Gość: Mariusz IP: 212.122.214.* 28.01.07, 09:03 Witam czy ktoś może korzysta z tej usługi? Jeśli tak to jak wrażenia oraz czy to aby na pewno prawda, że wszystko za 1 zł ? Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: ERAGG 28.01.07, 10:22 Ja korzystam i faktycznie 1 zł na tydzień i nic dodatkowego. Poza tym pierwszy tydzień masz gratis :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAriusz Re: ERAGG IP: 212.122.214.* 28.01.07, 12:47 A wiesz może co może powodować że jak chcę włączyć aplikację to pokazuje że mam aktywować GPRS a mam to aktywne. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: ERAGG 28.01.07, 13:18 Jaki masz telefon? Ze strona wap eraomnix możesz się połączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG :P 28.01.07, 14:34 utworz sobie w telefonie konto danych erainternet (nazwa użytkownika i hasło erainternet, apn/punkt dostępu dla abo też erainternet, dla taktaka erainternettt, z odznaczonym proxy) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : 28.01.07, 16:27 A może dostał smsem? ;) Nigdy nie mówiłem, że nie zadaję durnych pytań ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: 212.122.214.* 28.01.07, 21:24 Chodzi o nokie 6103 niestety dalej to samo :( a wszystko inne jak mam ustawic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: *.zdnet.com.pl 30.01.07, 15:10 jak odznaczysz proxy, to telefon nie powinien ci krzyczeć o resztę ustawień... wypełniasz tylko te trzy rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Barr, przecież inaczej nie ściągnąłby eraGG : IP: *.chello.pl 31.01.07, 22:19 jak w orange ustawic gg Odpowiedz Link Zgłoś
falkon310 Re: ERAGG 30.01.07, 15:54 nie musisz nawet wchodzi na strone, wystarczy, ze wyslesz smsa pod konkretny numer i telefon sam pobierze aplikacje java i to bez wzgledu na to jaka masz siec. Ja mam orange i rowniez uzywam gg w komorce, za taka sama cene. 1zl za tydzien. to jest po prostu aplikacja do pobrania ze strony gadu-gadu.pl, a nie jakis bonus omnixa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: ERAGG IP: 212.122.214.* 31.01.07, 09:23 Jestem tylko ciekawy dlaczego co jakis czas jak sprawdzam biling to pokazuje sie ze za samo wyslanie erainternet mam naliczane 0,72 gr. mniej wiecej raz dziennie mam taka kwote naliczona a niby wszystk oza 1 zl i jeszcze tydzien za free :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Mam tak samo!!! IP: 217.98.71.* 31.01.07, 15:26 Napisałam reklamacje i czekam na pismo, wysłali je pare dni temu ale jeszcze nie doszło. Ciekawa jestem, czy uwzględnili. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Mam tak samo!!! 31.01.07, 15:54 powinni, jeśli tylko korzystasz z eraGG. czyli z tego przepraszam, jeśli to dla kogoś jest oczywiste, ale na stronie gadu-gadu opis tyczy tej wersji normalnie płatnej, jest tylko link do tej wersji za złotowkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zonkmasta Re: Mam tak samo!!! 02.02.07, 23:28 Ja tego gadulca używam. Co tydzień pyta mnie czy chcę wykupić subsrybcję. W ten sposób mogę zawsze kontrolować czy tą złotówkę wydam czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliako1 Re: Mam tak samo!!! 02.02.07, 23:53 dokładnie jak nie bede uzywac tego eragg przez tydzien (ani razu nie dopalem) to znaczy złotówy nie ściagną. ściemy nie ma płacisz tylko za te tygodnie kiedy gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeczku!! Re: Mam tak samo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:26 Spokojnie, ja mam miłe wspomnienia związane z obsługą klienta w taktaku. Gadulca też mi pomogli zainstalować w telefoniku. Nic się nie martw, uda się. Odpowiedz Link Zgłoś
dori19851 Re: Mam tak samo!!! 26.02.07, 14:59 może mi ktoś powiedzieć, czy jak nie używam przez tydzień gg to nie płacę 1zł? ponosi sie jakieś dodatkowe koszty za używanie komunikatora gg? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Mam tak samo!!! 02.03.07, 19:24 Tylko za ściągnięcie aplikacji. A 1 zł tyg. zapłacisz nawet jak nie korzystasz. Chyba że nie przedłużysz subskrypcji (czyli wyślesz smsa o treści GG NIE na nr 8089). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bos Re: ERAGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 06:55 Czy to eragg dziala tez w abonentowej ofercie za 1zl ?? czy tylko w tak-tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ERAGG IP: *.toya.net.pl 03.02.07, 09:05 Eragg jest dla każdej osoby posiadającej telefon w sieci era za 1zł/tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miernotka Re: ERAGG co mogliby poprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:32 tak tylko troche mnie to denerwuje to co tygodniowe placenie za subskrybcje mnie wnerwia, lepiej zapłacić raz na miesiąc? a wy zauwazyliscie jakies niedoróbki? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj lista kontaktow 08.03.07, 10:47 lista moze liczyc 30 kontakow. malo. stad moje pytanie - jesli na serwer gg wyeksportowalam sobie swoja, nazwijmy ja, zwykla liste (czyli ta ktora mam normalnie na kompie odpalona), i w komie pokazuje mi sie ta lista okrojona o iles tam kontaktow. czy w komie moge pokasowac te na kom nieporzebne i dopisac inne, i nie wplynie to na liste na kompie? czy trzeba kombinowac i np te 30 nawazniejszych kontaktow na liscie wysylanej na serwer rozoczynac od "aaaaa nick"..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilewen Re: lista kontaktow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 17:12 ja mialam wiecej niz 30 na serwerze ale jakoś tak dziwnie mi podobieralo ta liste chyba nie alfabetycznie - potem sobie pousuwałam na komie a w kompie było wsyzstko po staremu wiec mozesz usuwac. Odpowiedz Link Zgłoś