eela 01.08.05, 10:35 Mam telefon w Plusie. Od wczoraj wieczora na ekranie mam napis "Brak sieci". Co moze byc powodem, czy to uszkodzony telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius hm 01.08.05, 10:39 Albo oprogramowanie, albo antena, albo nadajnik Plusa:) Wyłącz i włącz aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: hm 01.08.05, 10:57 Zauważyłam, ze bateria się wyładowała po upływie doby. Może to jest powód, ze juz jest za słaba? Wyłączenie i włączenie nic nie daje. Nawet teraz w czasie ładowania szuka sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius więc tak 01.08.05, 12:23 Jeśli telefon cały czas szuka sieci, to faktycznie wydajność baterii spada. Natomiast spóbuj gdzieś z tym telefonem się przemieścić, jeżeli złapie zasięg to znaczy, że to wina nadajnika... Odpowiedz Link Zgłoś
p_novick Re: hm 01.08.05, 11:52 Ja bym stawiala na nadajniki Plusa... Ojciec ma 3 karty w Plusie i na wszystkich 3 co jakis czas zanika zasieg... Wina telefonow to na pewno nie jest, bo dzieje sie tak tylko z kartami Plusa w 6 roznych telefonach. Dzisiaj wlasnie bedzie jechal do salonu dowiedziec sie co jest grane :D Pozdrawiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś