23.08.05, 19:35
rada dla wszystkich chcących korzystać z usług sklepu zajmującego się naprawą
i usuwaniem simlocków itd. w Chorzowie na ulicy Dworcowej.
Odradzam wam - pisze to, aby każdy z użytkówników telefonów omijał ten sklep -
straciłem tam wiele nerwów i czasu na daremno -
Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:48
      jak bys podal swoj problem, swoj telefon itp bylbys bardziej wiarygodny - jesli
      np nie potrafili zdjac smoka z nokii 3100 - to są lamerami do kwadratu - ale
      jesli nie poradzili sobie z c975 z najnowszym softem, albo black SX1, nie mowiac
      o nokii 6630 - nie miej im tego za złe. nie każdy jest full 100% profesjonalista.

pozdro.
      • Gość: feliks1 Re: rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:21
        Oczywiście - zgadzam sie z przedmówcą

Sprawa wyglądała następująco - telefon -Sagem został zalany - w sumie to w
        sklepie bylem z 6 razy - na początku czas oczekiwania miał być 3 dni - po tym
        czasie dowiedziałem się ze trzeba dalej czekać - później byłem z 2 razy o
        godzinie 11 rano -sklep zamknięty był - poprostu "małe" spóźnienie - kolejny
        raz gdy juz bylem własciciel sklepu powiedział mi że telefonu NIE DA SIĘ NA
        PRAWIĆ - więc chciałem odebrać ten zepsuty telefon - okazało się że obudowa i
        klawiatura nie jest z mojego telefonu !! Więc po kilku dniach miałem przyjśc i
        odebrać ten mój zepsuty telefon!!! ( ze względu na to że telefon jest mi
        potrzebny - jak każdemu z nas drodzy internauci - kupiłem nowy telefon - bo nie
        bylo innego wyjścia.
        Gdy w końcu przyszedłem odebrać ten zepsuty -własciciel poinformował mnie że
        jednak naprawił telefon - !!!
        Naprawił go po prawie 2 tygodniach -gdy już kupiłem telefon nowy.

Acha - gdy pytałem o usunięcie Simlocka z telefonu Sagem MYXT - poinformował
        mnie właściciel że koszt to 30-35 złoty i czas 2 dni - na szczęście
        znalazłem w Katowicach punkt -polecam !! ul. 3-go Maja obok Orsay -gdzie
        simlocka ściagnęli w 20 minut i płaciłem 20 zl
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka