Dodaj do ulubionych

Lajt-mobile

30.01.17, 18:57
Macie jakieś doświadczenia z tym operatorem ?
Wypełniłem formularz zamawiając usługę abonamentową przed 8 dniami . W e-mailu zwrotnym potwierdzili, że dotarł ten wniosek do nich i obiecali że konsultant skontaktuje się ze mną do 5 dni . Nikt nie zadzwonił . Niewiarygodni ?
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Lajt-mobile IP: *.dynamic.telkab.pl 31.01.17, 04:26
      Cóż,totalnie Ciebie oblano a jaka odpowiedź by Ciebie satysfakcjonowała?
    • brofran Re: Lajt-mobile 31.01.17, 14:09
      No wiesz , normalnym operatorom raczej bardzo zależy aby pozyskać nowego klienta , a nie go olać . Nie po to dają kasę na reklamę aby ją marnować .Zapytałem aby zrozumieć czy to ich jednorazowy " wypadek przy pracy " czy też reguła postępowania przed spodziewaną upadłością firmy ?
      • Gość: benek Re: Lajt-mobile IP: *.dynamic.telkab.pl 01.02.17, 06:10
        Po traumatycznych przeżyciach z t mobile nie wierzę w uczciwych operatorów.Radził bym nie pytać a poszuka negatywnych opinii o firmie.Ludziska piszą jak ich oszukano a rzadko chwalą za uczciwość.
        Samych trafnych wyborów życzę.
    • Gość: niro Re: Lajt-mobile IP: *.dynamic-ww-01.vectranet.pl 02.02.17, 15:38
      Dziwna ta sieć wg. mnie . Tez byłem zainteresowany ich ofertą , ale ... coś mi tu nie gra . Aktualnie chcę zamówić abonament o nazwie "ROZMOWY DO WSZYSTKICH " Na 1 stronie www.lajtmobile.pl opis ofert , a w nim cytat " bezpłatne rozmowy do sieci komórkowych i na stacjonarne ".
      Przechodzę do procedury zamawiania tej usługi , a tam " pakiet rozmów na stacjonarne za 2 zł " . Co u licha , to jak w końcu , za friko czy nie ? Przyjdzie faktura za miesiąc to może być na niej doliczone jeszcze nie wiadomo co . W sieci tylko nieliczne opinie o tym LAJCIE . Kilka pewno to pozytywy naganiaczy , jest też parę frustrujących negatywów . A jaka prawda ?, pewnie można się przekonać jak już za późno będzie , czyli jak się cyrograf podpisze .
      Czy nikt z tego forum nie ma telefonu z usługami z tej firmy , aby coś doradzić ??
      • Gość: możebyć Re: Lajt-mobile IP: *.legnica.vectranet.pl 06.02.17, 21:56
        Mam internet z tej sieci -10GB/10zl na mc. Bez umowy. W tablecie chodzi ale z modemu gsm to już nie. Nic lepszego nie mogłem znaleźć.
    • brofran Re: Lajt-mobile 14.02.17, 21:15
      Długo trwały procedury , lecz w końcu był kontakt ,przysłano papiery, podpisałem umowę o przeniesienie numeru , lecz to nie koniec problemów . Wczoraj dostałem wiadomość że dotychczasowy operator ( T- Mobile ) odrzucił możliwość przeniesienia numeru . Jak to możliwe , jest takie prawo że może to zrobić ?
      • Gość: benek Re: Lajt-mobile IP: *.dynamic.telkab.pl 15.02.17, 08:47
        T mobile nie ma prawa odmowy.Postrasz ich Rzecznikiem Praw oraz UOKiK rura zmięknie im natychmiast. Na sile próbują zatrzymać abonentów bo ludzie uciekają od złodzieja.
    • brofran Re: Lajt-mobile 08.04.17, 20:07
      Długo trwały procedury , trochę z powodu nieścisłości formalnych dot. arkusza zgłoszeniowego . Koniec końców karta SIM przesłana przez operatora LAJT-MOBILE jest już aktywna i działa tak jak trzeba . Ponieważ potrzebowałem telefonu tylko do rozmawiania wybrałem abonament bezterminowy ROZMOWY DO WSZYSTKICH , z którego z miesięcznym okresem wypowiedzenia w każdej chwili mogę zrezygnować . Za kwotę 14,99 mogę bez limitu dzwonić na komórki i stacjonarne . O taką usługę mi chodziło , a u innych operatorów takiej nie znalazłem . Mimo początkowych obaw jestem usatysfakcjonowany .
      • Gość: ewaaa Re: Lajt-mobile IP: *.ap-media.pl 01.02.18, 21:44
        a jak z zasięgiem ? ile kresek jest ?
        • adoptowany Re: Lajt-mobile 02.02.18, 18:43
          zasieg to rzut beretem,a kresek i bez mierzenia 36.6

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka