Dodaj do ulubionych

kody Siemensa S35

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 22:25
Wiem że Nokia jest popularniejsza... ale dziwi mnie że nie ma problemu ze
znalezieniem kodów dla Nokii a w przypadku Siemensa S35 - cisza niczym zmowa
milczenia... A może jednak ktoś uchyliłby rąbka tajemnicy?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sorc Re: kody Siemensa S35 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 21:24
      No kody sa , ale trza poszukac , nie jest ich za duzo , z tego powodu ze noki
      ajest bardziej "medialna" nawet fakt wiekszej ilosci dzwonkow i logow itp. ale
      to u siemensa zaczyna sie szybko rozwijac i ja mysle ze i dojdzie do tego ze i
      kody beda , choc nie w tak wielkiej ilosci bo jest duso telefonow uszkodzonych
      przez to (np. zdejmowanie simlocka z klawiatury)...

pozdrawiam
    • Gość: sorc Re: kody Siemensa S35 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 21:28

a tutaj pare linkow znalezionych na szybko:

www.gsm.gery.pl/?akcja=kodyhttp://pcdoctor.fm.interia.pl/kody.html
      www.fkn.pl/artykuly/artykul/ida__149/ids__7/adid__5/http://www.siemensiak.pl/kody.php
      strony.wp.pl/wp/hintersms/kody.htm
      Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: kody Siemensa S35 IP: *.katowice.pik-net.pl 15.07.02, 07:09
        dzięki serdeczne. Nie bawię się simlockiem tylko zaintrygowała mnie
        dysproporcja w informacjach n\t. Nokii a Siemka... Ale adresy są bardzo
        ciekawe... Pozdrawiam
    • matt23 Re: kody Siemensa S35 16.07.02, 01:47
      Kody do roznych sluchawek mozna znalezc na wielu stronach... Jedna z nich jest
      www.cellular.com
    • matt23 Re: kody Siemensa S35 16.07.02, 01:49
      ... sorry pomylilem strony. Chodzilo mi o www.cellular.co.za
      • Gość: xxx Re: kody Siemensa S35 IP: *.katowice.pik-net.pl 16.07.02, 07:16
        dzięki za adres ale właśnie w związku z nim mam ogólniejsze pytanko:
        Często na stronach dane do Siemka przestały być aktualizowane na wcześniejszych
        modelach: Czy S35 jest kompatybilny z którymś wcześniejszym? A jezeli to którym
        i w jakim stopniu?
        Pozdrawiam
        • matt23 Re: kody Siemensa S35 16.07.02, 23:33
          Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze telefony wypuszczane mniej wiecej w tym
          samym okresie bazuja na tych samych plytach i podobnym soft'cie, czyli lekko
          poprawionym. W tym przypadku powinny byc "kompatybilne". Jezeli interesuja Cie
          opinie innych uzytkownikow S35 to polecam:

www.gsmonline.pl/telephones/?link=show_details.php?id=221
          Anyway na stronie www.gsmonline.pl moje komentarze sa pod nick'iem "Matt".
          • Gość: xxx Re: kody Siemensa S35 IP: *.katowice.pik-net.pl 17.07.02, 07:03
            Thx :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka