Gość: Martus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:33 Witam. Co mam wybrac samsunga x640,czy nokie 6020.Dodam,ze jestem kobieta oczywiscie i bardziej podoba mi sie samsung,ale nokia to nokia ponoc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speedone Re: Samsung czy nokia?? 25.10.06, 23:18 no niewiem moja dziewczyna ma tego samsunga(juz niedlugo....) i go sobie chwali a ja jednak bym wolal nokie choc gorzej jest zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samsung czy nokia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:50 Dzieki za odp. juz wybralam samsunga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firefly Re: Samsung czy nokia?? IP: *.slp.vectranet.pl 28.10.06, 23:10 Ludzie wybierają Nokię z przyzwyczajenia -bardzo długo Nokia była synonimem jakości a do tego jakiegoś prestiżu . Niestety "to sem ne wrati" Dzisiejsza Nokia to już nie to samo co kiedyś ! Ja już dawno przesiadłem się na Samsungi i jestem zadowolony ! Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Samsung czy nokia?? 28.10.06, 23:13 Gość portalu: Firefly napisał(a): > Ludzie wybierają Nokię z przyzwyczajenia -bardzo długo Nokia była synonimem jak > ości a do tego jakiegoś prestiżu . > Niestety "to sem ne wrati" > Dzisiejsza Nokia to już nie to samo co kiedyś ! > Ja już dawno przesiadłem się na Samsungi i jestem zadowolony ! tylko akurat te dwa modele sa bardzo do siebie podobne , ja bym wolal nokie :) Odpowiedz Link Zgłoś