Gość: POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:08 szukam serwisu we wrocławiu gdzie mógł bym ściągnąć simlocka do moto c975 i naprawić "contakt operator" proszę o pomoc z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAJKA Re: MOTOROLA C975 SIMLOCK!!!!!! POMOCY IP: *.aster.pl 30.03.05, 12:19 Ja tez potrzebuje ale w warszawie.I menu polskie wgrac.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: MOTOROLA C975 SIMLOCK!!!!!! POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:17 huh. na tym forum fakt istnienia c975 jest, delikatnie rzecz ujmujac, PRZEMILCZANY. nie liczcie na pomoc. wyjdzcie w miasto. wroclaw, warszawa... macie tam mnostwo komisów. koszt zdjecia smoka to dzis gora 30zł. konkurencja jest spora. jesli bedziecie potrzebowac pomocy - naprawde, darujcie sobie te parodie forum. zajrzyjcie na matraxa www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=55 na wyborcza nie chce mi sie juz wchodzic, nawet by pomoc takim jak Wy.... zbyt wielu tu balwanow pod krawatem, od operatorow... rzygac mi sie chce, gdy widze ich posty. ci ludzie tak naprawde nic a nic nie wiedza, gowno sie w swiecie komorek orientuja, a odgrywaja niewiadomo jakich znawcow. zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.pawel@wp.pl Re: MOTOROLA C975 SIMLOCK!!!!!! POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:49 Czesc mam takie sam problem z motorola c975.Czy znalazles juz jakis serwis gdzie mozna usunac tego simlocka?Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam.Moj email to ja.pawel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś