Dodaj do ulubionych

Sony Ericson W300i

31.07.06, 17:04
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tego telefoniku.
W sumie bardzo fajny jak na razie.
Zainstalowałam PC suit i jak na razie próbowałam połączyć sie za pomocą IRda.
Ale Infrared działa z PC normalanie- to znaczy mogę coś tam na telefon
przesłać ale PC Suit nie widzi telefonu.
Nie próbowałam jeszcze z USB... ale spróbuję.
Zapraszam do komentarzy na ten temat i podobne (byle ten sam model)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: adi_c1 Re: Sony Ericson W300i IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.06, 17:16
      Spróbuj MyPhoneExplorer powinno działać POWINNO
      • Gość: rosa Re: Sony Ericson W300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:28
        HEJ, własnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. Jego plusy znam, a czy ma
        jakieś minusy? Proszę użytkowników o kilka słów na jego temat.Mam jeszcze "na
        oku" sony Ericson K510i ew. D750i. Pomóżcie wybrać!Będę wdzięczna.Dzięki.
        • wewaw Re: Sony Ericson W300i 04.08.06, 10:12
          Mam już ten telefonik o tygodnia ale jestem zadowolona. Co prawda IRda ciągle
          nie działa w połączeniu PC Suite ale biorąc pod uwagę, że USB jest dołączony do
          telefonu i działa to tę Irdę można wybaczyć.
          Poza tym synchronizacja z outlookiem działa ale sprawa wymaga dopracowania ze
          strony porządków w moim outlooku.
          Radio działa, są słuchaweczki jestem zadowolona jak na razie. karta pamięci ma
          200 z czymś mega naprawdę nie narzekam...
        • speedone Re: Sony Ericson W300i 04.08.06, 10:33
          rosa najlepszy to D750i potem w300 chyba ze w bardziej Ci sie podoba :)
          • Gość: rosa Re: Sony Ericson W300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:53
            Dzięki za podpowiedzi. Wciąż się zastanawiam... ten SE D750i ma wszystko, ale
            wydaje mi sie, że to taka cegła. Cóż, gdzieś to wszystko musieli pomieścić.
            Muszę teraz odpowiedzieć sobie na podst. pytanie: Co mi jest tak naprawde
            potrzebne i z czego naprawde skorzystam. Bo preferuje mniejsze telefony. Jeszcze
            raz dzięki.
            • speedone Re: Sony Ericson W300i 04.08.06, 23:49
              cegla to to nie jest :) sredni bym powiedzial cegla to moj S700i :P ale juz
              niedlugo bede mial jeszcze wieksza cegle...
              • Gość: rosa Re: Sony Ericson W300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:43
                Od 2 tygodni mam SE D750I. Jest to najlepszy telefon, jaki miałam do tej pory.
                Wszystkim go polecam z czystym sumieniem! Dzięki Speedone! To ty mnie
                przekonałeś!(I wcale to nie jest taka cegła:))
                • blq Re: Sony Ericson W300i 30.08.06, 01:59
                  jasne że nie cegła. malutki poręczny telefonik. i sporo przewag (mimo wszystko)
                  nad w300i.

PS. też bym polecił d750/k750 ale akurat w tamtym okresie byłem na wakacjach :P
                • speedone Re: Sony Ericson W300i 30.08.06, 09:57
                  Gość portalu: rosa napisał(a):

> Od 2 tygodni mam SE D750I. Jest to najlepszy telefon, jaki miałam do tej pory.
                  > Wszystkim go polecam z czystym sumieniem! Dzięki Speedone! To ty mnie
                  > przekonałeś!(I wcale to nie jest taka cegła:))

Gratuluje wyboru :)teraz kupic jeszcze wieksza karte do niego i telefon bez
                  ograniczen.

Pozdrawiam

PS. Blq ktos musial czuwac jak Cie nie bylo :P
    • jurek7 Re: Sony Ericson W300i 31.08.06, 20:59
      Przedwczoraj kupiłem ten telefon.
      Wszystko bardzo fajnie, ale jedna drobna rzecz mnie wkurza. Brak jakiegokolwiek
      normalnego, zwykłego dzwonka w telefonie. Same melodyjki.
      W związku z tym mam pytanie w jaki sposób i skąd można sobie załatwić zestaw
      jakichś normalnych dzwonków?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka