Gość: adam IP: *.smgr.pl 01.12.05, 20:33 Mam pytanie czy można sprawdzić dokąd był wysyłany sms Premium. Okazało się ze ktoś z mojego tel wysłał smsa za 9 zł na sms Premium. Ja nie wysyłałem więc chcę się dowiedzieć co to za sms. Pomóżcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: sms - da się sprawdzić ?? IP: *.smgr.pl 01.12.05, 21:29 prosze o odpowiedź ... To ważne Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: sms - da się sprawdzić ?? 01.12.05, 23:27 jesli jestes abonentem tego SIMa, albo posiadasz kod PUK karty pre-paid >> w kazdej chwili masz prawo wgladu w swoje bilingi >> czyli dowiesz sie: data i dokładna godzina wysłania SMSa, jego treść. Wtedy łatwo bedziesz mógł zawęzić grupę osób mających dostęp do twojego koma. Odwiedź operatora, najlepiej osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: sms - da się sprawdzić ?? 02.12.05, 08:12 tvtotal2 napisał: > jesli jestes abonentem tego SIMa, albo posiadasz kod PUK karty pre-paid > > 62; w > kazdej chwili masz prawo wgladu w swoje bilingi >> czyli dowiesz sie: d > ata i > dokładna godzina wysłania SMSa, jego treść. No to poprawiamy wypowiedź tvtotala2:) Jeśli się jest abonentem, nie ma się prawa wglądu w każdej chwili, tylko po wystawieniu rachunku. Na billingu będziesz miał numer pod który był sms wysłany, godzinę i datę, natomiast nie uzyskasz nigdzie informacji o treści smsa. Odpowiedz Link Zgłoś