fantomka44 04.09.14, 22:37 Co zrobić, aby domyślny klient pocztowy w Androidzie - zostawiał zawsze kopię wiadomości na serwerze? Ten problem mam z Onetem, bo w Gmailu w ustawieniach jest taka opcja wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2romki Re: Android + poczta Onet 06.09.14, 17:51 w ustawieniach poczty na androidzie jest taka opcja "nie kasuj na serwerze" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Android + poczta Onet 07.09.14, 13:36 Gdyby była, nie szukałabym pomocy na forum. W przypadku onetu nie ma takiej opcji do zaznaczenia w androidzie. Jest jakiś sposób??? Odpowiedz Link Zgłoś
2romki Re: Android + poczta Onet 07.09.14, 14:20 Jest. Specjalnie założyłem konto na onecie (ustawienie poczty przychodzącej pop3 na samym dole) pop3.poczta.onet.pl ssl port 995 Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: Android + poczta Onet 07.09.14, 21:33 Dziękuję i przepraszam. Brak tej opcji wynikał z tego, że android automatem zakłada skrzynkę IMAP, a nie POP3 - i wtedy nie ma takiej możliwości ustawień. Wykasowałam i założyłam na nowo wykorzystując konfigurację ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś