Dodaj do ulubionych

jak ten temat juz byl to prosze zamiescie linka)

24.05.05, 15:45
MOtka E398, i do niej sterowniki Windowsa 98?/ponoc takowych nie ma , ale nie
chce mi sie w to wierzyc, prosze o kontkat. nie moge na necie tego sie
doszukac, dziekowa pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:02
      cóż, sprawa wcale nie jest taka prosta. podam więc linki, bo za dużo pisania.

jedno jest pewne: na win98 odpalisz tylko podstawowe programy (do wgrywania
      tapet itp). cokolwiek bardziej zaawansowanego (jak mck, czy programy fleszujące
      - można zapomnieć)

www.matrax.net/forum/showthread.php?t=1185
      www.matrax.net/forum/showthread.php?t=1709
      www.matrax.net/forum/showthread.php?t=5690
      pozdro
      • Gość: isaik Re: dzx!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:21
        a mp3 z dysku moge zgrac??oczywiscie mi pokazuje ze widzi urzadzenie ale
        sterowniki sa do bani:9 poszukam na stronach ktore mi poleciles!!dzx!!chcoialam
        wziac głownie motke zeby mi muze gralo,, jka mik to nie bedzie dzialac to ide
        sie udusic:((
        • Gość: blq Re: dzx!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:31
          mp3 z dysku prawdopodobnie bedziesz mogl zgrać. e398 bez mp3 byloby nonsensem,
          to się zgodze. ale chyba lepiej niż sie dusić, po prostu zmienić system?
          rozumiem, może masz bardzo starą maszynę, ale naprawde... win 2000 już powinna
          pociągnąć. a na win2000 sterowniki działają dobrze!
          • Gość: isaik Re: dzx!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:41
            tak mam przedpotopowy komp,, jestemzmeczona juz tym szukaniem,, nie moge ze
            złosci bo3 dzien buszuje odnalezc programu PST 6.7 nie wiesz nic na ten temat
            moze??
    • Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:43
      nie dam rady win2000 zainstalowac;(( ide sie utopic, mam za słaby sprzet
      • Gość: blq pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:00
        tzn tak. w kwestii windowsa 98 spróbuj tego:

moto.e800.com.cn/soft/soft_other.htm
        a w kwestii PST - tego :)
        www.matrax.net/pliki/gsm/motorola/pst/PST_6.7_GENERAL.zip
        albo tego:
        moto.e800.com.cn/soft/soft_flash.htm (tu są nawet nowsze wersje)
        www.motopage-downloads.uk.tt/

• Gość: isaik Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:06
          DZX!! zaraz to sprawdze:)) nie no uratowales mi zdrowie psychiczne)) tylko zeby
          to dzialalo..pozdrawka
        • Gość: isaik Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:35
          jestem ciemna, pokazuje mi ze nie moze sterownikow odnalezc ,,dalej:(pst
          zainstalowalam i patcha,, co jest
          ??:((((zjem na tym zeby
          • Gość: blq Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:56
            moto.e800.com.cn/soft/Q242004_w98se_update.zip
            sprobuj to zainstalować. może coś da?

ja mialem problemy, by zainstalować PST na XP bez service packa. dopiero na sp2
            działa jak należy. moim zdaniem uruchomienie pst na win98 graniczy z cudem.

jest jeszcze coś takiego jak biblioteki oprogramowania. chyba też niewiele
            pomogą w tym przypadku, bo to jak turbosprężarka do malucha...

aha, powiedz po prostu, do czego Ci to PST? Być może jest lepszy zamiennik?
            • Gość: isiak Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:36
    • Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:37
      ponoc tylko on instaluje motle E398 na win98
    • Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:49
      mam!!! jakos sciagnelam i zainstalowalam sterowniki,,,;/ niechto diabli ile
      czasu zajelo:))ale dzx za wszystko .. pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka