Gość: gość:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:11 Nokia 6060, mot. v3, mot l6, k750, x680 czy moze x640 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq skąd takie typy? 05.10.06, 11:23 oferta któregoś operatora? - nie sądze. akurat te się podobają? - nie sądze. chaotycznie wybrane modele, chyba tylko po to by sprowokować? ... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skąd takie typy? 05.10.06, 11:25 blq napisał: > chaotycznie wybrane modele, chyba tylko po to by sprowokować? Nie teoretyzuj, tylko pomóż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: skąd takie typy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:44 Oferta Plusa.:) Też podejrzewam prowokację, stąd moje pytanie do szanownych fachowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
blq Plus.... mhm. to wszystko jasne. 05.10.06, 12:09 mogłem się tego spodziewać. oferta najbardziej cwaniakującego operatora, któremu wyraźnie brakuje fachowców, za to "pijarów" mają w nadmiarze (miedź i ropa same się sprzedają, a z kadrami coś trzeba zrobić... :) No więc tak: Nokia 6060 - temu telefonowi podzękujemy; to jest tak przestarzały złom, że nie ma sensu się rozpisywać (dla nieuważnych: to jest model 60-60, a nie 66-00!) ocena: 1/10 mot. v3 - motorolowy odpowiednik w/w nokii; różni się lepszym wyświetlaczem i jakością wykonania; ma też bluetooth i dzwonki mp3. ale poza tym to przecietny telefon ocena: 3/10 mot l6 - lepsza od v3, glownie dzięki porządnej baterii; do rozmow w sam raz, ale tak poza tym... ocena: 6/10 k750 - no w tym towarzystwie to prawdziwe złoto; olbrzymie możliwości, świetna bateria, aparat, mp3 player, bluetooth i USB w bardzo "szybkiej" wersji ocena: 8/10 x680, x640 - prymitywne telefony Samsunga, nic nie wnoszące do tematu. pierwszy na poziomie nokii (no, troche lepszy), drugi motoroli v3 (troche lepszy), tak więc oceny 2 i 5 i koniec tematu "Samsung" w tym zestawieniu. konkludując: jak chcesz telefon TYLKO do rozmów, to proponuję L6 (w przypadku gdyby k750 był dużo droższy); w każdym innym, oraz jesli cena jest zbliżona - to tylko i wyłącznie SE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: Plus.... mhm. to wszystko jasne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:22 Otóż, głownie rozmawiam - godzinami :) - taka praca:) Zatem, bez zbędnej polemiki .. SE :)? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Plus.... mhm. to wszystko jasne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:05 Ja wziołem samsunga x-680 hahaha za 1 zł tylko dlatego zeby opchnac na allegro za 520 zł (debil....) ci co go kupili a teraz dl;a siebie wezme L-7 bo w plusi eproponowali mi 249 zł za motke a tak dolozylem 100 i mam motke jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Plus.... mhm. to wszystko jasne. 05.10.06, 15:10 nic dodać, nic ująć. tak się to robi... PS. niestety tworzy się pewna grupa "samsungowców" na kształt znanych już nokiarzy. grupa spod znaku "drogi, nieużywany o słabych parametrach technicznych". Odpowiedz Link Zgłoś
ullrike Re: Plus.... mhm. to wszystko jasne. 05.10.06, 15:54 Ja tez wzielam tego samsunga X660,z uwagi na przebitke, Na allegro zabiliby sie za takim sliczniusim, rozowiutkim:-).Ale co z tego jak corce tak sie on spodobal ze nie chce juz zadnego innego telefonu,to nic ze nie ma kart pamieci i z muzyczki nici. Samsungi i ich wyswietlacze sa takie sliczniusie:-)D Odpowiedz Link Zgłoś