IP: 212.122.214.* 28.01.07, 09:03
Witam czy ktoś może korzysta z tej usługi? Jeśli tak to jak wrażenia oraz czy
to aby na pewno prawda, że wszystko za 1 zł ?
Pozdrawiam Mariusz
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: ERAGG 28.01.07, 10:22
      Ja korzystam i faktycznie 1 zł na tydzień i nic dodatkowego. Poza tym pierwszy
      tydzień masz gratis :).
      • Gość: MAriusz Re: ERAGG IP: 212.122.214.* 28.01.07, 12:47
        A wiesz może co może powodować że jak chcę włączyć aplikację to pokazuje że mam
        aktywować GPRS a mam to aktywne.
        • barracuda7110 Re: ERAGG 28.01.07, 13:18
          Jaki masz telefon? Ze strona wap eraomnix możesz się połączyć?
          • szprota Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG :P 28.01.07, 14:34
            utworz sobie w telefonie konto danych erainternet (nazwa użytkownika i hasło
            erainternet, apn/punkt dostępu dla abo też erainternet, dla taktaka
            erainternettt, z odznaczonym proxy)
            • barracuda7110 Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : 28.01.07, 16:27
              A może dostał smsem? ;) Nigdy nie mówiłem, że nie zadaję durnych pytań ;).
              • Gość: Mariusz Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: 212.122.214.* 28.01.07, 21:24
                Chodzi o nokie 6103 niestety dalej to samo :( a wszystko inne jak mam ustawic ?
                • Gość: szprota Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: *.zdnet.com.pl 30.01.07, 15:10
                  jak odznaczysz proxy, to telefon nie powinien ci krzyczeć o resztę ustawień... wypełniasz tylko te trzy rzeczy.
                • Gość: zosia Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: *.chello.pl 31.01.07, 22:19
                  jak w orange ustawic gg
    • falkon310 Re: ERAGG 30.01.07, 15:54
      nie musisz nawet wchodzi na strone, wystarczy, ze wyslesz smsa pod konkretny
      numer i telefon sam pobierze aplikacje java i to bez wzgledu na to jaka masz
      siec. Ja mam orange i rowniez uzywam gg w komorce, za taka sama cene. 1zl za
      tydzien. to jest po prostu aplikacja do pobrania ze strony gadu-gadu.pl, a nie
      jakis bonus omnixa
      • Gość: Mariusz Re: ERAGG IP: 212.122.214.* 31.01.07, 09:23
        Jestem tylko ciekawy dlaczego co jakis czas jak sprawdzam biling to pokazuje sie
        ze za samo wyslanie erainternet mam naliczane 0,72 gr. mniej wiecej raz dziennie
        mam taka kwote naliczona a niby wszystk oza 1 zl i jeszcze tydzien za free :/
        • Gość: joasia_23 Mam tak samo!!! IP: 217.98.71.* 31.01.07, 15:26
          Napisałam reklamacje i czekam na pismo, wysłali je pare dni temu ale jeszcze nie
          doszło. Ciekawa jestem, czy uwzględnili.
          • szprota Re: Mam tak samo!!! 31.01.07, 15:54
            powinni, jeśli tylko korzystasz z eraGG.
            czyli z tego
            przepraszam, jeśli to dla kogoś jest oczywiste, ale na stronie gadu-gadu opis tyczy tej wersji normalnie płatnej, jest tylko link do tej wersji za złotowkę.
            • zonkmasta Re: Mam tak samo!!! 02.02.07, 23:28
              Ja tego gadulca używam. Co tydzień pyta mnie czy chcę wykupić subsrybcję. W ten
              sposób mogę zawsze kontrolować czy tą złotówkę wydam czy nie :)
              • nataliako1 Re: Mam tak samo!!! 02.02.07, 23:53
                dokładnie jak nie bede uzywac tego eragg przez tydzien (ani razu nie dopalem) to
                znaczy złotówy nie ściagną.
                ściemy nie ma płacisz tylko za te tygodnie kiedy gadasz.
            • Gość: romeczku!! Re: Mam tak samo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:26
              Spokojnie, ja mam miłe wspomnienia związane z obsługą klienta w taktaku. Gadulca
              też mi pomogli zainstalować w telefoniku. Nic się nie martw, uda się.
            • dori19851 Re: Mam tak samo!!! 26.02.07, 14:59
              może mi ktoś powiedzieć, czy jak nie używam przez tydzień gg to nie płacę 1zł?
              ponosi sie jakieś dodatkowe koszty za używanie komunikatora gg?
              • breblebrox Re: Mam tak samo!!! 02.03.07, 19:24
                Tylko za ściągnięcie aplikacji.
                A 1 zł tyg. zapłacisz nawet jak nie korzystasz. Chyba że nie przedłużysz subskrypcji (czyli wyślesz smsa o treści GG NIE na nr 8089).
    • Gość: bos Re: ERAGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 06:55
      Czy to eragg dziala tez w abonentowej ofercie za 1zl ?? czy tylko w tak-tak??
      • Gość: 7 Re: ERAGG IP: *.toya.net.pl 03.02.07, 09:05
        Eragg jest dla każdej osoby posiadającej telefon w sieci era za 1zł/tydzień.
        • Gość: miernotka Re: ERAGG co mogliby poprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:32
          tak tylko troche mnie to denerwuje to co tygodniowe placenie za subskrybcje mnie
          wnerwia, lepiej zapłacić raz na miesiąc?
          a wy zauwazyliscie jakies niedoróbki?
    • pani_dj lista kontaktow 08.03.07, 10:47
      lista moze liczyc 30 kontakow.
      malo.
      stad moje pytanie - jesli na serwer gg wyeksportowalam sobie swoja, nazwijmy ja,
      zwykla liste (czyli ta ktora mam normalnie na kompie odpalona), i w komie
      pokazuje mi sie ta lista okrojona o iles tam kontaktow. czy w komie moge
      pokasowac te na kom nieporzebne i dopisac inne, i nie wplynie to na liste na
      kompie? czy trzeba kombinowac i np te 30 nawazniejszych kontaktow na liscie
      wysylanej na serwer rozoczynac od "aaaaa nick"..?
      • Gość: ilewen Re: lista kontaktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 17:12
        ja mialam wiecej niz 30 na serwerze ale jakoś tak dziwnie mi podobieralo ta
        liste chyba nie alfabetycznie - potem sobie pousuwałam na komie a w kompie było
        wsyzstko po staremu wiec mozesz usuwac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka