Gość: zunia IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.05, 22:49 Co myślicie o tym aparacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! 20.11.05, 00:14 CF62: Ładny i dobrze wykonany, ale prymitywny i bardzo awaryjny. Odradzam. Telefony z klapką - tylko Motorole albo Samsungi (Samsungi raczej te najprostsze albo najdroższe, "klasa średnia" - np x640 - to porażka prawie jak u Nokii: drogie a niewiele oferujące) PS. cf62 - czasem mam wrażenie że ktoś na siłe lansuje ten model, by się pozbyć z magazynów. Telefon ma złą renomę, ale nie ma dnia, by pytania o niego nie przewijały się po najróżniejszych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 21.11.05, 00:01 ja bym radził kupować, nie prawdą jest, że bardzo awaryjny, pytałem się ludzi i móią, że się nie psuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 00:53 ciekaw jestem jakie znajdziesz uzasadnienie na "fajnosc" tego modelu? ja np nie polecam wszystkich SE czy Motoroli (zdecydowanie odradzam t230 czy c550) wiec i Tobie radzilbym nabyc troche krytycyzmu wobec ulubionej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.dor Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.11.05, 19:37 Nie radzę brać pod uwagę ten model.Po dwu dniach,awaria.Serwis zwrócił aparat- po trzech tygodniach,miał być max.-dwa. Przeprogramowanie oraz lutowania w logice.(Nie rozumiem,dlaczego nie wymieniono calego ukladu,jeszcze bardziej wydaję się dziwne,że nie dokonano wymiany telefonu na nowy.Czy wadliwy towar nie podlega zwrotowi,lub wymianie w pierwszych pięciu dniach? Nie powinna mieć przecież znaczenie transakcja zawarta przy abonamencie(telefon za kilkadziesiąt złotych)Może jestem w błędzie,proszę o wypowiedzi. To jeszcze nie koniec,po kilku godzinach od odbioru z servisu ten sam problem. Może trafiłem na jakiś szmelc z odrzutu,przekierowany do Polski.Żałuję jednak,że nie zapoznałem się wczesniej z opiniami forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 21.11.05, 14:58 ja też nie polecam wszystkich Xilebri, C65 i jeszcze kilka innych jest słabych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:21 > Xilebri, C65 i jeszcze kilka innych jest słabych nie zapominaj że cf62 to słabsza i klapkowa wersja c65 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 21.11.05, 21:01 cf 62 z c65 ma wspólną tylko baterię, to są dwa różne telefony i dwa różne środki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: wykrzykniki IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 12:45 a co sądzicie o idiotycznych wykrzyknikach w temacie posta? yavorius, wywal je! albo cały wątek, właśnie za to lanserstwo! jest na to paragraf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zunia Re: wykrzykniki IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 16:42 No tak ale wykrzykniki są po to żeby temat był zauważalny. CO Ci właściwie nie pasuje...?? Wykrzykników się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: wykrzykniki IP: *.acn.waw.pl 22.11.05, 17:30 netykieta: Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zunia Re: !!!!!!!!!!!!!SIEMENS CF62!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.05, 18:43 Tak właściwie to nie chodzi Ci o te wykrzykniki tylko o wątek, bo Ci się telefon nie podoba albo coś podobnego...A jeśli Ci się coś nie podoba to nie musisz tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś