł bez względu na czas połączenia). Podasz kod PUK i mnie dzisiaj po 2!m-cach oczekiwania wpłynęło 10 zł po rozmowie z miłym panem w ciągu 2 minut :-) Czego i Tobie życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bobbo1 Re: rejestracja pop 03.08.04, 23:51 " Dziękujemy za dokonanie rejestracji. Dołączyłeś do grona naszych internetowych użytkowników. Teraz będziesz otrzymywał informacje o nowościach w POPie. Dodatkowo w ciągu 14 dni od dnia zarejestrowania otrzymasz od nas promocyjne doładowanie. Życzymy miłego korzystania z POP strony." taki tekst dostałeś pewnie po rejestracji Ludzie czytajcie ze zrozumieniem..... Odpowiedz Link Zgłoś