jola_wroc 14.08.05, 09:35 chce wysłać zdjęcie lub melodie przez mms, i w moim Lg pojawia się wykrzyknik i jakiś błąd, a u chłopaka w siemensie m65 jest napisane "wysyłanie 1 z 1" i nic, nie wysyła się tylko tak stoi w miejscu, co można zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka22 Re: MMS - nie wysyła 14.08.05, 09:53 Hmm nie jestem pewna czy u Ciebie będzie to samo co u mnie ale jak chciałam sie połączyć z Internetem przez fona to pokazywał sie komunikat "Błąd w sieci". I okazało się że poprostu nie mam uaktywnionej usługi GPRS. Teraz już wszystko jest ok. Ja jestem w Idei, być może u Ciebie jest to samo, bo jak ktoś wcześniej chciał wysłać do mnie MMS-a to nic nie dochodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: MMS - nie wysyła 14.08.05, 09:58 ja jestem w erze to co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: MMS - nie wysyła 14.08.05, 21:25 i-boa.era.pl/iboa-pp/auth zaloguj się i uruchom sobie usługę gprs\mms. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: MMS - nie wysyła 14.08.05, 22:18 wyslalam sobie konfiguracje i nic przy wysylaniu pojawia sie napis "orginator hiding forbidden" - możliwe że coś przekręciłam bo naps szybko znikia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc Re: MMS - nie wysyła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 23:37 jeszcze raz ja Dziwne to, mam też karte plusa, ustawiłam sobie konfiguracje ze strony plusa tj profil 1- era mms, profil 2- mms plusgsm, gdy wkładam plusa i aktywuje profil 2 mms wysyła sie, a z ery nie chce czemu? Możliwe jest że mam coś tam nieaktywne?, na mojej stronie w erze nic nie widziałam na temat aktywacji gprs, co tu zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś