Dodaj do ulubionych

Philips 362

IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:23
właśnie zamierzam kupić philipsa 362. Ma go ktoś może?? jak się sprawuje??
warto go kupić?? z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • blq wszystko zależy od ceny. 19.01.06, 12:28
      nowy za złotówkę w abonamencie, oraz na wolnym rynku sporo poniżej 300zł -
      opłaca się. telefon jest prosty, ale raczej solidny i oczywiscie lepszy od
      szajsu serwowanego przez Finów.

• Gość: Sylwia Re: wszystko zależy od ceny. IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:37
        dzięki.a mam jeszcze takie pytanko: jakiej jakości zdjęcia wychodzą??i czy w
        zestawie jest kabel USB?? a jeśli nie,to jak przesyła się zdjęcia na
        kompa?? :)))
        • blq Re: wszystko zależy od ceny. 19.01.06, 12:52
          kabla nie ma w zestawie, i raczej w ogole ciezko dostać.
          za to telefon ma Irdę, więc tym sposobem można przesłać zdjęcia.

ale nie wiem, czy "jest się o co bić" - fotki są przeciętnej jakości, nawet jak
          na VGA (rozdzielczosc 640*480, czyli tak 1/4 monitora)
          • Gość: Sylwia Re: wszystko zależy od ceny. IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:55
            Bardzo dziękuję za informacje :)
            • oliwka_24 IRDA 19.01.06, 12:57
              a co to ta IRDA ? Czy aby tego używać trzeba mieć jakieś specjalne urządzenie
              do komputera?
              • yavorius Ogólnie 19.01.06, 13:08
                Jest to metoda połączenia komputera z telefonem przez podczerwień (stąd nazwa).
                Należy pamiętać że nie wszystkie telefony mają podczerwień (większość ma),
                natomiast w komputerze powinien być zainstalowany drugi odbiornik podczerwieni
                (zazwyczaj podłączany pod port USB), najtańsze na allegro zaczynają się od
                kilkunatu złotówek:

tinyurl.com/b954e
                • oliwka_24 Re: Ogólnie 19.01.06, 13:35
                  Dziękuję za uświadomienie.... :-)
    • Gość: Sylwia Re: Philips 362 IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 07:36
      Chciałabym się jeszcze dowiedzieć, czy można przesyłać dane między telefonem z
      bluetoothem i telefonem z podczerwienią??? i czy można zdjąć datę, menu i logo
      operatora z tapety?? z góry dziękuję za odpowiedź :))
      • yavorius Re: Philips 362 20.01.06, 07:47
        Oba telefony muszą mieć ten sam rodzaj transmisji, czyli albo to, albo to, albo
        to i to:)
        • Gość: Sylwia Re: Philips 362 IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 07:56
          Ponownie :) bardzo dziękuję za odpowiedź...
          • oliwka_24 Philips 362 20.01.06, 08:13
            A co z tą datą na wyświetlaczu i menu Orange? Idzie to usunąć? Pytam, ponieważ
            przymierzam się do zakupu Motorola v360, a wiem, że tam tez jest takie menu.
            Hhhhmmm, moze w serwisie, tylko nie wiadomo czy to nowe menu by było w języku
            polskim i jaki koszt takiej zmiany..... Może ktoś się orientuje?

Pozdrówka :-)
            • Gość: lala Re: Philips 362 IP: *.chello.pl 20.01.06, 16:51
              menu orange nie mozna usunac no chyba ze zmienisz oprogramowanie calkowice ale
              to malo mozliwe
              ten aparat sie wiecznie zawiesza !!!to jego minus
              • sylwinka86 Re: Philips 362 20.01.06, 18:48
                dzięki bardzo za odpowiedź... :) mam nadzieję,że może mój"Filipek" okaże się
                jakimś wyjątkowym egzemplarzem i się nie będzie ciągle zawieszał :))
                • oliwka_24 Re: Philips 362 22.01.06, 22:45
                  "Filipek" - hihihih, bo padnę, dobre.... Swoją drogą to szkoda, ze nie można
                  pozbyc się tego menu Orange. Dzwoniłam do dwóch głównych salonów w Poznaniu i
                  niestety panie także nie potarafiły mi pomóc, ogólnie to nie wiedziały o co
                  chodzi.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka