Gość: piotr IP: *.server.ntli.net 20.08.05, 17:12 czesc znacie strony z ktorych mozna wysylac smsy za free do: anglii na nr 078301... szwajcarii na nr 076318... dzieki z gory pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: sms za granice IP: 80.51.236.* 20.08.05, 22:43 Przejrzyj stare wątki a wszystkiego się dowiesz bez śmiecenia tu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: sms za granice IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 05:43 bla bla bla... mam isc do kata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: sms za granice IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 15:55 czesc dzieki za pomoc szukalem i szukalem i nic nie znalazlem a jak znalazlem to sa to bramki platne wiec, jezeli jest ktos bardziej pomocny i mily niz poprzedni kolezanki/koledzy i moze mi odpowiedziec bede wdzieczny ps jak ktos sie pyta o droge/ulice to mowicie "kup se plan miasta i sam poszukaj"? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82 Re: sms za granice 30.08.05, 20:22 Sprobuj przez www.sms.ac - stamtad mozesz wysylac smsy do wielu zagranicznych sieci, choc na pocztku bylo za darmo, potem wprowadzili oplaty, a teraz znow jest za darmo (choc sadze ze sa jakies ograniczenia) - ja przynajmniej wyslalem ostatnio smsa do sieci hiszpanskiej i niemieckiej, za darmo, i wszystkie doszly. Trzeba jednak sie zalogowac. Odpowiedz Link Zgłoś