attta 08.10.04, 16:39 Mam w/w aparat i nie moge ustawic dzwonka SMS tak aby był słyszalny. Owszem jak ustawiam jest ok ale jak przychodzi SMS dzwonek jest bardzo cichy. czy ktos tez tak ma i moze cos poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: simensA52 IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:27 no ja miałam podobny problem...i w końcu ustawiłam dzwonek taki jak dla połączeń,bo nie mogłam znaleźć innego rozwiązania...jest długi(!),ale przynajmniej go słysze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attta Re: simensA52 IP: *.aster.pl 09.10.04, 11:57 dziekuje za odzew. tez tak zrobie , ale pomyslałam ze powalcze troche z Idea.Moze uda mi si ego wymienic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: simensA52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:21 Fakt dzwoniki sa baaardzo ciche. Ja mam problem z wibracja. Cos mu odbiło i w ogole nie wibruje.Kombinowałam na różne sposoby... Czy mialyscie podobny problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attta Re: simensA52 IP: *.aster.pl 13.10.04, 20:53 U mnie z wibracja jest wszystko ok ale on mi sie nie podoba. juz ustawiłam ze słysze SMS ale włacza mi sie jakas glupia strasznie długa melodyjka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś