Gość: iro IP: 172.30.20.* / 62.87.254.* 01.10.01, 12:20 Chciałbym się dowiedzieć ciś o tym modelu.Czy warto jest go kupić.Może ktoś go używa.I Ile musiałbym za niego wybulić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbury Re: Motorola T205 - PROBLEMY 08.10.01, 10:57 W POPie kosztuje aktualnie 199 + Vat = ok 245 zł. Strasznie lekki i delikatny. Jak na jego klasę klawiatura - naprawdę niezła. Co więcej motorola zastosowała wreszcie jakieś przyjaźniejsze menu. osobiście jeszcze dobrze go nie poznałem ale wady które dostrzegłem to: 1. niemożność jednoczesnego stosowania wibracji i dzwonaka ( w jednej z opcji najpierw wibruje a potem dzwoni - ale nigdy jednocześnie) 2. niemożność zmiany dźwieku SMS 3. włączenie trybu wibracja nie przełącza w ten tryb alarmu ( niby wyciszony a wyć może w jakimś nieodpowiednim momencie) 4. w stosunku do np. siemensów za mało rozburowany kalendarz-notatnik. 5. brak możliwości wpisania / skomponowania melodyjki Ale poza tym wszystko wydaje się OK chyba że szukasz gierek itp bajerów w stylu Nokii. Zdecydowanie krok do przodu w stosunku do innych motoroli. No i ta bateria Li - Ion... A może ktoś potrafi rozwiazać powyższe problemy - szczególnie te dot wibracji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Motorola T205 IP: 172.30.20.* / 62.87.254.* 08.10.01, 12:45 To mnie okradli bo zapłaciłem 249+Vat czyli 304zł.Kurde muszę go szybko sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś