Gość: leon IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:21 właśnie, używa takiego telefonu i mógłby doradzić, interesuje mnie zwłaszcza model bezprzewodowy, dobrze wygląda, podstawowe funkcje, dobrze kosztuje, czy tak samo funkcjonuje? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lupo Tylko w techn. DECT !!! IP: 141.39.41.* 10.10.02, 09:54 Gość portalu: leon napisał(a): > właśnie, używa takiego telefonu i mógłby doradzić, interesuje mnie zwłaszcza > model bezprzewodowy, dobrze wygląda, podstawowe funkcje, dobrze kosztuje, czy > tak samo funkcjonuje? > pzdr. Rozumiem , ze chodzi o telefon domowy (?). Ja polecam TYLKO telefon w technologii DECT . Aparat MUSI miec ksiazke telefoniczna na przynajmniej 40 pozycji. Idz do duzego marketu i zapytaj o takie telefony. Nie wymieniam tu firm, bo nie chce byc posadzony o reklame. Jest ich kilka. Wazne jest , aby sluchawka zasilana byla typowymi paluszkami ( cieniutkie, lub normalne ) - akumulatorkami. Jak akumulatorek padnie, mozesz latwo wymienic, gdy zas kupisz z nietypowymi akumulatorkami, bedziesz musial albo przeplacac, albo zlomowac. Pamietaj : DECT ( bez wiekszego tlumaczenia: NIE MA NIC LEPSZEGO ) PZDR, lupo Odpowiedz Link Zgłoś