sui 22.03.07, 11:42 Bawił się ktoś z Was w Bluejacking? Bardzo fajny patent z wysyłaniem śmiesznych wizytówek na inne telefony. Reakcje osób BEZCENNE gdyby ktoś nie był w temacie to: bluejacking.pl/bluejacking-art-4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: zabawa przez bluetooth ;] 22.03.07, 11:49 Poza tym, że otrzymanie czegokolwiek przez bluetooth łączy się z koniecznością akceptacji elementu przychodzącego, to faktycznie, hohohoho :>. Ale zabawę w rozpoznawanie nazw telefonów sam uprawiam i czasami wychodzą kwiatki typu "mamofon" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sui Re: zabawa przez bluetooth ;] 22.03.07, 12:45 Z tą akceptacją różnie bywa. Najczęściej wizytówki przechodzą. Nazwy też się ciekawe zdarzają. - no i co gnido - nokia mama ;) Centra handlowe... najlepiej działać przy kasach. Wtedy ludzie nie są w ruchu i można patrzeć na reakcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ps. 22.03.07, 11:49 A jeśli chcecie złapać dużo osób, idźcie do każdego centrum handlowego. Ja w warszawskiej Arkadii złapałem ze 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: ps. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:54 u mnie w Liceum na kazdej lekcji dostaje mase wiadomosci za free programem BluetoothCzat z SE. Odpowiedz Link Zgłoś