Gość: Poli IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:33 CHcę kupić telefon na kartę i nie wiem jaką sieć wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 14:51 pop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 14:56 teraz w popie jest promocja jak jestes abonentem tpsa i placisz rahunki to mozesz przez 6 miesiecy dostawac doladowanie konta po 10 zł czyli 60 zł za friko dodatkowo za rejestracje dostajersz 10zł i jezeli ktos znajomy polecił ci popa a jest w popie to mozesz podbic taki kuponik i dostajesz dodatkowo 10zł czyli kupujesz telefon na karte a na rozmowy masz 140zł dodatkowo mozesz tak ustawic taryfy ze rozmowa po 20 z wybranym numerem mzoe cie ksztowac nawet 29groszy w sieci idea. poczta głosowa za darmo smsy z netu bez twojej zgody niebeda przychodziac (no chyba ze wyslesz pod nr 102 sms-a o tresci internet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Tylko POP IP: *.acn.pl 17.06.03, 16:13 POP jest najtanszy, do tego jak kupujesz karte np. za 50PLN to dostajesz 50PLN na rozmowy a nie tak jak w innych prepaidach odliczaja Ci od tej sumy VAT. Zreszta POP (IDEA) ma kilka fajnych uslug, ktore sa niedostepne w innych sieciach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franke Re: Tylko POP IP: 193.0.117.* 18.06.03, 16:20 Pierdolisz nie ruszajac dupa, bo w simplusie tez jest teraz promocja i do tego tez placisz 50 i dostajesz 50. Malo tego placisz 150 i dostajesz 180! I zadnego VATu sratu ci nie odliczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ths Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 11:02 Osobiście jestem abonentem Idei optimy, ale uważam ze POP to najatrakcyjniejsza oferta na rynku wśród PrePaid’ów . Jednak musisz się zastanowić do jakich operatorów będziesz dzwonić częściej. Jeżeli będzie to Idea to nie ma się co oglądać i brać POP'a. Większość moich znajomych ma właśnie POP'a i są bardzo zadowoleni! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Era Tak tak, Simplus , czy Pop? 21.06.03, 14:02 Ja osobiście polecam SIMPLUSa bo sam korzystam i jestem zadowolony. Obecnie np. jest pormocja - tanich SMSów, w taryfie TEAM takotwanie co 15 sekund po pierwszej minucie. A najlepiej polecam pochodzić po operatorach, pobrac cenniki i samemu zdecydowac co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś