Gość: zz IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:25 TELEFON ZDAJE SIE BYC SUPER ALE NIE MA GO NIGDZIE, NAWET NA ALLEGRO.... POWIEDZIECIE MI, CZY MOZNA GO W OGOLE GDZIES W NASZYM KRAJU DOSTAC? NO I ZA ILE :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 11.12.05, 21:40 faktycznie philipsa 650 trudno w Polsce dostać. natomiast jest osiągalny philips 655 - prawie to samo, tylko z aparatem foto. aktualnie są trzy na allegro i cena będzie gdzieś tak około 350-400zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:35 Hm, jednak philips 650 ma duzo wiecej wdzięku.... Obstanę przy nim :) Chyba sa jednak jakies szanse na znalezienie go w Polsce? Zajrzalam do sklepu internetowego tam byly za ponad 700zl.... i zdaje sie ze juz niedostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 11.12.05, 22:47 700zł za philipsa 650? myśle że bez problemu znajdziesz kogoś, kto za taką cenę sprowadzi Ci nówkę z zagranicy. bo to będzie chyba z 400zł zarobku... powiedz co Ty widzisz w tym philipsie takiego ciekawego? nie jest to telefon zły, ale tak za 400zł. natomiast za 700... masz już wielkie możliwości wyboru o wiele lepszego telefonu - z Samsungiem d500, motorolą v635, sharpem gx30 włącznie. telefonami (o klasę, dwie) lepszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:33 ma super wytrzymala baterie,calkiem dobry wyglad(podobaja mi sie łamane telefony), w prawdzie nie ma wbudowanego aparatu ale mozna dokupic (zreszta aparat nie jest mi koniecznie potrzebny). z ta zagranica moze byc problem, zalezaloby mi aby mial polskie menu... poza tym nie mam takich kontaktow :P co najwyzej ktos w Wielkij Brytanii by sie znalazl. a jakie ty dostrzegasz jego najwieksze wady?? dotychczas znane mi byly pozytywne opinie na temat tego telefonu :P Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 12.12.05, 14:41 nie mam specjalnych doswiadczen z tym telefonem. wade dostrzegam taką, że jest wart (technicznie) jakieś 350zł, a nie 700. to wszystko - po prostu uważam że telefony należy wyceniać po parametrach technicznych, z nielicznymi tylko wyjątkami (np złoty telefon wysadzany diamentami). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nercio Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: 80.48.159.* 13.12.05, 22:43 mi tez ten fonik sie podoba, :)))jak go zdobedziesz albo jak juz go masz napisz prosze skad?tez bym bardzo go chcial a zwlaszcza ta baterie 33 dni bez ladowania marzenie hihi Odpowiedz Link Zgłoś