Dodaj do ulubionych

Era Tak tak, Simplus , czy Pop?

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:33
CHcę kupić telefon na kartę i nie wiem jaką sieć wybrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: pop Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 14:51
      pop
    • Gość: zdzichu Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 14:56
      teraz w popie jest promocja jak jestes abonentem tpsa i placisz rahunki to
      mozesz przez 6 miesiecy dostawac doladowanie konta po 10 zł czyli 60 zł za
      friko dodatkowo za rejestracje dostajersz 10zł i jezeli ktos znajomy polecił
      ci popa a jest w popie to mozesz podbic taki kuponik i dostajesz dodatkowo 10zł
      czyli kupujesz telefon na karte a na rozmowy masz 140zł dodatkowo mozesz tak
      ustawic taryfy ze rozmowa po 20 z wybranym numerem mzoe cie ksztowac nawet
      29groszy w sieci idea.
      poczta głosowa za darmo
      smsy z netu bez twojej zgody niebeda przychodziac (no chyba ze wyslesz pod nr
      102 sms-a o tresci internet)
      • Gość: Peppers Tylko POP IP: *.acn.pl 17.06.03, 16:13
        POP jest najtanszy, do tego jak kupujesz karte np. za 50PLN to dostajesz 50PLN
        na rozmowy a nie tak jak w innych prepaidach odliczaja Ci od tej sumy VAT.
        Zreszta POP (IDEA) ma kilka fajnych uslug, ktore sa niedostepne w innych
        sieciach.

Pozdrawiam!
        • Gość: franke Re: Tylko POP IP: 193.0.117.* 18.06.03, 16:20
          Pierdolisz nie ruszajac dupa, bo w simplusie tez jest teraz promocja i do tego
          tez placisz 50 i dostajesz 50. Malo tego placisz 150 i dostajesz 180! I zadnego
          VATu sratu ci nie odliczaja.
    • Gość: Ths Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 11:02
      Osobiście jestem abonentem Idei optimy, ale uważam ze POP to
      najatrakcyjniejsza oferta na rynku wśród PrePaid’ów . Jednak musisz się
      zastanowić do jakich operatorów będziesz dzwonić częściej. Jeżeli będzie to
      Idea to nie ma się co oglądać i brać POP'a. Większość moich znajomych ma
      właśnie POP'a i są bardzo zadowoleni!
      Pozdrawiam
    • atomowy Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? 21.06.03, 14:02
      Ja osobiście polecam SIMPLUSa bo sam korzystam i jestem zadowolony.
      Obecnie np. jest pormocja - tanich SMSów, w taryfie TEAM takotwanie co 15
      sekund po pierwszej minucie.

A najlepiej polecam pochodzić po operatorach, pobrac cenniki i samemu
      zdecydowac co wybrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka