Dodaj do ulubionych

motorolav3i

IP: 150.254.220.* 05.10.06, 13:44
Niedługo będę wymieniała aparat i tak się zastanawiam nad Motorolą v3i. Co
sądzicie na temat tego telefonu? I jeszcze jedno: w Plusie nie ma ma tego
telefonu, oferują tylko v3 - warto brać? Czy jednak starać się o v3i?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basik Re: motorolav3i IP: 150.254.220.* 05.10.06, 13:50
      A może Motorolę v360? Co radzicie?
      • blq Re: motorolav3i 05.10.06, 13:54
        v360 pod każdym względem lepsza od v3 (może poza wyglądem), z kolei porównując
        do v3i - bardzo podobna, ma nieco gorszy aparat, za to EDGE (szybszy internet) -
        pozostałe funkcje identyczne, bateria ta sama, wyswietlacz taki sam, reszta
        specyfikacji też

a cena pewnie sporo niższa w abo.
      • ullrike Re: motorolav3i 05.10.06, 14:46
        Motoroli V360 w plusie nie wezmiesz bo nie maja jej w zadnym salonie od
        dawna,magazyny tez puste.Nie wiem tylko czemu figuruje dalej w ofercie
        takie "ufo".Chyba zeby szczuc ludzi;-)
        • blq Re: motorolav3i 05.10.06, 14:53
          > takie "ufo".Chyba zeby szczuc ludzi;-)

żeby w zamian proponować nokię 6060 (też "klapka").

wiem, jestem monotematyczny, ale polityka plusa, delikatnie mówiąc, wk... mnie.
          • ullrike Re: motorolav3i 05.10.06, 15:45
            blq napisał:

polityka plusa, delikatnie mówiąc, wk... mnie.
            >
            A mnie...nie.Bo nie dam sie nabrac na jakis nokiowy shit:-).
            Biore taki aparat ktory albo korzystnie sprzedam,albo ktos z rodziny bedzie sie
            nim mocno cieszyc.
            A dopiero w kwietniu przyszlego roku bede sie zastanawiac na co wymienic swoj
            stuningowany K750.
            Mysle ze plus jest jak kazdy inny operator,wczyscy oni wciskaja badziewne
            nokie,dlatego bo takie jest ogolne zapotrzebowanie.Ludzie generalnie nie znaja
            sie na telefonach,oczekuja zeby dzwonil i smsowal,z innych funkcji nie
            korzystaja.Przyzwyczajenie ze Nokia to dobra marka no i wystarcza zeby
            operatorzy nastawiali sie glownie na sprzedaz tego co idzie sprzedac
            najlatwiej.A jesli wyczuja ze oczekuje sie ciut wiecej od telefonu,to daja
            sobie spokoj..mnie nokii nikt nie wciska:-))Mozne,tylko na wejscie jak widza ze
            stara kobieta przyszla i pyta..hehehe,pozniej rozmowa toczy sie inaczej.
            Pozdr. Ula
            >
            >
            >
            • blq Re: motorolav3i 05.10.06, 16:17
              Sluchaj, ja bym nic do nich nie miał. Wiadomo, "biznes iz biznes", ale zauważ:
              nabrali tandetnych nokii (tandetnych, bo już n-serii mają mało) a potem wciskają
              to wszystkim za wszelką cenę. Sterty 6610, 6060, 6020 itp leżakują w magazynach,
              a subiekty z salonów mają w/w zakreślone markerem jako priorytet przy polecaniu
              klientom.

To nie do konca tak jest, że te nokie są idolem w spoleczenstwie. To jest
              kreacja idola.

i o to mam żal - najbardziej do Plusa właśnie.

PS. też bym na coś wymienił mój stuningowany k750. ale ktory inny telefon ma
              taki player, aparat, do tego limit 20000sms i "czarną listę".... (pyt retoryczne :)
              • yavorius Re: motorolav3i 06.10.06, 07:39
                blq napisał:
                > do tego limit 20000sms i "czarną listę"....

Ten limit jest fabryczny, czy po tuningu. A czarna lista?
                • blq Re: motorolav3i 06.10.06, 10:11
                  wszystko "po tuningu". tyle ze czarną listę mozna zrobic jedynie na najnowszysch
                  softach (bo to patch), natomiast sms bez limitu (ograniczone tylko pamięcią w
                  telefonie) mozna zrobić na każdym k750... ale tylko z tych starszych.. z cid36...
    • blq Re: motorolav3i 05.10.06, 13:53
      w Plusie to w ogole nic nie mają, najlepiej by jakąś tanią nokię wcisnęli
      (pewnie 6060, hehe)

v3 na pewno nie opłaca się brać, bo to przepaść dzieli od v3i. telefon ze
      wszechmiar gorszy, brak karty pamięci, słabiutka bateria, telefon na miarę 2004
      roku (i to naciągane)

a v3i to telefon dobry i godny polecenia.
      • Gość: Basik Re: motorolav3i IP: *.ae.poznan.pl 05.10.06, 13:58
        Bardzo dziękuję za odpowiedź!
      • elmek Re: motorolav3i 06.10.06, 10:26
        Blq to poradź mi jeszcze czy lepiej Motorolę V3i czy Nokię 6280, bo mam do
        wyboru jako służbówkę. Aktualnie używam tymczasowo V3 i muszę powiedzieć, że jej
        rozmiar bardzo mi leży (nie wypycha kieszeni). Oprócz rozmiaru najważniejsze dla
        mnie funkcje: dzwonienie, sms, e-mail, organizer, bluetooth, odtwarzacz mp3 też
        się przyda.
        • blq Re: motorolav3i 06.10.06, 11:03
          A cóż ja mogę poradzić.... v3i i 6280 to już jest naprawde dobry wybór: oba
          dobre telefony...

przewagą v3i będzie rozmiar i czas trzymania baterii.
          przewagą 6280 - lepszy organizer (i moim zdaniem lepiej sie pisze sms, ale na v3
          pewnie sie przyzwyczailes)

ja stawiam znak "=" pomiędzy tymi konkretnymi nokią i motorolą. dzwonienie,
          e-mail, bluetooth i odtwarzacz mp3 mają bowiem na podobnym poziomie, a pozostałe
          zalety się wyrównują. chyba... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka