Dodaj do ulubionych

******Taryfa Jedyna *************************

IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:07
Witam .
Obecnie posiadam aparat z ery i taryfę jedyna.
Dziś przyszedł rachunek rozliczeniowy,i nie za bardzo kumam o co chodzi.
Otórz pisze :jednostki przeniesione na obecny okres rozliczeniowy to:17 minut
i 10 MMs,
Jeśli chodzi o czas top kumam ,ale o MMs-y to nie wiem,to jest premia,czy to
można wykorzystać? w bramce? całkiem za FRE?
Może ktoś posiada tę taryfę i mnie uświadomi?? DZIĘKI..
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciocia dobra rada To promocja powitalna 10mmsow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:25
      Kazdy kto kupil telefon w okresie przedswiatecznym dostal 10mmsow na powitanie
      za darmow,wiec mozna je wykorzystac,a nawet trzeba:D
      • Gość: a.g9910 Re: To promocja powitalna 10mmsow. IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:27
        Ok,jasne jak słońce,czy mogę ściągnąc je z kąd chcę???
        • lokis1791 Re: To promocja powitalna 10mmsow. 19.01.05, 10:34
          Nie ściągnąć, lecz wysłać na dowolną skrzynkę e-mail i/lub komórkę abonenta ERY.
          • a.g9910 Re: To promocja powitalna 10mmsow. 19.01.05, 13:47

• lokis1791 Nie to samo... 19.01.05, 14:05
              Nie to samo, ale po jednym ojcu.
              ;-)
              • a.g9910 Re: Nie to samo... 19.01.05, 21:25

• maatti Re: Nie to samo... 19.01.05, 22:44
                  Przeciez napisano że to bonus, czyli 10 w ramach abonamentu więc czego nie
                  rozumiesz? i czemu pytasz skąd je wziąc? Tworzysz go i wysyłasz, jeśli chodzi o
                  wysyłanie poza promocją to różnica w cenie jest i owszem, tyle że MMS posiada
                  1000 znaków czyli ponad 6 razy więcej od SMSa...
                  • Gość: Ciocia dobra rada Ty jestes uposledzony,czy co??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:44
                    Zacznijmy od tego,ze najwyrazniej nie wiesz czym jest mms!!
                    Wiadomosc multimedialna-tym wlasie jest mms,co znaczy,ze moze ona zawierac
                    obrazek,ZDJECIE!!!zrobione z aparatu w telefonie,FILMIK tez zrobiony przez
                    aparat w telefonie,jesli jest taka funkcja,albo sam plik dzwiekowy-jesli to
                    wszystko uda Ci sie wkleic do sms,to gratuluje.
                    Najpierw nalezy sie nauczyc co z czym sie je,a pozniej wyklocac o ceny.
                    • maatti Re: Ty jestes uposledzony,czy co??!! 20.01.05, 13:18
                      Zanim zaczniesz podnosić głos przeczytaj dokładnie co napisałem, nie wiem skąd
                      ci się uroiło wklejanie multimediów do SMSa, wręcz przeciwnie mówiłem o zupełnie
                      innej sprawie: że można za pomocą MMSa wysłać 1000 znaków tekstu, wyobraź sobie,
                      że to też jest możliwe, na przyszłość proszę trochę się opanuj...
                      • Gość: a.g9910 po co te kłłótnie??? IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:44
                        Zadałam tylko małe niby proste pytanie,a widzę że tworzą się już kłótnie,nie
                        potrzebnie!!!
                        Kura chce być mądrzejsza od jajka...
                        • Gość: Ciocia dobra rada Maatti!!Ale to nie było do Ciebie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:57
                          To bylo do autora tematu,ktory napisal,ze mms jest drozszy od smsa itd
                          Prosze nie brac wszystkiego do siebie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka