Gość: Krzysiek IP: *.chello.pl 29.06.05, 20:11 Moze ktos sie ze mna podzielic wiedza na temat programow do obslugi telefonu przez kompa. Jak dotad udalo mi sie znalesc tylko mobile agenta. Jest cos jeszcze godnego uwagi. Dzieki za pomoc. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:09 Piszesz prace magisterska o komunikacji komórka-internet? Czy też potrzebujesz programów do komputerowej obsługi SWOJEJ komórki? W tym drugim przypadku elementarne zasady logiki nakazywałyby podać markę i model telefonu. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:08 wiekszosc dobrych programow obsluguje wszystkie dobre telefony. z woli scislosci jest to se k700i. czy teraz zaproponujesz mi cos ciekawego? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. 29.06.05, 23:10 Może k700i komunikuje sie z komputerem dwustronnie bez zbędnych programów?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blq no cóż, skąd ja znam tę postawę. 30.06.05, 11:29 kto tu się dowartościowuje? Włazisz na wątek o którym nie masz pojęcia i piszesz tylko po to, by się rozładować. PS. Czy ja byłem dla ciebie chamski? w kórym momencie? Że nauczyłem korzystać z wyszukiwarki? Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. 30.06.05, 11:30 pewnie luk-u nie wiesz ze to nie miejsce na rzucanie chamstami i prostactwami. Nie dziwie sie odpowiedzi blq, jak byś tyle czasu spędził na forum i czytał tyle wątków, wiedziałbyś dlaczego tak odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:35 Taaaak? Wiec po co tu dalej siedzi? Płacą mu za to czy co? Niech sie spokojnie wyluzuje, podleczy i zrelaksuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. 30.06.05, 11:37 Siedzi tu, bo ma przyjemność doradzania ludziom. Bo jest tu jednym z większych (o ile nie największym) fachowcem. Natomiast każdego normalnego człowieka trafia szlag, jeśli ktoś pyta o PODSTAWY internetu. O coś, co opiera się o wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:44 Nie, jezeli trafia Cie tak szybko szlag to należy zacząć sie leczyć. Ja tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius a ja uważam 30.06.05, 11:44 że skoro się z nami pożegnałeś, to wypadałoby być konsekwentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. 30.06.05, 11:45 proponuje zakończyć dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Program do obslugi telefonu na komputerze.. 30.06.05, 15:42 Dokladnie tak, nie karmic trolli :) Odpowiedz Link Zgłoś
blq Wygląda na to, że... 30.06.05, 11:54 Poniżej pewnego poziomu nie ma sensu dyskusja, niestety. Gdyby komandos z XXI-wieku cofnął się do wieku XVIII i napotkał ówczesnego muszkietera, mógłby mu opowiedzieć o karabinach maszynowych, działach samobieżnych, a nawet o lotnictwie. Muszkieter słuchałby z błyskiem w oku, zdjąłby czapkę i obtarł czoło z wrażenia. Byłby szczęśliwy, że ktoś mu przekazał WIEDZĘ. Rycerzowi z XIII wieku trzeba by było trochę prościej tłumaczyć. Już by się tak nie zachwycał, bo i nie wszystko by zrozumiał. Ale przyjąłby do wiadomości i nawet wnukom opowiadał o spotkaniu z dziwnym acz potężnym nieznajomym. Gdyby komandos przeniósł się do epoko kamienia łupanego, z ówczesnym "wojownikiem" już by się nie dogadał. Pomijając kwestie lingwistyczne, po prostu ani sprzęt, ani wiedza komandosa nie wywarłyby na jaskiniowcu żadnego wrażenia. Chyba by w akcji musiał zobaczyć komandosa, by paść na kolana, albo zwiać gdzie pieprz rośnie. Gdyby kolega Luk zobaczył, jak zmieniam oprogramowanie telefonu, albo jak przyporządkowuje inne funkcje przyciskom, może by to zrobiło na nim wrażenie. Może. A może by w ogole nie wiedział, że to jest coś warte. Jedno jest pewne - dla takich jak on, ja się "dowartościowuję". No cóż, mistrzowie olimpijscy też się tylko "dowartościowują" zapewne.... Aśka - znalazłem Ci przyjaciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius więc tak: 30.06.05, 11:58 blq napisał: > Aśka - znalazłem Ci przyjaciela :) Roootfl jak stąd na Cypr:) PS. Kochani, napisałem do administratorów, by w nagłówku forum był opis: "Uwaga: zanim zapytasz - przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum. Odpowiedź zapewne już tu jest. Gdy pytasz wpisz treść pytania w tytule wątku!" Myślę że pozwoli to uniknąć takich dyskusji, poza tym da mi to argument do usuwania postów z naprawdę-głupimi-pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Dzieki za pomoc.. fachowcy.. IP: *.crowley.pl 30.06.05, 14:02 jak chcecie sobie pogadac to sobie wejdzcie na cholernego czata.. jak krorys "fachwiec" czy rezydent forum ma tylko jedna otpowiedz: sprawdz na google to niech sobie tez daruje. Jeslijakis normalny uzytkownik ma jakies doswiadczenia w trym temacie to prosze o podzielenie sie informacjami. Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq mamy dziś trudny dzień.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:30 zadajesz swoje pytanie w sposob skrajnie nieprecyzyjny, potem piszesz od rzeczy i jeszcze sie dziwisz? prosze, oto programy do komunikacji k700i - PC. SE PC SUITE MobTime Cell phone Menager (program płatny) Float Mobil agent (to o nim pisales, prawda?) fma.sourceforge.net/ K700 Dateimanager k700.hitziger.net Mobil Edit mobiledit.com Zapewniam Cie, przy okazji, że są to programy do SONYERICSSONA, i choćby nie wiem jak dobry był telefon innej marki, to z nim nie zadziała. Dlatego prosze, nie pisz bzdur, bo tylko do siebie zrażasz... masz tu dowód na moje słowa, moze to do Ciebie trafi????? www.matrax.net/forum/showthread.php?t=15048&highlight=float+mobile+agent a softu.... .... poszukaj sobie jeszcze tutaj: www.sony-ericsson.org/board/index.php i tutaj: www.matrax.net/forum/search.php?searchid=187913 moim zdaniem powinienes wykorzystać możliwości, jakie daje bluetooth i irda, a nie przejmować się programami na USB, ktorych jak sam widzisz nie ma zbyt wiele. czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Dzieki za pomoc.. fachowcy.. 30.06.05, 15:25 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > rezydent forum ma tylko jedna otpowiedz: sprawdz na google Taka odpowiedź z moich ust pada tylko wtedy, gdy ktoś zadaje debilne pytanie, które świadczy tylko o jego niewiedzy z zakresu internetu. Zobacz sobie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=25737631&a=25861360 wszedłem na stronę nokii i ściągnąłem sobie instrukcję obsługi żeby pomóc. Wszystko zależy od tego, jakie pytanie otrzymam. Jeżeli normalne, to pomogę. Jeżeli pytanie typu, skąd wezmę instrukcję do Nokii, no to ja wysiadam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dzieki za pomoc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:04 Dzieki serdeczne:) o to wlasnie mi chodzilo, ciut mniej wrogosci i bylo by super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq powiedzmy ze mi siadles na ambicje :-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:06 ... co akurat nie jest niczym złym. Wrogości nie było wobec Ciebie, jedynie wobec pewnego fragmentu Twojej postawy. wazne ze obie strony są zadowolone. i o to chodziło. miłego... lipca :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś