Dodaj do ulubionych

PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE??

IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:25
TELEFON ZDAJE SIE BYC SUPER ALE NIE MA GO NIGDZIE, NAWET NA ALLEGRO.... POWIEDZIECIE MI, CZY MOZNA GO W OGOLE GDZIES W NASZYM KRAJU DOSTAC? NO I ZA ILE :p
Obserwuj wątek
    • blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 11.12.05, 21:40
      faktycznie philipsa 650 trudno w Polsce dostać. natomiast jest osiągalny philips
      655 - prawie to samo, tylko z aparatem foto. aktualnie są trzy na allegro i cena
      będzie gdzieś tak około 350-400zł.
      • Gość: zz Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:35
        Hm, jednak philips 650 ma duzo wiecej wdzięku.... Obstanę przy nim :)
        Chyba sa jednak jakies szanse na znalezienie go w Polsce? Zajrzalam do sklepu
        internetowego tam byly za ponad 700zl.... i zdaje sie ze juz niedostepne.
        • blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 11.12.05, 22:47
          700zł za philipsa 650? myśle że bez problemu znajdziesz kogoś, kto za taką cenę
          sprowadzi Ci nówkę z zagranicy. bo to będzie chyba z 400zł zarobku...

powiedz co Ty widzisz w tym philipsie takiego ciekawego? nie jest to telefon
          zły, ale tak za 400zł. natomiast za 700... masz już wielkie możliwości wyboru o
          wiele lepszego telefonu - z Samsungiem d500, motorolą v635, sharpem gx30
          włącznie. telefonami (o klasę, dwie) lepszymi.
          • Gość: zz Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:33
            ma super wytrzymala baterie,calkiem dobry wyglad(podobaja mi sie łamane telefony), w prawdzie nie ma wbudowanego aparatu ale mozna dokupic (zreszta aparat nie jest mi koniecznie potrzebny). z ta zagranica moze byc problem, zalezaloby mi aby mial polskie menu... poza tym nie mam takich kontaktow :P co najwyzej ktos w Wielkij Brytanii by sie znalazl.
            a jakie ty dostrzegasz jego najwieksze wady?? dotychczas znane mi byly pozytywne opinie na temat tego telefonu :P
            • blq Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? 12.12.05, 14:41
              nie mam specjalnych doswiadczen z tym telefonem. wade dostrzegam taką, że jest
              wart (technicznie) jakieś 350zł, a nie 700. to wszystko - po prostu uważam że
              telefony należy wyceniać po parametrach technicznych, z nielicznymi tylko
              wyjątkami (np złoty telefon wysadzany diamentami).

pozdr.
            • Gość: nercio Re: PHILIPS 650, DOSTEPNY W POLSCE?? IP: 80.48.159.* 13.12.05, 22:43
              mi tez ten fonik sie podoba, :)))jak go zdobedziesz albo jak juz go masz napisz
              prosze skad?tez bym bardzo go chcial a zwlaszcza ta baterie 33 dni bez
              ladowania marzenie hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka