isaik 24.05.05, 15:45 MOtka E398, i do niej sterowniki Windowsa 98?/ponoc takowych nie ma , ale nie chce mi sie w to wierzyc, prosze o kontkat. nie moge na necie tego sie doszukac, dziekowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:02 cóż, sprawa wcale nie jest taka prosta. podam więc linki, bo za dużo pisania. jedno jest pewne: na win98 odpalisz tylko podstawowe programy (do wgrywania tapet itp). cokolwiek bardziej zaawansowanego (jak mck, czy programy fleszujące - można zapomnieć) www.matrax.net/forum/showthread.php?t=1185 www.matrax.net/forum/showthread.php?t=1709 www.matrax.net/forum/showthread.php?t=5690 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: dzx!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:21 a mp3 z dysku moge zgrac??oczywiscie mi pokazuje ze widzi urzadzenie ale sterowniki sa do bani:9 poszukam na stronach ktore mi poleciles!!dzx!!chcoialam wziac głownie motke zeby mi muze gralo,, jka mik to nie bedzie dzialac to ide sie udusic:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: dzx!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:31 mp3 z dysku prawdopodobnie bedziesz mogl zgrać. e398 bez mp3 byloby nonsensem, to się zgodze. ale chyba lepiej niż sie dusić, po prostu zmienić system? rozumiem, może masz bardzo starą maszynę, ale naprawde... win 2000 już powinna pociągnąć. a na win2000 sterowniki działają dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: dzx!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:41 tak mam przedpotopowy komp,, jestemzmeczona juz tym szukaniem,, nie moge ze złosci bo3 dzien buszuje odnalezc programu PST 6.7 nie wiesz nic na ten temat moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:43 nie dam rady win2000 zainstalowac;(( ide sie utopic, mam za słaby sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:00 tzn tak. w kwestii windowsa 98 spróbuj tego: moto.e800.com.cn/soft/soft_other.htm a w kwestii PST - tego :) www.matrax.net/pliki/gsm/motorola/pst/PST_6.7_GENERAL.zip albo tego: moto.e800.com.cn/soft/soft_flash.htm (tu są nawet nowsze wersje) www.motopage-downloads.uk.tt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:06 DZX!! zaraz to sprawdze:)) nie no uratowales mi zdrowie psychiczne)) tylko zeby to dzialalo..pozdrawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:35 jestem ciemna, pokazuje mi ze nie moze sterownikow odnalezc ,,dalej:(pst zainstalowalam i patcha,, co jest ??:((((zjem na tym zeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:56 moto.e800.com.cn/soft/Q242004_w98se_update.zip sprobuj to zainstalować. może coś da? ja mialem problemy, by zainstalować PST na XP bez service packa. dopiero na sp2 działa jak należy. moim zdaniem uruchomienie pst na win98 graniczy z cudem. jest jeszcze coś takiego jak biblioteki oprogramowania. chyba też niewiele pomogą w tym przypadku, bo to jak turbosprężarka do malucha... aha, powiedz po prostu, do czego Ci to PST? Być może jest lepszy zamiennik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isiak Re: pst? trzeba tak bylo od razu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:37 ponoc tylko on instaluje motle E398 na win98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isaik Re: jak ten temat juz byl to prosze zamiescie lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:49 mam!!! jakos sciagnelam i zainstalowalam sterowniki,,,;/ niechto diabli ile czasu zajelo:))ale dzx za wszystko .. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś