Dodaj do ulubionych

Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego

IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.06, 09:10
za długa nazwa "sami swoi", a na poczcie to znaczki sie kupuje głównie...
Obserwuj wątek
    • zpq1 Wiśniewski "gwiadą"?! 04.10.06, 10:39
      Chyba "gwiazdą" autora artykułu"!
      • Gość: prosty chłop Re:stawki mają najlepsze!!!..................... .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:45
        Najlepszy też jest zasięg sieci plusa (u mnie na wsi) tylko niestety nazwa im
        nie wypaliła. Ogólnie źle wypromowali tą markę.
        Mimo najlepszych cen nie trafili do konsumenta.

Zielonowłosy Wiśniewski miał zachęcić zwykłego prostego chłopa ze wsi do
        kupna???????????????????
        Dla prostego chłopa Wiśniewski to diabeł wcielony, bezbożnik, oprych i oszołom

Operator chciał aby mu sprzedaż wzrosła?????????????????

Pomyłka!!!!!!
        • oktawianc W Tak-Taku mam lepiej 04.10.06, 14:18
          59gr/min wszędzie(po 8 miesiącach), 20gr/min (w pakietach) do Ery, Heyah i na
          stacjonarne. Sami Swoi ze swoją zniżką w zestawieniu do liczby abonentów, nie są
          w ogóle atrakcyjni.
          • adwach Re: W Tak-Taku mam lepiej 04.10.06, 14:37
            oktawianc napisał:

> 59gr/min wszędzie(po 8 miesiącach), 20gr/min (w pakietach) do Ery, Heyah i na
            > stacjonarne. Sami Swoi ze swoją zniżką w zestawieniu do liczby abonentów, nie
            s
            > ą
            > w ogóle atrakcyjni.
            >
            A W SAMI SWOI MASZ 24GR/MIN. DO SAMI SWOI I TEL. STACJONAR. A DO POZOSTAŁYCH
            SIECI 56GR/MIN. WIĘC NIE PISZ MI TU GŁUPOT, ZE MASZ TANIEJ NIZ W SAMI SWOI!!! A
            PAKIETY KOSZTUJĄ - NP. URUCHAMIASZ PAKIET WYSYŁAJĄC SMS-A ZA 10 ZŁ!
            • yavorius Do Adwach 04.10.06, 14:42
              Wyłącz proszę Caps Lock, nie krzycz.
              • Gość: ajax Bzdury. Nie dlatego padli. IP: *.aster.pl 04.10.06, 17:08
                Padli z innego powodu. Na wsi króluje Heyah, gdzie SMSy pomiędzy sobą kosztują
                3gr. I to bez żadnych warunków, bez kupowania niezrozumiałych pakietów, ważnych
                nie wiadomo do kiedy. A jak się nie wykorzysta? To się zmarnuje, a tego żaden
                chłop w każdym wieku sobie nie wybaczy. I te ceny. Kto napisał, że tam jest
                tanio? Heyah dała na dzień dobry niskie stawki, zauważalnie niskie. Tego,
                niestety, w sami swoi nie było. I jak przekonać chłopa, żeby kupił i płacił
                20gr za SMS, zamiast 3gr? Wszystkie kury padłyby ze śmiechu. Poza tym Heyah
                reklamowała przede wszystkim tanie połączenia. A co reklamował Wiśniewski?
                Zielony kolor? Bo na pewno nie tanie rozmowy. Całość tej kampanii była do
                d.upy. Mnie dziwi, że oni w ogóle mają jakiś zysk.

A propos Bauca. Czy pamiętacie, że był wicepremierem Buzka od finansów? Potem
                poszedł do OFE, nie pamiętam którego. Wsławił się tym, że też nic nie zdziałał,
                a jako JEDYNY PREZES instytucji finansowych doprowadził do założenia w swojej
                związków zawodowych.
                • Gość: tomeczek Bauc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:28
                  Gość portalu: ajax napisał(a):

> A propos Bauca. (...)
                  > jako JEDYNY PREZES instytucji finansowych doprowadził do założenia w swojej
                  > związków zawodowych.

To zarzut czy pochwała? :)
            • oktawianc Nie podniecaj się tak, 04.10.06, 14:54
              adwach napisał:

> A W SAMI SWOI MASZ 24GR/MIN. DO SAMI SWOI I TEL. STACJONAR.
              Ja mam 20gr/min do użytkowników Ery I Heyah, co daje koło kilkunastu milionów
              rozmówców, dolicz do tego telefony stacjonarne. Sami Swoi to niecały milion
              uzytkowników, o czym więc tu syskutować?

> A DO POZOSTAŁYCH SIECI 56GR/MIN. WIĘC NIE PISZ MI TU GŁUPOT, ZE MASZ TANIEJ
              > NIZ W SAMI SWOI!!!
              Jak wyżej. Zresztą na stronie Swoich jest podana cena 66 gr/min.

> A PAKIETY KOSZTUJĄ - NP. URUCHAMIASZ PAKIET WYSYŁAJĄC SMS-A ZA 10 ZŁ!
              Pakiet jak to pakiet, trzeba go kupić, czyli zablokować na niego część środków z
              konta. Pakiet kosztuje 50 zł i nie ma okresu ważności, co oznacza, że możesz z
              niego korzystać aż do utraty środków na nim zablokowanych. W pakiecie masz 250
              minut wymiennych na 1000 sms, co daje 5 gr/sms do Ery i Heyah. Sms poza sieć 16
              gr(po 8 miesiącach).

Przetrenowałem wszystkie pre-paidy na rynku i wybieram Tak-tak :D
              • Gość: hmmm Pakiety w Tak-taku nie przepadają !!! IP: 212.122.214.* 04.10.06, 15:19
                Uruchomiłem rezerwową kartę sim Tak-tak po 2 miesiącach przerwy i proszę nadal
                na mnie czekało moje 7 minut do Ery i na stacjonarne :D

W ciągu tych dwóch miesięcy "testowałem" simplusa. :/
      • akermanski Re: Wiśniewski "gwiadą"?! 04.10.06, 13:45
        Manager Polkomtela powołał się na badanie opinii publicznej, z którego wynika,
        że tylko 7% respondentów odrzuca Michała Wiśniewskiego. Takie badanie można
        zrobić na zamówienie, z gotową tezą. Trzeba tylko umiejętnie dobrać grupę,
        sformułować pytania i określić kryteria.

Szkoda, że w kampanii promocyjnej Samych Swoich pominięto duże miasta. Kilka
        reklam widziałem tylko gdzieś na wakacjach....

Lubię humor absurdalny
        -----------------------
        www.patafian.pl
    • kruder76 "Wsiowa marka" - porażka marketerów 04.10.06, 10:41
      Marka pomyślana dla wsi i małych miasteczek poniosła klęskę, bo wieś i małe
      miasteczka mają swoje aspiracje i nie chcą jakiejś marki specjalnie dla nich.
      Trudno jest teraz cokolwiek zrobić z takim gniotem. Potrzebny byłby totalny
      relaunch, a na to nikt już nie da pieniędzy.
      • znajomy_jennifer_lopez Re: "Wsiowa marka" - porażka marketerów 04.10.06, 11:32
        Nic dodać nic ując
        • Gość: Brendyman Re: "Wsiowa marka" - porażka marketerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:47
          ano taka prawda, sam mieszkam na wsi i tutaj w zasadzie rzadza taktaki i popy,
          orange go umarlo smiercia naturalna (bez jaj, przeciez w OGo cena w sieci bez
          pakietow - nota bene, poronionych tak samo jak w POPie - jest wyzsza niz w TT
          bez pakietow do wszystkich sieci (Happy Taniej po 8 miesiacach), Heyah rowniez
          jest rzadkoscia (najczesciej dzieciaki z gimnazjum sie tym posluguja), simplus o
          ile mial pewna rzesze klientow, to problemy 'platformowe' w zasadzie wszystkich
          przekonaly do przejscia na POPy, SamychSwoich zostawilem na koniec poniewaz
          osobiscie znam 2 (slownie - DWIE) osoby ktore kupily starter, i to wtedy, kiedy
          SS startowalo i byly rozmowy w sieci za free. SS to totalna klapa marketingowa
          (a marketing plusa nie jest gerneralnie taki zly - patrz reklamy abonamentowe) i
          bez generalnego remontu ta marka niema wiekszych szans z konkurencja.
    • adwach Stawki mają b. konkurencyjne... 04.10.06, 11:17
      ale ta nazwa jest BEZNADZIEJNA!!! No i jak jeszcze wzięli do reklamy tego
      pajaca w zielonych włosach to niestety....szkoda gadać....
      • akermanski Re: Stawki mają b. konkurencyjne... 04.10.06, 13:54
        Wiele reklam jest chybionych i potrafi zaszkodzić produktowi. Nie wiem czy ktoś
        z was pamięta piękną reklamę funduszu emerytalnego {EGO}, taką że np. babcia
        sypie kurze pióra, pierze na wentylator i na dziadka, a ten myśli sobie że
        zjeżdża na stoku gór. Reklama była piękna i pomysłowa, tylko że niemalże nie
        rozłożyła funduszu. Nikt nie chciał się identyfikować z taką wizją starości,
        zapisywać się do {EGO}. Potem to był modelowy przykład szkodliwej reklamy.

----------------------
        Lubię humor absurdalny
        www.patafian.pl
    • krokus5 Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego 04.10.06, 11:43
      Zielony debil był najlepszą antyreklamą tego operatora.
      • Gość: gosc Dokladnie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:54
        Przyklad antyreklamy... Ten kto to wymyslil powinien juz wyleciec z pracy.. Nie
        wiem dla kogo ten wykolczykowany ......piiiii.... jest idolem, ale podejrzewam
        ze dla grupy podlodkow ktorych po prostu nie stac na telefon. Tak na marginesie
        jak sie zaczynala ta reklama to momentalnie zmienialem kanal w TV...
        • Gość: gosc Re: Dokladnie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:58
          I na dodatek mowia ze rekalma byla skierowana dla osob powyzej 25 roku zycia.
          Wydaje mi sie ze w tej grupie wiekowej odsetek oszolomow dla ktorych idolem
          jest wspomniany pan jest bardzo maly. Dlatego tez nie ma sie co dziwic ze
          reklama nie wypalila. Co innego Mumio...
    • Gość: byłu abonent haha - pajaca wzięli do reklamy - hahaha IP: *.promax.media.pl 04.10.06, 11:55
      sami sie osmieszyliście. To była anty reklama , ja z was zrezydnowałem
      własnie pod wpływem tej reklamy .
    • Gość: hesus Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego IP: *.chello.pl 04.10.06, 11:56
      Skoro Wisniewski mial byc magnesem majacy przyciagac klienta [zwlaszcza na tle
      relkam Ery] to wszystko jest jasne.
    • Gość: ania z Niemiec ....z niego "gwiazda" jak z koziej ....t rąba ! IP: *.promax.media.pl 04.10.06, 11:57
      ...Mowa oczywiscie tym czerwonowłosatym "elemencie "
      • Gość: gosc no sorki......ale on jest zielonowlosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:01
        a ile ma ladnych kolczykow , po prostu moj "ajdol" :)) Z miskiem wchodze
        w "Samych swoich" w ciemno, ale pod jednym warunkiem: zielona farba plus zestaw
        kolczykow "zrob to sam" gratis
    • Gość: idolka co za strata ..., az mi sie ryczeć chce- hehehe IP: *.promax.media.pl 04.10.06, 12:05
      Jak widze tego "przygłupa" to mi się zaraz kupe chce ....
    • kapitan_stopczyk Problem się zacznie jak Michał zacznie łysieć. 04.10.06, 12:10
      Ale i wtedy coś wymyśli.
      Pomaluje sobie czaszkę w ciapki i też będzie coś reklamował.
      CIEMNY LUD to kupi.
    • Gość: J&M GROUP Sami Swoi to oszuści IP: 194.88.245.* 04.10.06, 12:12
      kupiłem kartę w oryginalnym plastiku, która po włożeniu do aparatu nie
      działała. Po rozmowie z konsultantem okazało się ze jest nieaktywna i zeby ja
      uaktywnic musze kupic doladowanie. Tak tez zrobiłem, ale to nie pomoglo, bo...
      karta byla aktywowana nim ja kupiłem. Złożyłem reklamację, w odpowiedzi na
      którą zażądano ode mnie dowodu zakupu. Nie mam zwyczaju przetrzymywać paragonów
      zwłaszcza takich których wartość opiewa na 9,99zł. Praktyka Polkomtela i
      olewanie klientów sprowadziły Samych Swoich do miejsca gdzie się zastanawiają
      co dalej. Sami Swoi sami sobie winni!!! A swoją drogą sprawą zainteresuję
      niebawem UOKiK.
      • Gość: snowmasta Re: Sami Swoi to oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:39
        Bo trzeba było włożyć kartę do telefonu, a nie aparatu;)
        • Gość: zatara Re: Sami Swoi to oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:24
          rotfl
      • ppo Sam jesteś sobie winien. 04.10.06, 18:05
        >Nie mam zwyczaju przetrzymywać paragonów
        >
        > zwłaszcza takich których wartość opiewa na 9,99zł

Ja też nie. Tylko że ja potem nie płaczę, jeśli przyjdzie mi stracić owe
        9,99zły. :D
    • Gość: hmm No tak mam 2 pre-paidy Plusa :) Wracam do Ery ;) IP: 212.122.214.* 04.10.06, 12:44
      Ale już z nich zrezygnowałem i wracam do Ery. To Era ma ciągle najlepszy prepaid
      na rynku: doładowanie 20 złotowe przedłuża o miesiąc (promocja do sierpnia 2008)
      a nie 30 jak w Plusie. Pakiety nie przepadają itp. Jedyne co przyciągało do
      Plusa to darmowe wieczory i weekendy. Ale to przyciągało jednorazowo. Dodam
      jeszcze że Plus ma straszny bałagan w systemie rozliczeniowym. Zablokował mi
      konto z tytułu braku środków na 36 goddzin po czym zwrócił mi kwotę, tyle że nie
      mogłem już z niej skorzystać bo upłynął akurat termin ważności itp. Czyli de
      facto odebrali mi możliwość rozmów na 24 godziny bezpodstawnie. Innym razem
      zablokowali mi konto na kilkanaście godzin błędnie rozliczając pakiet.
      Niedoręczonego (!) smsa policzyli mi kiedyś jako mmsa. Generalnie bałagan
      straszny. I to wszystko w ciągu niespełna 2 miesięcy użytkowania !! Owszem można
      zmienić system rozliczania krótkim kodem ale gdzie oni o tym informują ?? NIGDZIE.

W Tak-taku w ciągu 8 miesięcy nie było żadnej wpadki.

Jeśłi Plus chce być konkurencyjny to powinien obniżyć przynajmniej kwotę
      doładowania minimalnego !! Poza tym wszystkim sieciom proponuję obniżenie liczby
      smsów 1-groszowych w pakietach (obniżając cenę) albo nieograniczając czasu
      ważności pakietu. Myślę, że jeśli chce się konkurować na rynku pre-paid to
      trzeba to zrobić pierwszym !! :P
    • Gość: mróz Bo sukces przynosi się sam jak jest tanio!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:04
      a nie drogo i syfiasto jak w sami swoi
    • fan.club.andrzeja.leppera Kmiotek woli zagłosować na PO 04.10.06, 13:40
      bo od razu stanie się "młodym wykształconym", a wy mu chcecie jakąś wsiową markę
      wciskać. Proponuję zamienić Samych Swoich na Tusk Mobile-zobaczycie jakie będzie
      wzięcie:D
    • Gość: użytkownik NIGDY nie wybierajcie Sami Swoi !!! IP: *.crowley.pl 04.10.06, 14:04
      Niestety jestem użytkownikiem marki Sami Swoi od ponad roku. Co mnie skusiło? Tanie rozmowy na numery stacjonarne - 24gr./min.

I to w zasadzie jedyny pozytyw.

A teraz negatywy:

1. Nie doładowują pełnej kwoty !!! (kupujesz zdrapkę za 10 PLN, a doładują raz za 8,50 PLN innym razem za 7,20 PLN - za każdym razem inna kwota, nigdy pełne 10 PLN !!! - próbowałem to kilka razy wyjaśnić w telefonicznym biurze obsługi klienta, ale... (patrz pkt 2)

2. Obsługa w telefonicznym centrum obsługi klienta.... praktycznie nie istnieje !!! Nie można się do nich dodzwonić w ciągu dnia. Wieczorami, w soboty i w niedziele po prostu nie pracują !!! Uwierzycie??? Pozostała mi droga via e-mail, ale... okazuje się że poprzez e-mail nie można załatwić spraw związanych z kwotami na koncie !!!

3. Bardzo krótki czas przedłużenia rozmów wychodzących i przychodzących, często skracany przez system o 1-2 dni !!!!!!!!

Nigdy więcej więc Sami Swoi. Niestety używam tego numeru, bo muszę. Ale niech upadną, to wtedy będę miał bodziec by zmienić ostatecznie ten numer (niestety jest charakterystyczny i spopularyzowany wśród moich Klientów).

Dziadostwo. Nie ma nawet porównania do Heyah (tam też mam numer).

niezadowolony użytkownik
      • adwach Re: NIGDY nie wybierajcie Sami Swoi !!! 04.10.06, 14:08
        BZDURY PISZESZ! SAMI SWOI JEST BARDZO DOBRE - I TO POD WZGLEDEM STAWEK ,
        ZASIĘGU JAK I OBSŁUGI KLIENTA. SZKODA TYLKO, ŻE DALI TAKĄ BEZNADZIEJNĄ NAZWĘ!
        NO I TA REKLAMA Z TYM PAJACEM!!! UFF!! OCHYDA!!!
        • olek_01 Re: NIGDY nie wybierajcie Sami Swoi !!! 04.10.06, 14:24
          Jak może być dobre skoro to idzie po tej samej wadliwej platformie jak Simplus??
          wiele razy mialem problem z sim+ em - zwłaszcza za granicą - NIGDZIE nie mogłem
          się dodwzonic - i stwierdzilem ze moze jest dobry ale tylko jak jestem w Kraju
          wieć sim+ papa wolę Erę i rewelacyjnego TakTaka:)
          • Gość: miecio Re: NIGDY nie wybierajcie Sami Swoi !!! IP: *.toya.net.pl 19.01.07, 23:48
            a mnie odtatnio robia w bambuko bo laduje za 20 zl i po 2 tygodniach dostaje
            blokade juz drugi raz z rzedu to samo szlag mnie zaczyna trafiac
        • Gość: użytkownik Bzdurki i tyle IP: *.crowley.pl 04.10.06, 14:47
          >BZDURY PISZESZ! SAMI SWOI JEST BARDZO DOBRE - I TO POD WZGLEDEM STAWEK ,
          >ZASIĘGU JAK I OBSŁUGI KLIENTA. SZKODA TYLKO, ŻE DALI TAKĄ BEZNADZIEJNĄ NAZWĘ!
          >NO I TA REKLAMA Z TYM PAJACEM!!! UFF!! OCHYDA!!!

Człowieku, pracujesz w Sami Swoi, że wypisujesz takie głupoty?

Stawki OK, przecież napisałem. Zasięg... jak wszędzie. Obsługa klienta żenująca, poniżej poziomu, niemożność dodzwonienia się.

W dodatku o czym zapomniałem napisać wcześniej, często doładowanie nie jest on-line. Są czasami nawet godzinne opóźnienia od wprowadzenia numeru ze zdrapki do faktycznego doładowania. O konieczności wyłączania i włączania telefonu by dowiedzieć się o rzeczywistym stanie konta nawet nie wpomne.

Żenuaria straszna, Twoja tendencyjna wypowiedź także.

niezadowolony użytkownik
          • oktawianc Ten problem możesz rozwiązać... 04.10.06, 15:01
            Jeśli chodzi o denerwujące w pre-paidach Polkomtela zwracanie różnicy między
            ceną minuty "wszędzie" a ceną w sieci, to można to wyłączyć, czyli rozmowy będą
            taryfikowane na bieżąco, bez potrzeby włączania i wyłączania telefonu w celu
            uaktualnienia konta. Wiąże się to z wyłączeniem wyświetlania stanu konta na
            ekranie telefonu.
            "Aktywacja usługi „Dostępny limit Krótkim Kodem” następuje poprzez wpisanie:
            *101*11*99# i naciśnięcie przycisku inicjującego połączenie. Ważne: po
            przełączeniu nie ma możliwości powrotu do sprawdzania limitu na karcie SIM.
            # Sprawdzanie aktualnego limitu: *100# oraz po połączeniu - SMS klasy „0”"
            • Gość: hmmm Widzę że kolega też przekonany do Tak-taka :) IP: 212.122.214.* 04.10.06, 15:17
              Tym niemniej tak-tak jest lepszy. Plus kilkakrotnie błędnie rozliczył moje
              rozmowy i smsy w trakcie dwumiesięcznego korzystania z ich usług (dwie karty
              sim). W Erze nie zdarzyło się mi nic podobnego (korzystam od 8 m-cy).
              Doładowanie 20/m-c a tam 30. Rozmowy na stacjonarne i wewnątrz sieci (Era,
              Heyah, i stacjonarne) w cenie tej samej czyli 20-27 gr/min. Minuta rozmowy po 8
              m-cach 58 groszy do wszystkich, sms 15 groszy. Pakiet rozmów wymienialny w pełni
              na smsy co daje 7 gr za sms. Poza siecią sms za 15 groszy. Dodatkowo możliwość
              zakupu pakietu smsów za 1 grosz (to podobnie jak w Simplusie akurat).

Możecie pomyśleć że ze mnie jakiś konsultant Ery czy co :D
              • oktawianc Re: Widzę że kolega też przekonany do Tak-taka :) 04.10.06, 15:27
                Ja byłem zadowolony z SimPlusa. Po wyłączeniu wyświetlania na keranie telefonu,
                nie zdarzały się systuacje z błędnymi kwotami doładowania. Raz miałem dziwną
                sytuację gdzie na koncie pre-paidowym zrobiło mi się 200 zł debetu!!! Ale
                operator elegancko załatwił sprawę i kwotę wrócił plus jakiś naddatek.
                Tak czy inaczej wolę Tak-Taka z niekończącymi się pakietami i atrakcyjnymi cenami.
                Wyszła prawdziwa reklama Ery :)
    • Gość: kom Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:34
      Jaka tam gwiazda z Wiośniewskiego? Miernota, zktórej media wykreowały pseudo gwiazdę. Widać klienci Polkomtela mądrzejsi od speców od reklamy.
      • Gość: "Obiektywny" Wymieńcie jeszcze Bauca - bo tutaj nie pasuje. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.06, 15:56
        Ze swoimi super zdolonościami menedżersko-politycznymi Pan Bauc telepie sie z
        jednego pierdzistołka politycznego na drugi. Zaliczył już chyba wszystkie
        państwowe jeszcze molochy i teraz wziął sia za "uzdrawianie" polkomtela. Może z
        tego wyniknąć tyko "wielka dziura Bauca 2". Dlaczego tak dobrze prosperująca
        firma nie może być zarządzana przez profesjonalnego niezależnego menedżera
        tylko nomenklaturę polityczną. Aha - zielony włosy Wiśniaka chyba bardziej
        pasuja do wizerunku telefoni niż bużka Pana Bauca?
    • Gość: Agent Sami Swoi bez pani Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:37
      A może warto zrezygnować z pani Moniki zamiast Michała Wiśniewskiego?
      • q_b.a Re: Sami Swoi bez pani Moniki 04.10.06, 16:28
        Dobrze ,ze olano tego idiote ,załuje tylko ze nie musi on zrócic kasy
        Polkomtelowi.
        Cieszę sie ze nie bede musiał ogladac "twarzy' tego błazna.
    • japj Jeszcze rok i Wiśniewski zniknie z życia publiczn 04.10.06, 16:48
      Największy kicz RP
    • Gość: ag Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego IP: *.atol.com.pl 04.10.06, 17:07
      w końcu, ile mozna tego niepoważnego faceta oglądać
    • arahat1 Sami Swoi kojarza mi sie po tej reklamie z cofka 04.10.06, 17:14
      jaka zapanowala we wsiach i osadach gatunku iv moherkowej....
    • Gość: On Chłopie juz nie charcz nam ....ty antytalencie !! IP: *.c31.msk.pl 04.10.06, 17:49
      Takiego trzymaja aby kase trzepał.Chłop nie ma głosu , charczenie juz sie chyba
      wszystkim znudziło .
    • nessuno Re: Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego 04.10.06, 17:49
      Przeciętny operator, stawki beznadziejne i jeszcze do tego durnowaty Michałek
      Wiśniewski.Pomysł generalnie do d.upy.Mnie niczym nie zachwycili a dodatkowym
      minusem za ewentualnym zakupem numeru u nich jest osoba niejakiego Bauca.To się
      gostek ustawił, przecież za Buzka to taka miernota była.
    • Gość: on Może za wygląd został usuniety i charczenie ,.. IP: *.c31.msk.pl 04.10.06, 18:21
      Ale jaki z niego artysta .Byle jak ubrany i bez głosu .....
    • Gość: pabianiczanin Sami Swoi bez Michała Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:51
      nierozumiem czemu porównują w tym artykule dziennikarze heayh do sami swoi,
      zapomnieliście już ze to heayh pierwsza obniżyła z 2 zł na 70 groszy minute
      połączenia, tanie smsy i jednosekundówki za darmo, sami swoi tego niezrobili, i
      dzięki temu heayh od tamtej pory ma duża liczbe posiadaczy karty w tejże sieci,
      bo mało kto lubi zmieniac numer telefonu, chyba że musi.A oferta sami swoi 24
      grosze na stacjonarne jest taka sobie, ja na sracjonarne to dzwonie ze
      stacjonarnego albo wcale, bo teraz każdy ma komórke i wiem że odbierze odrazu,
      niech sami swoi zrobią 24 grosze do wszytskich za minute, to zobaczymy czy
      będzie więcej abonamentów, panie prezesie Bauc nie reklama Wiśniewskiego tu
      pomoże czy plakaty jakieś CENA CENA I JESZCZE RAZ CENA ZA MINUTE POŁĄCZENIA DO
      WSZYTSKICH !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jarek Jak wieśniak promował to i taki efekt !!! IP: *.crowley.pl 04.10.06, 21:54
      Przecież tego buca wiśniewskiego mało kto lubi, dlatego nikt nie chciał się z
      tym pajacem utożsamiać, tego prymitywnego kołka należy wyekspediować raz na
      zawsze z mediów publicznych, niech sobie gra tę swoje żałosne piosenki w
      rynsztokach....
      • h5n1_kaczory Gdzie sie podziała lista zwycięzców w konkursie? 05.10.06, 00:02
        Była przez chwilę na www.samiswoi.pl i wcieło ją.

Miały być trzy samochody jako nagrody główne, a wydaje mi się, że KASY
        starczyło tylko na jednego seata :)

Czyżby pozostałe dwa musieli sprzedać by zapłacić mega-gwiazdzie Wiśniewskiemu
        za jego udział w reklamach :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka