Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.05, 22:49
Co myślicie o tym aparacie?
Obserwuj wątek
    • blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! 20.11.05, 00:14
      CF62: Ładny i dobrze wykonany, ale prymitywny i bardzo awaryjny. Odradzam.

Telefony z klapką - tylko Motorole albo Samsungi (Samsungi raczej te najprostsze
      albo najdroższe, "klasa średnia" - np x640 - to porażka prawie jak u Nokii:
      drogie a niewiele oferujące)

PS. cf62 - czasem mam wrażenie że ktoś na siłe lansuje ten model, by się pozbyć
      z magazynów. Telefon ma złą renomę, ale nie ma dnia, by pytania o niego nie
      przewijały się po najróżniejszych forach.
      • Gość: znawca tematu Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 21.11.05, 00:01
        ja bym radził kupować, nie prawdą jest, że bardzo awaryjny, pytałem się ludzi i móią, że się nie psuje
        • Gość: blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 00:53
          ciekaw jestem jakie znajdziesz uzasadnienie na "fajnosc" tego modelu? ja np nie
          polecam wszystkich SE czy Motoroli (zdecydowanie odradzam t230 czy c550) wiec i
          Tobie radzilbym nabyc troche krytycyzmu wobec ulubionej marki.

• Gość: j.dor Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.11.05, 19:37
          Nie radzę brać pod uwagę ten model.Po dwu dniach,awaria.Serwis zwrócił aparat-
          po trzech tygodniach,miał być max.-dwa.
          Przeprogramowanie oraz lutowania w logice.(Nie rozumiem,dlaczego nie wymieniono
          calego ukladu,jeszcze bardziej wydaję się dziwne,że nie dokonano wymiany
          telefonu na nowy.Czy wadliwy towar nie podlega zwrotowi,lub wymianie w
          pierwszych pięciu dniach? Nie powinna mieć przecież znaczenie transakcja
          zawarta przy abonamencie(telefon za kilkadziesiąt złotych)Może jestem w
          błędzie,proszę o wypowiedzi.
          To jeszcze nie koniec,po kilku godzinach od odbioru z servisu ten sam problem.
          Może trafiłem na jakiś szmelc z odrzutu,przekierowany do Polski.Żałuję
          jednak,że nie zapoznałem się wczesniej z opiniami forumowiczów.
    • Gość: znawca tematu Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 21.11.05, 14:58
      ja też nie polecam wszystkich

Xilebri, C65 i jeszcze kilka innych jest słabych
      • Gość: blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:21
        > Xilebri, C65 i jeszcze kilka innych jest słabych

nie zapominaj że cf62 to słabsza i klapkowa wersja c65 :/
        • Gość: mały Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 21.11.05, 21:01
          cf 62 z c65 ma wspólną tylko baterię,
          to są dwa różne telefony i dwa różne środki
    • Gość: pidżej Re: wykrzykniki IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 12:45
      a co sądzicie o idiotycznych wykrzyknikach w temacie posta? yavorius, wywal je!
      albo cały wątek, właśnie za to lanserstwo! jest na to paragraf
      • Gość: Zunia Re: wykrzykniki IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 16:42
        No tak ale wykrzykniki są po to żeby temat był zauważalny. CO Ci właściwie nie
        pasuje...?? Wykrzykników się czepiasz?
        • Gość: pidżej Re: wykrzykniki IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 17:30
          netykieta: Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz.
          Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub
          zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

• Gość: Zunia Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.05, 18:43
      Tak właściwie to nie chodzi Ci o te wykrzykniki tylko o wątek, bo Ci się
      telefon nie podoba albo coś podobnego...A jeśli Ci się coś nie podoba to nie
      musisz tu pisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka