Dodaj do ulubionych

Obraz z T300

15.02.03, 00:38
Czy może ktoś wie jak ściągnąć do kompa obrazki zrobione za pomocą aparatu w
telefonie Sony Ericsson T300? Bo ja nie wiem, a chciałbym wiedzieć.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dr_jekyll Re: Obraz z T300 15.02.03, 11:35
      Są 2 drogi: przez podczerwień - jak masz zaistalowane IrDA, sposób szybki i co
      najważniejsze bezpłatny (!), lub możesz z komóry wysłać to zdjęcie jako
      załącznik do maila - trzeba w telefonie skonfigurować swoją skrzynkę e-mailową
      tak, jak to się robi w Outlooku, no i mieć uruchomiony GPRS. Sam tak robiłem,
      jak jeszcze nie miałem podczerwieni - najpierw myk - na własne konto mailem z
      telefonu, no a potem juz można się bawić!

Pzdr.
      • Gość: AnToN Re: Obraz z T300 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 12:32
        Mozna jeszcze kabelkiem.
        pozdrawiam.
        • dr_jekyll Re: Obraz z T300 15.02.03, 17:23
          Owszem! To są w takim razie 3 sposoby :-)
          • Gość: PK Re: Obraz z T300 IP: *.spray.net.pl 15.02.03, 18:44
            No dobra mam połączenie przez podczerwień i co dalej. Bez dodatkowego
            oprogramowania nic nie zrobię. Jakiego oprogramowania używacie lub wydaje się
            wam, że można użyć? Z góry dziękuję za pomoc.

• dr_jekyll Re: Obraz z T300 16.02.03, 00:11
              A system w ogóle wykrył nowy sprzęt? Pod "Mój komputer" powinieneś mieć
              folder "Adresat podczerwieni" - stamtąd wysyłasz do telefonu, a w "Panelu
              sterowania" folder "podczerwień" - tam ją włączasz (podczerwień} -tak
              przynajmniej jest w Win 98... A jeśli chodzi o oprogramowanie - zajrzyj na
              www.sonyericsson.com

Pzdr.
              • Gość: AnToN Re: Obraz z T300 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:18
                Dokladnie! Nie potrzeba zadnego oprogramowania.
                Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka