Gość: Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:53 Ciekawe zestawienie po przeczytaniu ktorego widac, jak ERA probuje robic klientow w ch. :) : telepolis.pl/news.php?id=1426 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irkm Re: Nowa oferta ERY - prawdziwe oblicze IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 14:35 zenujace, zmieniam opinie o erze, do tej pory numer jeden dla mnie. Niestety nie ma w tym momencie dla mnie rzadnego porzadnego operatora. najbardziej mnie wkurza oplata za polaczenie z BOA. jesli ktos sie posuwa do czegos takiego by brac oplate za np fakt zglaszania jakis problemow , to jest niedorozwiniety. Myslalem ,ze tylko Plus ma tak debilne pomysly. Natepna rzecz: 60MB GPRS za 50 zl netto to chyba jakis zart a nie pakiet danych. Od roku czekam na funkcjonalne eranet i chyba sie nie doczekam. Mysle ze nikt nie bedzie sie kwapil by zmieniac taryfe na nowa na takich warunkach, a za 3 mies bedzie pewnie mogl to zrobic bezplatnie. Oplaty za zmiany taryfy, i nne bzdety, moge przebolec ale tej zlotowki za BOA im nie daruje. Przynajmniej oferta biznesowa jest teraz korzystna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Nowa oferta ERY - prawdziwe oblicze IP: *.idea.pl 30.01.05, 13:10 ja mam za 50PLN gprs "stałe łacze" przez kilka dni naciagnelem 250mb [a nic nie sciagam]. mozna po adresie sprawdzic 5040 acha jestem w judei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Nowa oferta ERY - prawdziwe oblicze IP: *.veranet.pl 30.01.05, 12:49 ERA mnie rozpiera. Zwasze broniłem ERY, ale juz czas by zmienic o niej zdanie. Mam 9 aktywnych telefonów we firmie + 1 nie używany z abonamentem najniższym ERA Biznas 15, celowo obniżonym. Zadzwoniłem wczoraj do BOA z pytaniem czy mogę zmienic abonament na wyższy w tych nowych. Odpowiedź - Ależ tak = koszty okioło 186,00 pln + podpisana umowa na dalsze 12 mies. Dziękuję bardzo poczekak jeszcze 6 mies. na wygaśnięcie umów i z numerami przenoszę do kogoś innego. Nadmieniam, że za te numery we firmie płacę razem miesięcznie po około 4000,00 pln. Podsumowując dobrych matematyków mają w ERZE, ale klient też powinien się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś