Gość: Sylwia IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:23 właśnie zamierzam kupić philipsa 362. Ma go ktoś może?? jak się sprawuje?? warto go kupić?? z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq wszystko zależy od ceny. 19.01.06, 12:28 nowy za złotówkę w abonamencie, oraz na wolnym rynku sporo poniżej 300zł - opłaca się. telefon jest prosty, ale raczej solidny i oczywiscie lepszy od szajsu serwowanego przez Finów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wszystko zależy od ceny. IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:37 dzięki.a mam jeszcze takie pytanko: jakiej jakości zdjęcia wychodzą??i czy w zestawie jest kabel USB?? a jeśli nie,to jak przesyła się zdjęcia na kompa?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: wszystko zależy od ceny. 19.01.06, 12:52 kabla nie ma w zestawie, i raczej w ogole ciezko dostać. za to telefon ma Irdę, więc tym sposobem można przesłać zdjęcia. ale nie wiem, czy "jest się o co bić" - fotki są przeciętnej jakości, nawet jak na VGA (rozdzielczosc 640*480, czyli tak 1/4 monitora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wszystko zależy od ceny. IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 12:55 Bardzo dziękuję za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 IRDA 19.01.06, 12:57 a co to ta IRDA ? Czy aby tego używać trzeba mieć jakieś specjalne urządzenie do komputera? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Ogólnie 19.01.06, 13:08 Jest to metoda połączenia komputera z telefonem przez podczerwień (stąd nazwa). Należy pamiętać że nie wszystkie telefony mają podczerwień (większość ma), natomiast w komputerze powinien być zainstalowany drugi odbiornik podczerwieni (zazwyczaj podłączany pod port USB), najtańsze na allegro zaczynają się od kilkunatu złotówek: tinyurl.com/b954e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Philips 362 IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 07:36 Chciałabym się jeszcze dowiedzieć, czy można przesyłać dane między telefonem z bluetoothem i telefonem z podczerwienią??? i czy można zdjąć datę, menu i logo operatora z tapety?? z góry dziękuję za odpowiedź :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Philips 362 20.01.06, 07:47 Oba telefony muszą mieć ten sam rodzaj transmisji, czyli albo to, albo to, albo to i to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Philips 362 IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 07:56 Ponownie :) bardzo dziękuję za odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Philips 362 20.01.06, 08:13 A co z tą datą na wyświetlaczu i menu Orange? Idzie to usunąć? Pytam, ponieważ przymierzam się do zakupu Motorola v360, a wiem, że tam tez jest takie menu. Hhhhmmm, moze w serwisie, tylko nie wiadomo czy to nowe menu by było w języku polskim i jaki koszt takiej zmiany..... Może ktoś się orientuje? Pozdrówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Philips 362 IP: *.chello.pl 20.01.06, 16:51 menu orange nie mozna usunac no chyba ze zmienisz oprogramowanie calkowice ale to malo mozliwe ten aparat sie wiecznie zawiesza !!!to jego minus Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka86 Re: Philips 362 20.01.06, 18:48 dzięki bardzo za odpowiedź... :) mam nadzieję,że może mój"Filipek" okaże się jakimś wyjątkowym egzemplarzem i się nie będzie ciągle zawieszał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Re: Philips 362 22.01.06, 22:45 "Filipek" - hihihih, bo padnę, dobre.... Swoją drogą to szkoda, ze nie można pozbyc się tego menu Orange. Dzwoniłam do dwóch głównych salonów w Poznaniu i niestety panie także nie potarafiły mi pomóc, ogólnie to nie wiedziały o co chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś