Dodaj do ulubionych

Pytanie o funkcje w N70

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:07
Mam kilka pytań odnośnie Noki N70.Mianowicie zainstaloałem sobie poprzez internet MultBox w Orange Pop poprzez swoje konto w orange.I teraz mam dwa MultiBoxy i tak jakoś to brzydko w telefonie wygląda- da się to cofnąć ?
Zainstalowałem również Symantecka i teraz nie mogę wejsć w tę opcje,dlaczego ? Stało się to po tym gdy aktualizowałem baze danych-da się jakoś to cofnąć ?
Czy jest jakaś możłiwośc zwukłej blokady klawiatury tak jak to miało miejsce w zwykłych,straszych nokia za pomocą menu+# ?
Bardzo dziękuję za pomoc.

PS. Jak długo trzymają Wam baterie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Pytanie o funkcje w N70 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:09
      ja mam to samo. oprogramowanie tego telefonu nie jest mocną stroną :( kilka razy
      telefon był już z tego powodu w serwisie. bateria trzyma około 8-12 godzin.
      całkiem sporo jak na telefon z takimi możliwościami. miłego dnia
      • Gość: Robert Re: Pytanie o funkcje w N70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:20
        Skasowałem tak Symantec'ka i teraz znikła mi w ogóle opcja antywirus...ips...
        A właśnie,gdzie i jak można ściągnąć firmowe antywirusy z siecie ?
        • Gość: toma Symbian series 60........................ IP: *.krasnystaw.net 20.03.07, 19:40
          piszesz i masz www.dotsis.com/mobile_phone/forumdisplay.php?f=1
      • blq Re: Pytanie o funkcje w N70 20.03.07, 19:45
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> bateria trzyma około 8-12 godzin.
        > całkiem sporo jak na telefon z takimi możliwościami.

Musisz nieźle doić swój telefon. Chyba cały czas jest "w pracy" na rozmowach,
        mp3 i aplikacjach. bo normalnie to bateria trzyma 3 dni.

I jeszcze dumny jesteś z takiego czasu pracy echhh... wole nie myśleć ile by Ci
        wytrzymała nokia n80. godzinę?
        • Gość: Robert Re: Pytanie o funkcje w N70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:23
          blq--> To samo sobie pomyślałem ;)
          Tom--> Szkoda że strona jest w en wersji językowej,gdyż słabo znam angielski ale cóż...postaram się,dzięki !
    • Gość: toma Pytanie o funkcje w N70 IP: *.krasnystaw.net 20.03.07, 18:11
      deinstalacja odbywa się poprzez menedżera aplikacji. Klawiaturę blokujesz kombinacją "lewy klawisz wyboru, następnie kwiazdka" lub automatycznie poprzez alikację keylock www.dotsis.com
      Ogniwo - duża zabawa = doba, proces ładowania do pełna maksymalnie w godzinę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka