mkochanowska 15.02.03, 00:38 Czy może ktoś wie jak ściągnąć do kompa obrazki zrobione za pomocą aparatu w telefonie Sony Ericsson T300? Bo ja nie wiem, a chciałbym wiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_jekyll Re: Obraz z T300 15.02.03, 11:35 Są 2 drogi: przez podczerwień - jak masz zaistalowane IrDA, sposób szybki i co najważniejsze bezpłatny (!), lub możesz z komóry wysłać to zdjęcie jako załącznik do maila - trzeba w telefonie skonfigurować swoją skrzynkę e-mailową tak, jak to się robi w Outlooku, no i mieć uruchomiony GPRS. Sam tak robiłem, jak jeszcze nie miałem podczerwieni - najpierw myk - na własne konto mailem z telefonu, no a potem juz można się bawić! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnToN Re: Obraz z T300 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 12:32 Mozna jeszcze kabelkiem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Obraz z T300 15.02.03, 17:23 Owszem! To są w takim razie 3 sposoby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Obraz z T300 IP: *.spray.net.pl 15.02.03, 18:44 No dobra mam połączenie przez podczerwień i co dalej. Bez dodatkowego oprogramowania nic nie zrobię. Jakiego oprogramowania używacie lub wydaje się wam, że można użyć? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Obraz z T300 16.02.03, 00:11 A system w ogóle wykrył nowy sprzęt? Pod "Mój komputer" powinieneś mieć folder "Adresat podczerwieni" - stamtąd wysyłasz do telefonu, a w "Panelu sterowania" folder "podczerwień" - tam ją włączasz (podczerwień} -tak przynajmniej jest w Win 98... A jeśli chodzi o oprogramowanie - zajrzyj na www.sonyericsson.com Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnToN Re: Obraz z T300 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:18 Dokladnie! Nie potrzeba zadnego oprogramowania. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś